פורסם 2007 ביולי 2418 שנים שלום,רציתי לשאול שאלה קטנה לגבי מארזים, אז ככה:כשאני קונה מארז האם אני מקבל ברגים שחיוניים להרכבה לדוגמא ברגים לדיסק קשיח ולמאוררים וללוח אם, יש גם את הברגים המיוחדים של הלוח אם שמחברים ל-TRAY כדי שהלוח אם יעמוד עליהם גם אותם אני מקבל?המארז שאני הולך לקנות אם זה משנה הוא AEROCOOL EXTREME ENGINE 3T .אם אני לא מקבל ברגים וכדומה אני יכול לבקש מהחנות שממנה אני קונה את המארז שיביאו לי כמה, ואם לא מאיפה אפשר לקנות?תודה מראש על העזרה ;D
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים אתה מקבל הכל עם המארז...כמו כן אני ממליץ לך לפרט על המערכת/דרישות/תקציב ונמליץ לך על מארז עדיף יותר..
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים מחבר אתה מקבל הכל עם המארז... כמו כן אני ממליץ לך לפרט על המערכת/דרישות/תקציב ונמליץ לך על מארז עדיף יותר.. קודם כל תודה על התגובה אבל יש לי משהו קטן להגיד לך, זה המארז לדעתי הכי סוס שראיתי בחיים שלי, תראה בצד את ה-25 ס"מ של מאורר עם 162 CFM זה משוגע אחי. לדעתי הוא יפה מאוד ואני אוהב אותו מאוד ואין צורך שתמליצו לי על מארז, את הבחירה שלי עשיתי מזמן.
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים מחבר יש עליו הרבה סיקורים טובים ויש בו סירקולציית אוויר מעולה ככה שאין לי תלונות, ומי אמר לך שהוא זבל טהור, הוא נותן ביצועים מעולים, הוא דיי דומה ל- ENERMAX CHAKRA עם המאוור צד של 25 ס"מ, גם ה-CHAKRA זבל? ישר יש לך מה להגיד, תבדוק לפני שאתה מדבר. דרך אגב אני רק שאלתי שאלה קטנה ואתם ישרים נותנים ביקורת, אתם לא מבינים שזה לה הייתה המטרה שלי, להתחיל להתווכח על מארז, אני מציע שתתמקדו על שאלות של אנשים ולא יותר מזה אם לא צריך. אני לא שאלתי את דעתכם על המארז רק שאלתי לגבי הברגים וזהו.ועכשיו נא לנעול את הדיון בבקשה אתם מחרפנים אותי בתגובות שלכם.
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים יש דיון על המארז הזה, תקרא שם.אין לך מה להתלהב מהמאווררים הגדולים והנתונים הטכניים המנופחים שלו.מבחינת אוורור ה - CM 532 שיש לו "רק" 2X120 ניצח אותו.
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים מחבר קודם כל איפה זה תקרא שם? :s05: דבר שני יש לך דעות קדומות. דבר שלישי אני מניח שכל חברה מנפחת את הנתונים שלה או שהמדידות נעשו במרחק שונה. סך הכל כל חברה רוצה קצת לנפח...
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים המחיר של המארז טוב אבל כדאי לך להסתכל במבחן הבא שעשו על כמה מארזים מהחברה, כולל ה-3T:http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/aerocool_14.html#sect0לדעתי, כדי להפיק את המקסימום מהמארז, תצטרך מאוורר אחורי (יש הכנה לפחות, אם לא מותקן כבר) ואז להגדיר אותו דווקא כמכניס אוויר למארז ואת מאוורר הצד הגדול להוציא אוויר. כך האוויר מהמאוורר הקדמי יקרר את הכרטיס הגרפי, האחורי את ה-CPU והגדול ישאב את הכל החוצה. אם אני לא טועה, יש פתח גם למעלה שבמידת הצורך, אפשר להשתמש בו להכנסת אוויר קר לכיוון ה-CPU. בקונפיגורציה כזאת, נראה לי שעדיף להשתמש במקרר CPU פסיבי וורטיקלי (כזה שלוחות הקירור במקביל לכרטיס האם) מאחר והמאוורר האחורי מספיק קרוב.
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים המארז הזה הוא זבל טהור.לא כל דבר שלא אתה המלצת עליו הוא זבל זה דבר ראשוןדבר שני במארז יותר מהכל טעם אישי קובע והוא בחר את שלו אז מה הבעייה ולמה ישר להמליץ על דברים אחריםלגביי הברגים שזו השאלה שלו הרוב לא טרחו לענות וכן מגיעיה שקית עם ברגים לכוננים ולכרטיסים (PCI וכדומה )
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים אני לא ממליץ על מארזים לא איכותיים בעליל עם אוורור גרוע וזה בדיוק המקרה.הוא לא בוחר מארז לסלון (HTPC) אז אני לא רואה איפה בדיוק טעם אישי נכנס פה.
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים מחבר נתחיל בזה שיש פה קטע של טעם כי מן הסתם זה מארז ואתה עומד להתקע איתו והוא כל הזמן מול הפנים שלך אז צריך שיהיה משהו יפה ולא יותר מידי מצועצע, זה הטעם שלי לפחות. אם אתה חושב שלא צריך טעם במארזים אז אתה לא נורמלי. זה מארז זה לא סתם קופסה...(בעיקרון כן) חחחח.... בקיצר אל תחפור ותנג'ס כמו ילד קטן. ויניב תודה על התמיכה, זה לפחות בן אדם נורמלי שהולך לעניין ומדבר תכלס לא כמוכם : רוצה נמליץ לך על מארז, המארז הוא זבל טהור...וכדומה. אני לא ביקשתי ביקורות ולא ביקשתי הצעות אני בסך הכל שאלתי שאלה על הברגים וזהו, אזזזזזזזזזזזז דיי לחפירה!!!!!!!!!! עריכה: דרך אגב מיסטר דניס שאתה תראה את כל המאווררים שאני מוסיף והכל יהיה מסודר ויפה והטמפרטורות יהיו נמוכות אז אתה תראה שזה מארז פשוט מעולה לקירור חלקים במחשב. נדבר בעוד כחודש חודשיים שהמחשב החדש שלי יהיה מוכן עם המארז והקירורים. אם את מעוניין לדעת אז ככה : אני מוסיף מאוורר אחורי שמוציא אוויר חם מהמארז, מוסיף עוד אחד קידמי ככה שיתפוס שלוש BAYS , גם אני קונה TUNIQ TOWER ובנוסף עוד מאוורר אחורי שיישב למטה כדי להוציא אוויר חם מן הכרטיסי מסך. ועוד שני מאוררים שהם בתוך המארז על מנת להמשיך את סירקולציית האוויר. אוויר קר מבחוץ נכנס מקדימה ואוויר חם יוצא מאחורה. דרך אגב המאווררים שאני שם ( 4X ) הם של AEROCOOL והם עושים 90 CFM ו-34 DBA ככה שהם מעולים ואין מצב שעל זה אתה מתחיל לחפור לי: זה זבל טהור אורגני וכל השטויות שלך...יש נתונים וככה זה, ותפסיק לקנאות בדברים של אחרים ושלך לא הכי טוב קפיש?
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים אף אחד לא מכריח אותך לעשות שום דבר אני רק מיידע אותך שהמארז הזה גרוע ומייעץ לך לקחת משהו אחר, טוב יותר.אם אתה מתעקש לבחור בו שיהיה לבריאות.אגב, הנה הביקורת שהתייחסתי אליה - http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=4&artpage=1717&articID=422
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.