פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים יופי חזרתי אחרי שבוע גיבוש בצבא, ומחר בבוקר אני נוסע לאילת עד סוף החופש.(בא לי להבריז!) ביושוק אני כבר לא ישחק החופש הזה
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים יופי חזרתי אחרי שבוע גיבוש בצבא, ומחר בבוקר אני נוסע לאילת עד סוף החופש.(בא לי להבריז!) ביושוק אני כבר לא ישחק החופש הזה איזה גיבוש יש באוגוסט??
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים זהו, סוף סוף ביושוק המלא שוכן על ההארדיסק וממתין ל 21 הארור בחודש. [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים משחק מרהיב ביופיו, אווירה אפלה רטובה ומפחידה, מפתיע מה אפשר לעשות עם DX9 !המים במשחק נראים יותר טוב מכל משחק אחר שראיתי - ויש הרבה מים במשחק."משחקים ? רק קונסולה ! כל מי שאומר אחרת או משקר או מנסה למכור משהו"
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים כמה תמונות, מצטער על האיכות הגרועה אבל אין כל כך מה לעשות בנידון. בינתיים זה אחד מהמשחקים עם האוירה הטובה ביותר ששחקתי(הוא מזכיר לי טיפה את דום 3 מבחינת האוירה). נ.ב זה המשחק XBOX 360 הראשון שניתקלתי בו באופצית לכיוון גרפיקה במטרה למקסם את ה FPS.
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים נ.ב זה המשחק XBOX 360 הראשון שניתקלתי בו באופצית לכיוון גרפיקה במטרה למקסם את ה FPS.אז מה שאתה אומר זה ששנה וחצי אחרי ההשקה שלו, יש משחקים שכבר כבדים מידי בשביל ה360? :-\יש במשחק אפשרות למשחק מולטי? או שהוא רק לשחקן יחיד?נ.ב - אולי אפשר להוסיף להודעה הראשית את דרישות המערכת?
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר אז מה שאתה אומר זה ששנה וחצי אחרי ההשקה שלו, יש משחקים שכבר כבדים מידי בשביל ה360? :-\נ.ב - אולי אפשר להוסיף להודעה הראשית את דרישות המערכת?התווספו
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים לא מאמין פשוט שהדמו כנראה יצא רק ביום שני!! פאקינג יום מסכן לפני המלא, הם פשוט עושים צחוק אני שוקל כבר לקנות את המשחק מהסטים,אני לא קונה בדרך כלל משחקים פשוט זה משהו מיוחד,ואמרתי שאם כבר אני קונה אז עדיף שתהיה לי קופסה והכל אבל עד שזה יגיע אם אני אזמין מאיזה אתר וואי וואי בקיצור חייב אשראי בן לאומי הבנתי,ואני מתחיל את ההורדה היום נגיד ומתי בדיוק אני יכול לשחק כבר? אני לא רוצה לחכות שניה אחרי יום שלישי.. אנשים!! גירסת המחשב של המשחק קיבלה גם היא בIGN ציון של 9.7!! זה מטורף,והם גם אמרו שבמחשב המשחק יותר טוב,בגלל הנוחות של העכבר והמקלדת וגם בגלל שאפשר לעשות גראפיקה יותר טובה http://pc.ign.com/articles/813/813641p1.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.