פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים Bioshock הוא בהחלט סוג של עילוי, רק עוד כמה ימים וכולם יבינו זאת... Crysis כבר מזמן נשכח מבחינתי.חח קרייסיס אשכרה שכחתי ממנואבל אני מאמין שיהיה לו הייפ גדול לא פחות מזה....
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים Crysis מעולם לא היה יותר מטק דמו מתוחכם מבחינתי. חוץ מהגרפיקה (שמזקנת כבר במהירות מול הדברים מסביב שבניגוד לקריסיס ממש יוצאים) אין לו אפילו אלמנט אחד מעניית.
פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים מחבר לנוחיות,יש לך בלינק למטה טבלת סיכום של הביקורות ושיקלול שלהם במילה אחת - נדירXBOX :http://www.gamestats.com/objects/793/793105/#reviews:PChttp://www.gamestats.com/objects/707/707640/index.html
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים Crysis מעולם לא היה יותר מטק דמו מתוחכם מבחינתי. חוץ מהגרפיקה (שמזקנת כבר במהירות מול הדברים מסביב שבניגוד לקריסיס ממש יוצאים) אין לו אפילו אלמנט אחד מעניית.וואוהצביעות פה חוגגתפתאום אחרי הביקורות כולם התחילו להלל את BioShockמה מתי הדיון הזה נפתח ? לפני חודש?על קרייסיס מדברים כבר קרוב לשנה?
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים אני לא יכול לחכות...ו- IGN די נדיבים בציונים, לפחות לעומת גיימספוט. אני מחכה לביקורת משם, אבל זה לא יגרום לי לא להשיג את המשחק (אני משיג משחקים שמקבלים שם רק 8 ומעלה. גם אם זה יהיה 7 אני אשיג, למרות שזה יהיה 9+). ואי אפשר להשוות את העומק, העיצוב והעלילה של ביושוק לרדידות של קרייסיס...
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים ונכון שהוא לא פורט, אבל שני הגירסאות חולקות אותו מנוע, ולכן ה360 מגביל את המנוע לאפשרויות הDX10 שהוא מסוגל להציג.אתה מפיל את עצמך... אבל תמיד אפשר לחכות לדובי זובי שיתן תשובה....המשחק הוא לא פורט לכן הוא לא חייב לחלוק את אותו מנוע בדיוקהוא יכול להיות בדיוק אותו מנוע אבל שמשתמש בAPI של DX10
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים וואוהצביעות פה חוגגתפתאום אחרי הביקורות כולם התחילו להלל את BioShockמה מתי הדיון הזה נפתח ? לפני חודש?על קרייסיס מדברים כבר קרוב לשנה?כדאי לשמוחבמקום הבצורת הרגילה נקבל מבול של משחקים טובים
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים באמת צביעות... ... . נראה חודש לפני שקריסיס יצא איזה דיון יהיה כאן? פי מאה יותר הודעות ושגעונות שכל.
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים מחבר GameSpy מצטרפת לרשימת הביקורות, ציון סופי לגירסת האקסבוקס 5/5 :Put simply, BioShock is an unparalleled achievement. No other game comes even remotely close to it in terms of raw emotional connection. It may still be too early to name a Game of the Year, but after experiencing BioShock in all of its haunting artistic glory, every other game will have to try that much harder to even be considered as a candidatehttp://xbox360.gamespy.com/xbox-360/bioshock/813243p1.html(הציון המשוקלל כרגע לגירסת האקסבוקס מתוך 12 ביקורות עומדת על 99% )
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים מישהו יודע מה קורה עם הדמו? קראתי באחד הפורומים שבסוף החליטו לא לשחרר אותו היום (מאוד מקווה שזה לא נכון)
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים מישהו יודע מה קורה עם הדמו? קראתי באחד הפורומים שבסוף החליטו לא לשחרר אותו היום (מאוד מקווה שזה לא נכון) אכן ככה רבותיי הדמו נדחה ליום שני ה20 לחודש יום לפני שיחרור המשחק המלא לחנויות...
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים עם הדחיה הזאת של הדמו הוא איבד את כל העניין.בכל מקרה לפי הביקורות ביושוק עושה מהפכה בז'אנר כמו שעשה HL בזמנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.