עבור לתוכן

כל הפרטים על הסדרה הבא: 9800GTX ו 9800GTS !!

Featured Replies

פורסם

למה? תפרט אם אתה יכול..

כשה9800 ייצא יפסיקו לייצר את את ה8800 ואז כל חנות שיש לה במלאי את הכרטיס תמכור באיזה מחיר שהיא רוצה

• תגובות 113
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טעות קטנה, כל חנות תמכור אותו במחיר שבו היא קנתה אותו מהיבואן, ככה שמצד אחד היא לא תפסיד, אבל מצד שני, היא תרוקן את המלאי שלה לקראת ה-9800 ;)

פורסם

בעע כל כך הרבה זמן

ארבעה חודשים+-

למי שרוצה לקנות מחשב למשחקים DX10 כדאי לחכות או לקחת עכשיו 88GTX?

פורסם

מה זה FREE 4xAA ?

פורסם

למי שרוצה לקנות מחשב למשחקים DX10 כדאי לחכות או לקחת עכשיו 88GTX?

לחכות

אולי לדור הבא יהיה קצת יותר מזל עם D10

פורסם

יפה יפה.

אם יהיה לי כסף אז ה - 9800GTS יהיה הכרטיס הבא שלי, אלא אם כן יש ל - ATI מה לומר בעניין :P

TERJEN אם לחזור אז רק לפרסם חדשות מעודדות מכיוון NVIDIA, נכון ? ::)

פורסם

קראתי את התראד בערך לא הכל וזה באמת הנתונים נראים טובים, רק שייתומחר בייחס לביצועים שלו טוב מאוד (כמו ה-8800GTS).

פורסם

TERJEN אם לחזור אז רק לפרסם חדשות מעודדות מכיוון NVIDIA, נכון ? ::)

לפחות הוא מפרסם חדשות

הפורום הזה יבש כמו טוסט בן שבועיים...

באותו הקשר, מתי צפוי לצאת R650?

פורסם

כשה9800 ייצא יפסיקו לייצר את את ה8800 ואז כל חנות שיש לה במלאי את הכרטיס תמכור באיזה מחיר שהיא רוצה

איזה שטויות!,

מה NV נראה לך היא MC?

עובדה - חברות כרטיסי מסך ממשיכות לייצר כרטיסי G7 ואפילו G6,אם היית קורא קצת באינטרנט הייתה יודע.

וחוץ מזה,אם NV באמת תעסה את זה (תפסיק לייצר כרטיסי G8) זו תהיה טעות חייהם! - AMD/ATI תחזור,ותיקח את כל השוק.

MuTaTiOn.

פורסם

מה זה FREE 4xAA ?

יש לי סברה, אבל לא יותר מזה. בכרטיסים המקצועיים של NVIDIA (סדרת ה-QUADRO), ישנו מנגנון חומרתי ל-AA, יתכן והכרטיסים החדשים קיבלות את זה ;)

פורסם

איזה שטויות!,

מה NV נראה לך MC?

עובדה - חברות כרטיסי מסך ממשיכות לייצר כרטיסי G7 ואפילו G6,אם היית קורא קצת באינטרנט הייתה יודע.

וחוץ מזה,אם NV באמת תעסה את זה (תפסיק לייצר כרטיסי G8) זו תהיה טעות חייהם! - AMD/ATI תחזור,ותיקח את כל השוק.

MuTaTiOn.

:screwy:

פורסם

כבר סדרת 9? :S

הכל הולך כלכך מהר... עוד מעט שוויהם של ה7 אלף שהשקעתי במחשב שקניתי לפני 3 חודשים יהיה אפסי :S

בכל מקרה, זה לא צריך להיות 8900 או 8950?

פורסם

זה אמור להיות PCIe 2 לא? נראה לי שזו הזדמנות מעלה ל-NV לשחרר צ'יפסט חדש "תואם PCIe2" עם הסדרה החדשה הזו.

וכמובן שאסור לשכוח את 9800ULTRA שיבוא במחיר מופקע זמן מועט לאחר מכן...

נ.ב. מעניין איך יהיו התוצאות של 9800GTX ב-SLI.

פורסם

הדבר שהכי מבדר אותי אם מבנה הALU של הדור הקודם היה דומה לR300, הדור החדש פשוט העתק מושלם של הR600.

ומה שהכי עצוב זה שnvidia צחקה על מבנה ה-super scalar של ה2900XT לפני כמה חודשים, אבל סוף סוף הם הבינו שMADD+ADD עדיף מMUL+ADD...

פורסם

איזה מספר יגיע אחרי 9800GTX? נגמרו להם המספרים ::) שיאטו טיפה תקצב ויתנו להנות ממה שקנינו במיטב כספינו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים