פורסם 2007 ביולי 1718 שנים (ממליץ ליישר לשמאל בעזרת החזקת CTRL והקלקת SHIFT שמאליים)אתה יודע, זה לא ממש עובד ככה כשאתה קורא פוסט בפורום, אי אפשר ליישר אותו לשמאל תוך כדי קריאהאתה, כותב ההודעה, צריך לשים את הטקסט שלך בתוך תגיות יישור לשמאל, אם אתה רוצה שהקוראים של הפוסט שלך לא יסבלו.[left]this text is aligned to the left[/left]והתוצאה תהיה :this text is aligned to the leftבניגוד ל :this text is NOT aligned to the left
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר אתה יודע, זה לא ממש עובד ככה כשאתה קורא פוסט בפורום, אי אפשר ליישר אותו לשמאל תוך כדי קריאה אתה, כותב ההודעה, צריך לשים את הטקסט שלך בתוך תגיות יישור לשמאל, אם אתה רוצה שהקוראים של הפוסט שלך לא יסבלו. [left]this text is aligned to the left[/left] והתוצאה תהיה : this text is aligned to the left בניגוד ל : this text is NOT aligned to the left תודה בנאדם! באמת ראיתי שזה לא עובד אז צירפתי קובץ txt. נוספו: Fallout 3 Kane & Lynch: Dead Men Mercenaries 2: World In Flames Haze Enemy In Sight he Agency The Witcher BlackSite: Area 51 Field Ops Rogue Warrior Sacred 2: Fallen Angel NBA Live 08 FIFA Soccer 08 בקשר ל Star Wars, לא הוכרז ל PC, ו DIRT - לפי מה שהבנתי, הוא יצא כבר ל PC ב 2006 אבל עדיין לא הוכרז ל PS2? דרך אגב... יש מצב לנעוץ? אני רואה שהרבה אנשים מוצאים באשכול עניין... וחוץ מזה הוא ימשיך להתעדכן כל הזמן
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מה לא יהיה STAR WARS ל - PC ? אני בטוח שזה עניין של זמן עד שיכריזו שגם הוא וגם GTA IV יצאו למחשב.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר מה לא יהיה STAR WARS ל - PC ? אני בטוח שזה עניין של זמן עד שיכריזו שגם הוא וגם GTA IV יצאו למחשב. חחח זה לא כזה נורא... תמיד ראיתי בסדרת Star Wars משחקים ממוצעים. אני לא מבין אבל למה לא מכריזים על GTA ל PC רשמית... כלומר לא יצא להם שום רווח מלהשאיר את הגיימרים האופטימים במתח, ואת הפסימים יותר באכזבה.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים וואי אחי איזה משחקים.... רק חבל שלא ירוץ על הגורטאה שלי בכול זאת זה המפרט כבר לא חדש כמו לפני חצי שנה.. מעבד: E6600 זיכרון 2 גיגה דואל צ'נאל כרטיס מסך: X1950XT 256MB אני מחכה למשחקים האלה: ספלינטר סל החדש... מנדל אוף אוונר יאוו צריך להיות ליגה.. קרייססס Stranglehold נראה גם מצוין.... וגם המשחק הזה שמתרחש בירושלים יענו... כמו הנסיך הפרסי חחח וכמובן אנריל 2003 נראה לכם יש מצב שאני ישחק חלק בהם או יהיו קירטועים?
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים דרך אגב... יש מצב לנעוץ? אני רואה שהרבה אנשים מוצאים באשכול עניין... וחוץ מזה הוא ימשיך להתעדכן כל הזמן אל תבנה על זה. לא עם כל ההודעות הלא קשורות שיש פה.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים אתה מתכוון כמו ההודעה שלי שלא קשורה? תראו אולי אתם אומרים שזה מחשב פצצה בעניכם.. מעבד: E6600 זיכרון 2 גיגה דואל צ'נאל כרטיס מסך: X1950XT 256MB אבל קרייסס לא יחשוב ככה חחח אני בספק עם אני יריץ אותו חלק...
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מה עם starcraft?למתי הוא מתוכנן...?הבנתי שזה גם השנה אבל אתם אפילו לא מדברים על זה אז יש לי מן תמיהה
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מחבר תגידו כל המשחקים האלה הם למחשב ,XBOX 360 או PS3 ?כולם פה למחשב, חוץ מ GTA IV ו Star Wars: The Force Unleashed שכולנו מקווים שיצאו למחשב חחוהרוב יש גם בקונסולות אחרות. אבל בעקרון אלה משחקי מחשב.
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים כדאי להוסיף גם:WARLORDS V (הקודם היה סביר אבל לא יותר מזה, מהמשחק הזה אני מצפה ליותר)DISCIPLES III:Renaissance (נצר לסדרת TBA מצויינת בעולם פנטזיה)Turning Point: Fall of Liberty Frontlines: Fuel of War Two Worlds (הוא כבר יצא או שלא ? כי לא ראיתי אף ביקורת עליו)Hour of Victory Brothers in Arms: Hell's Highway Battlefield 2142: Northeren Strike SpellForce 2: Dragon Storm (הוא כבר יצא או לא ?)CHROME 2 (הקודם היה די בינוני, אני מקווה שזה יהיה טוב יותר)Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer PAINKILLER:OVERDOSETHE ROOTSDOG TAGELVEONSECTION 8 (עוד לא הוכרז למחשב אבל זה בטוח יקרה)WARFARESolar: Campaigns (מעניין אם הוא בוטל)HOLLOW (כנ"ל)Spoils of War VIVISECTOR:BEAST WITHINKINGPIN 2 (WORKING TITLE)lFREEDOM FIGHTERS 2 (WORKING TITLE)lמשחק ההמשך ל - RTCW שלא קיבל עדיין שםFALLEN EARTHFallen Lords: Condemnation Codename Panzers: Cold War TOP SPIN 3 (הוא יוכרז גם למחשב בקרוב)DARK SECTOR (כנ"ל) The Outsider (כנ"ל)Army of Two (כנ"ל)War Leaders: Clash of NationsSavage 2: A Tortured Soul POSTAL 3:CATHARSISWartime Command: Battle for Europe 1939-1945Jagged Alliance 3Jagged Alliance 3DSoldier of Fortune 3: Pay BackMirror's Edge Age of Empires III: The Asian Dynasties F.E.A.R 2 (WORKING TITLE)lF.E.A.R:Perseus MandateCondemned 2: Bloodshot (יוכרז גם למחשב כמו הראשון)GOTHIC 4 (רק הוכרז ויש עוד הרבה זמן לחכות ולקוות לטוב כי החליפו את החברה המפתחת)Blood MagicSpace SiegeMythosWarmonger, Operation: Downtown Destruction Universe at War: Earth AssaultWarhoundNecrovisionAlone in the Dark 5Silent Hill 5 (יוכרז גם למחשב כמו כל קודמיו)
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים למרות שאני מפחד לדעת איך יהרסו את הסידרה הפעם...The Settlers : Rise of an Empireיציאה ב- ספטמבר 2007
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.