עבור לתוכן

מערכת הפעלה ויסטה במחשב נייד

Featured Replies

פורסם

השאלה שלי היא האם מערכת ההפעלה של מחשב נייד היא זהה לזו שבשולחני?

כלומר היות ומחשב נייד מגיעי כבר עם מערכת הפעלה האם אני יכול לפרמט אותה ולהתקין מערכת חדשה מדיסק שיש לי?

פורסם

לא הרשיון שמגיע עם כל הניידים של החברות הגדולות הוא רשיון OEM, כלומר הדרך היחידה להתקין את מערכת ההפעלה בצורה תקינה היא דרך דיסק השחזור שלהם או בעזרת מחיצת השחזור שהם יוצרים בנייד. גרסאה רגילה של מערכת ההפעלה לא תקבל את המספר בתור מספר חוקי, לניידים אין אקטיבציה כל 30 יום וצריך גרסאה מיוחדת של ההתקנה.

פורסם

אם קיבלת את הדיסק עם המחשב אז כן .

פורסם
  • מחבר

לא לא קיבלתי איתו כלום

אז אייך בכל זאת אני מפרמט?

מאיפה אני יכול להשיג את הדיסק הזה?

פורסם
  • מחבר

מישו יודע או ניסה?

פורסם

וודאי שאתה יכול להתקין מערכת הפעלה מכל דיסק שיש לך.

רק מה - כמו שנאמר פה - הרישיון של הניידים הוא OEM מיוחד - PREACTIVATED. אם תנסה להתקין מדיסק אחר, לא תוכל להשתמש במפתח ההתקנה שקיבלת עם המחשב הנייד (על המדבקה). מובן, שאם יש ברשותך WINDOWS חוקי מסוג RETAIL, אתה רשאי להתקין אותו על כל מחשב, כולל על המחשב הנייד שלך, אך רק על מחשב אחד בו-זמנית (אלא אם כן יש לך רישיון מיוחד). אז תצטרך להשתמש במפתח ה-RETAIL שברשותך ולא במפתח ה-OEM של המחשב הנייד.

אם אתה רוצה להתקין WINDOWS לא חוקי - זה סיפור אחר.

פורסם

מי מכר לך ויסטה בלי דיסק ????

פורסם

אם אתה רוצה להתקין WINDOWS לא חוקי - זה סיפור אחר.

ומה קורה במצב היפוטטי שכזה?

פורסם

מישו יודע או ניסה?

avivboker,

אתה מקבל אזהרה ראשונה על הקפצת דיון.

עריכה:

חד פעמית הדיון נפתח להמשך דיון.

פורסם
  • מחבר

Nemesis תודה אחי לא יחזור על זה שוב..

ולגבי השאלה שלי כן וינדוס לא חוקי כמו שיש לרוב המחשבים השולחניים לא? מה זה מפתיע?

אז מה אתם אומרים זה אפשרי להתקין עליו וינדוס רגיל כמובן שאם רישיון חוקי מבחינת מיקרוסופט יעבוד?

פורסם

avivboker,

אתה צריך עותק OEM של ההתקנה על מנת שאולי זה יהיה חוקי.

לא יודע כלל איך תתבצע האקטיבציה במקרה כזה.

מומלץ אולי לדבר עם MS.

פורסם
  • מחבר

זה מפתיע אותי מה שאתם שואלים פה אייך 10 מיליון איש מורידים וינדוס ויסטה בעברית והתקינו אותו על המחשב הרגיל?

למשל אני עכשיו משמש בויסטה פרוץ אך חוקי מבחינת מיקרוסופט ואני מוריד עידכונים ותוכנות שדורשות אימות של חוקיות והכל טוב...!

כזה וינדוס אני יכול להתקין עליו? אגב אין לי מושג אם זה רישיון OEM או אחר אני רק יודע שהוא עובד מוציין

אגב מה זה MS?

פורסם

avivboker,

אין לדבר בפורום על שימוש בתוכנות לא חוקיות.

MS = Microsoft

פורסם
  • מחבר

אהה הבנתי אותךך סבבה אחי עזרתה לי מאוד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים