עבור לתוכן

חברה . מה דעתכם האישית

Featured Replies

פורסם

הוצע לי לשווק

GPS דובר עיברית לרכב שאתה נותן לו התחלה וסיום יעד והוא מדריך אותך איך להגיע ליעד

כמו כן המכשיר כולל מחשב ניד בגודל כף יד מאחד החברות המובילות בעולם

מחירו ללקוח סופי 1200-1150 דולר

האם יש לזה סיכוי?

למי כדאי למכור?

מי ממכם מעוניין במכשיר כזה?

מי אתם מכירים שהיה מעוניין?

תודה למי שיענה ברצינות ובלי חוכמולוגיה

פורסם

אני מכיר אנשים שהיו מעוניינים לקנות, אבל המחיר גבוהה לדעתי.

פורסם
  • מחבר

אני מחר אצל המפיץ/היבואן הארצי

יש לי בלעדיות

תגיד לי מה המחירים הסבירים

אני ראיתי אצל היבואן קניה של חברה רצינית בכמות של 50 יחידות במחיר 1200 דולר

פורסם

אין לי מושג מזה מחיר סביר של דבר כזה....

אבל אני יודע שאם זה עולה על 1000 שקל (אני בטוח שלא תרד למחירים כאלה...לא שווה) הם יסתדרו עם מפה..

זה לא שווה עדיין לדעתי להשקיע בGPS.

פורסם
  • מחבר

לא לשכוח זה GPS עם מחשב רב עוצמה יותר טוב מהפאלם עם 64 מגה זיכרון

רמת הדיוק מאד גבוהה ולא צריך מפות- דרכים משתנות ותוואים משתנים ואת זה מקבלים ישירות מהלווין- יש 8 לווינים מסביב לכדור הארץ ששיכים לאותה חברה

פורסם

אתה מתחיל להישמע כמו סוכן מחירות...

אין לי זמן לוויכוח עכשיו.....

מחר ב6.30 אני פה!

פורסם
  • מחבר

לא מתווכח

אתה מגיב אני עונה

פשוט פנו אלי לשווק

לפעמיים קשה לראות דברים שאחרים יכולים לראות ואני מנסה למצוא גם דרככם סיבות לעניין

פורסם

עזוב אותך מהתלבטויות מיותרות.

אם אתה איש מכירות טוב אז לך על זה!

זה לא מיועד לכל אחד אלא רק לפלח שוק מאד מוגדר (אלו עם המצלצלים) עד שהמחיר יהיה שווה לכל נפש.

בינתיים מדובר בכסף טוב, נצל את ההזדמנות כל עוד מתח הרווחים גדול.

קדימה לך על זה חבל על כל רגע, תמיד ימצא מישהו שיקלוט את הפוטנציאל וידאג לחטוף נתח, נתח ועוד נתח...

בסוף תביט בהם בעיניים כלות.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה לך OT

נשמע לי כי אתה בעל חברה/עצמאי

פורסם

לא לשכוח זה GPS עם מחשב רב עוצמה יותר טוב מהפאלם עם 64 מגה זיכרון

רמת הדיוק מאד גבוהה ולא צריך מפות- דרכים משתנות ותוואים משתנים ואת זה מקבלים ישירות מהלווין- יש 8 לווינים מסביב לכדור הארץ ששיכים לאותה חברה

8 לווינים לעולם לא יכולים לעשות את העבודה הניווט הוא פרבולי. זאת אומרת שכדי לדעת את מיקומך צריכים להיות מעליך 3 לווינים לפחות בכל רגע נתון, ול - GPS יש 24 לווינים שמתוכם 21 לווינים בשימוש ו - 3 לווינים לגיבוי.

אם תרצו אני יכול להרחיב עוד על המערכת.

בקשר למחיר אם תצליח להוריד אותו מתחת לקו ה - 900$ אני חושב שאפילו אני קונה.

פורסם

אני חושב שבכל מקרה כדאי להתחיל לשווק את זה..

אנשים שקונים מכוניות מספיק יקרות, לא יתנגדו להוציא "עוד כמה שקלים" על מכשיר נחמד כזה...

פורסם

אני חושב שבכל מקרה כדאי להתחיל לשווק את זה..

אנשים שקונים מכוניות מספיק יקרות, לא יתנגדו להוציא "עוד כמה שקלים" על מכשיר נחמד כזה...

אכן כן.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם על העידוד

ני מתחיל בשבוע הבא לספק

אפשר למכור את GPS ב-12 תשלומים

וגם את המחשב IPAQ שעובד איתו

פורסם

מחירו ללקוח סופי 1200-1150 דולר

האם יש לזה סיכוי?

למי כדאי למכור?

כמובן שאם אתה איש מכירות טוב תצליח למכור. הבעיה שהשוק הפוטנציאלי שלך קטן מאוד(5000 ש"ח לג'אדגטס במכונית???).ולכן תצטרך להתאמץ מאוד וגם אם תצליח למכור זה יהיה בכמויות זניחות כך שכלכלית על פניו העיסקה לא אטרקטיבית.

פורסם

כמובן שאם אתה איש מכירות טוב תצליח למכור. הבעיה שהשוק הפוטנציאלי שלך קטן מאוד(5000 ש"ח לג'אדגטס במכונית???).ולכן תצטרך להתאמץ מאוד וגם אם תצליח למכור זה יהיה בכמויות זניחות כך שכלכלית על פניו העיסקה לא אטרקטיבית.

חולק עליך..

אם אתה זוכר את הפאלפונים הראשונים (היו די מגושמים) היו מאד יקרים! רק עשירים הרשו לעצמם את התענוג הזה.

עד שמהר מאד השוק נפתח והביא לירידת מחירים (בשלב השני) שאיפשר *רק* למעמד הבינוני ומעלה לרכוש את המכשיר.

מאז המחירים ירדו פלאים ונוסף למבצעים (עקב תחרות חופשית) יש לכל אחד (כמעט) נייד בכיס ולפעמים יותר.

הפרנציפ הוא פשוט, הראשון שמשווק קובע ומקבע את עצמו טוב טוב בשוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים