עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד , כרגע כל תקציב

Featured Replies

פורסם

שלום ,

אני לא מבין ולא מכיר את התחום של מחשבים ניידים , לכן אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב נייד... אני מבין במחשבים נייחים (חומרה).

אני צריך מחשב נייד לצורך עבודה משרדתית: אופיס , אינטרנט , אולי סוליטר וכו'

אין לי הרבה מושג מה הולך בניידים , אבל אני מעדיף משהו שישקול פחות ויהיה נוח לעבוד איתו (מקשים נוחים , צורה נוחה , מסך טוב וכו').

אם מישהו שקנה מחשב נייד לצרכים כאלו או מבין בנושא ויכול להמליץ לי אז תודה רבה ... :)

תודה ,

אבי

פורסם

היה עוזר אם היית קצת יותר ספציפי לגבי אופן השימוש במחשב.

טווח המחירים של הניידים גדול מאוד ויש פונקציות שמשפיעות בצורה די רצינית על מחיר המחשב.

אתה מתכוון להסתובב איתו הרבה או רק להעביר אותו ממקום למקום מדי פעם?

זמן סוללה - המחשב אמור להשאר דלוק לפרקי זמן ארוכים מאוד ללא חשמל?

פורסם
  • מחבר

סוללה? אני לא יודע איך זה הולך , אבל רצוי משהו כמו 3 שעות ומעלה

ולמה 10,000 בשביל מחשב נייד? הוא צריך להיות מחשב נייד פשוט: אופיס , אינטרנט ודברים כאלו.

מחשב נייד שתואם את הצרכים האלו צריך לעלות גג 5k , ואפילו הרבה פחות... יכול להיות שאני טועה , אני לא מבין בתחום של ניידים

פורסם

בימנו לא בוחרים מחשב נייד לפי מפרט אלא לפי תקציב .......... אז תרשום קציב מקסימלי או שלא נוכל לעזור לך :s07:

פורסם

סוללה? אני לא יודע איך זה הולך , אבל רצוי משהו כמו 3 שעות ומעלה

ולמה 10,000 בשביל מחשב נייד? הוא צריך להיות מחשב נייד פשוט: אופיס , אינטרנט ודברים כאלו.

מחשב נייד שתואם את הצרכים האלו צריך לעלות גג 5k , ואפילו הרבה פחות... יכול להיות שאני טועה , אני לא מבין בתחום של ניידים

המחשב ב-10,000 בדיוק מתאים לצרכים האלה.

לא מתאים לך? אז תרשום את התקציב בכותרת כפי שהתבקשת.

פורסם

send2moran,

1. אין לבצע קנייה ומכירה על גבי הפורום. הודעתך נמחקה.

2. המחשב שלך בכלל לא מתאים לצרכים שלו.

פורסם
  • מחבר

זה קצת מוזר , בחומרה לשולחנים זה לגמרה אחרת... שיהיה

קשה לי לתת תקציב...

אם תמצאו מחשב נייד ב3000 ש"ח אני ייקח , אבל אם תגידו שהמינימום בשביל מחשב נייד נורמלי זה 5000 ש"ח אז אין ברירה.

שאלה ,

מחשב נייד שבא עם ויסטה , מגיע עם דיסק ככה שאני יוכל להתקין גם על המחשב השולחני?

והויסטה שמגיע עם מחשב נייד , מחירו בדיוק כמו של ווינדוס ויסטה רגיל ? זתמורת לקנות מחשב נייד+ויסטה = לקנות מחשב נייד בלי ויסטה+ אחר כך ויסטה בנפרד?

פורסם

התקציב המקסימלי בכותרת בבקשה.

ערוך את ההודעה הראשונה בשרשור.

פורסם

תגדיר "נורמלי".

אתה ציפית שמחשב נייד יעלה לך כמו מחשב שולחני באותה הקנפיגורציה?

נו, באמת.

זה מצחיק שאומרים "כל תקציב" ואז מתברר שגם 5K נחשב הרבה. ::) 5K זה לא הרבה גם למחשב שולחני טוב. בשביל נייד זה כלום.

ויסטה (או XP) שמגיעים עם מחשב נייד הם גרסאות OEM ואין לך רישיון להתקין אותן על המחשב השולחני. בד"כ גם אין דיסק התקנה אלא דיסק שחזור של היצרן.

ובד"כ אתה לא יכול לקנות מחשב נייד בלי מערכת הפעלה.

פורסם
  • מחבר

תגיד אתה עושה צחוק? 5k בשביל שולחני זה לא מספיק?

אני מדבר איתכם על מחשב שמפעיל רק סוליטר! דברים כאלה.. מחשב כזה עולה 1.5 k ללא הגזמה.

בשביל מחשב נייד אני מאמין ש5k יספיק , שום משחק לא צריך לפעול על המחשב הזה... אני רק צריך שתתנו דגם טוב ואני קונה.

איזה הבדלים יש כבר בין ניידים? זכרון? גרפי? אחסון? --- לא צריך כרטיס גרפי , אחסון מצידי שיהיה 30gb וזכרון מינימלי. זה המחשב נייד הכי פשוט שיש.

פורסם

התקציב המקסימלי בכותרת בבקשה.

ערוך את ההודעה הראשונה בשרשור.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים