פורסם 2007 ביולי 1018 שנים אני מנסה אבל הוא תמיד קופץ הצידה או למעלה, ולא מוכן לשבת על התמונה, אני מעדיף לא להשתמש ב AP.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים אכן זה אפשרי באמצעות z-index וpositioning בCSS.אבל כך לא כותבים טקסט על תמונה אלא פשוט מגדירים את התמונה כרקע לdiv.להלן גרסת הCSS:<style type="text/css">div{width:300px; height:300px; background:transparent url(image1.jpg) no-repeat;}</style>כמובן שאתה צריך להתאים את זה לצרכיך.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר ואיי תודה רבה, איך לא חשבתי על להשים א התמונה כרקע ל div לגבי ה z-index, על זה כן חשבתי אבל זה לא עזר לי משום מה?
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים כבר יש פתרון, אך אם אתה צריך את זה לעתיד(או מישהו אחר), פשוט תדאג שהPOSITION הוא RELATIVE.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר כבר יש פתרון, אך אם אתה צריך את זה לעתיד(או מישהו אחר), פשוט תדאג שהPOSITION הוא RELATIVE.שה position הוא realative זה לא הופך את זה להתנהג כמו AP, כי חשוב לי שהכל יהיה ממורכז תמיד.תודה
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר תודהשאלה נוספת, האם ה FF לא מתייחס ל DIV רקים (אולי שהם float ), בכל מקרה יש לי אחד כזה, ה IE מראה אותו ה FF לא, אז שמתי בפנים נקודהלא ממש רואים את זה, אבל זה לא מקצועי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.