פורסם 2002 בינואר 1323 שנים הוצע לי לשווקGPS דובר עיברית לרכב שאתה נותן לו התחלה וסיום יעד והוא מדריך אותך איך להגיע ליעדכמו כן המכשיר כולל מחשב ניד בגודל כף יד מאחד החברות המובילות בעולםמחירו ללקוח סופי 1200-1150 דולרהאם יש לזה סיכוי?למי כדאי למכור?מי ממכם מעוניין במכשיר כזה?מי אתם מכירים שהיה מעוניין?תודה למי שיענה ברצינות ובלי חוכמולוגיה
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים מחבר אני מחר אצל המפיץ/היבואן הארצייש לי בלעדיותתגיד לי מה המחירים הסביריםאני ראיתי אצל היבואן קניה של חברה רצינית בכמות של 50 יחידות במחיר 1200 דולר
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים אין לי מושג מזה מחיר סביר של דבר כזה....אבל אני יודע שאם זה עולה על 1000 שקל (אני בטוח שלא תרד למחירים כאלה...לא שווה) הם יסתדרו עם מפה..זה לא שווה עדיין לדעתי להשקיע בGPS.
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים מחבר לא לשכוח זה GPS עם מחשב רב עוצמה יותר טוב מהפאלם עם 64 מגה זיכרוןרמת הדיוק מאד גבוהה ולא צריך מפות- דרכים משתנות ותוואים משתנים ואת זה מקבלים ישירות מהלווין- יש 8 לווינים מסביב לכדור הארץ ששיכים לאותה חברה
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים אתה מתחיל להישמע כמו סוכן מחירות...אין לי זמן לוויכוח עכשיו.....מחר ב6.30 אני פה!
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים מחבר לא מתווכחאתה מגיב אני עונה פשוט פנו אלי לשווק לפעמיים קשה לראות דברים שאחרים יכולים לראות ואני מנסה למצוא גם דרככם סיבות לעניין
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים עזוב אותך מהתלבטויות מיותרות.אם אתה איש מכירות טוב אז לך על זה!זה לא מיועד לכל אחד אלא רק לפלח שוק מאד מוגדר (אלו עם המצלצלים) עד שהמחיר יהיה שווה לכל נפש.בינתיים מדובר בכסף טוב, נצל את ההזדמנות כל עוד מתח הרווחים גדול.קדימה לך על זה חבל על כל רגע, תמיד ימצא מישהו שיקלוט את הפוטנציאל וידאג לחטוף נתח, נתח ועוד נתח... בסוף תביט בהם בעיניים כלות.בהצלחה
פורסם 2002 בינואר 1623 שנים לא לשכוח זה GPS עם מחשב רב עוצמה יותר טוב מהפאלם עם 64 מגה זיכרוןרמת הדיוק מאד גבוהה ולא צריך מפות- דרכים משתנות ותוואים משתנים ואת זה מקבלים ישירות מהלווין- יש 8 לווינים מסביב לכדור הארץ ששיכים לאותה חברה8 לווינים לעולם לא יכולים לעשות את העבודה הניווט הוא פרבולי. זאת אומרת שכדי לדעת את מיקומך צריכים להיות מעליך 3 לווינים לפחות בכל רגע נתון, ול - GPS יש 24 לווינים שמתוכם 21 לווינים בשימוש ו - 3 לווינים לגיבוי.אם תרצו אני יכול להרחיב עוד על המערכת.בקשר למחיר אם תצליח להוריד אותו מתחת לקו ה - 900$ אני חושב שאפילו אני קונה.
פורסם 2002 בינואר 1623 שנים אני חושב שבכל מקרה כדאי להתחיל לשווק את זה..אנשים שקונים מכוניות מספיק יקרות, לא יתנגדו להוציא "עוד כמה שקלים" על מכשיר נחמד כזה...
פורסם 2002 בינואר 1623 שנים אני חושב שבכל מקרה כדאי להתחיל לשווק את זה..אנשים שקונים מכוניות מספיק יקרות, לא יתנגדו להוציא "עוד כמה שקלים" על מכשיר נחמד כזה...אכן כן.
פורסם 2002 בינואר 1723 שנים מחבר תודה לכם על העידודני מתחיל בשבוע הבא לספקאפשר למכור את GPS ב-12 תשלומיםוגם את המחשב IPAQ שעובד איתו
פורסם 2002 בינואר 1723 שנים מחירו ללקוח סופי 1200-1150 דולרהאם יש לזה סיכוי?למי כדאי למכור?כמובן שאם אתה איש מכירות טוב תצליח למכור. הבעיה שהשוק הפוטנציאלי שלך קטן מאוד(5000 ש"ח לג'אדגטס במכונית???).ולכן תצטרך להתאמץ מאוד וגם אם תצליח למכור זה יהיה בכמויות זניחות כך שכלכלית על פניו העיסקה לא אטרקטיבית.
פורסם 2002 בינואר 1823 שנים כמובן שאם אתה איש מכירות טוב תצליח למכור. הבעיה שהשוק הפוטנציאלי שלך קטן מאוד(5000 ש"ח לג'אדגטס במכונית???).ולכן תצטרך להתאמץ מאוד וגם אם תצליח למכור זה יהיה בכמויות זניחות כך שכלכלית על פניו העיסקה לא אטרקטיבית.חולק עליך..אם אתה זוכר את הפאלפונים הראשונים (היו די מגושמים) היו מאד יקרים! רק עשירים הרשו לעצמם את התענוג הזה.עד שמהר מאד השוק נפתח והביא לירידת מחירים (בשלב השני) שאיפשר *רק* למעמד הבינוני ומעלה לרכוש את המכשיר.מאז המחירים ירדו פלאים ונוסף למבצעים (עקב תחרות חופשית) יש לכל אחד (כמעט) נייד בכיס ולפעמים יותר.הפרנציפ הוא פשוט, הראשון שמשווק קובע ומקבע את עצמו טוב טוב בשוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.