עבור לתוכן

לקחת מחשב במטוס.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני צריכה עזרה

אני עוזבת את הארץ ומתכוונת לקחת איתי את המחשב שלי + מסך דק. אני מעוניינת לדעת אם יש אפשרות להכניס את כל החומרה (לוח אם , ספק , זיכרונות, כרטיס מסך וכו' ) בתוך מארז קטן וקומפקטי שיכול לעלות איתי למטוס בלי בעיה ושלא יהיה כבד....., אני לא מוכנה לקחת מחשב נייד ואני לא מוותרת על המחשב שלי..

דרך אגב בפעם הקודמת שטסתי עם המחשב כמעט התעלפתי בטרמינל כשסחבתי אותו עלי..... המארז מאוד כבד וגדול ולא יכול להיכנס למיזוודה קטנה אז הייתי מעוניינת בפיתרון טוב.

אשמח מאוד לקבל עזרה....

תודה רבה לכם.

פורסם

יש המון מארזים קלים מאלומיניום.

לדעתי, הפיתרון הכי פשוט הוא למכור את המחשב בארץ ובכסף שלו לקנות מחשב חדש בחו"ל. הכי פשוט (וברוב המקרים גם יוצא יותר טוב, בגלל שבד"כ המחירים זולים יותר).

פורסם

אכן רעיון טוב.

רק תשאירי את ה-HD כדי שכל החומר שלך ישאר איתך

פורסם

רק אל תשכחי לבודד את החלקים מחשמל סטטי...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אבל אני לא מוכרת את המחשב שלי, הרכבתי אותו במיוחד לפי הצרכים שלי (גרפיקה, עריכת וידאו ותלת מימד).

רציתי פתרונות יותר לתחום המארזים הקלים והקומפקטים, אשמח ליותר הצעות, תודה.

פורסם

אם אני זוכר נכון, לThermaltake יש מארז שמיועד ללאן פרטי, שאמור להיות די קליל וקל לנשיאה... אני לא יכול להביא לך דגם מדויק כי אני חצי נירדם על המקלדת עכשיו :P .

פורסם

התכוונת לThermaltake Xaser LanFire?

פורסם

לפי דעתי תשלחי אותו לעמך עם FEDEX או UPS אן מה שלא יהיה ככה החבילה מבוטחת ואת גם לא סוחבת

עם תשימי את המחשב במיטען של המטוס אין ספק שהוא הלך לו ולעלות אותו למטוס כמטען יד נראה לי בעייתי

פורסם

התכוונתי למה שדור הביא.

פורסם

אני יודע שלקסה מאוד קל והוא בא עם רצועות שמקלות על ההובלה שלו.

פורסם

תודה רבה אבל אני לא מוכרת את המחשב שלי, הרכבתי אותו במיוחד לפי הצרכים שלי (גרפיקה, עריכת וידאו ותלת מימד).

רציתי פתרונות יותר לתחום המארזים הקלים והקומפקטים, אשמח ליותר הצעות, תודה.

רוב הסיכויים שלשלוח אותו עם חברת משלוחים יצא לך יותר זול ממארז קל וקומפקטי שהם בדרך כלל יקרים מאוד. אם ניקח גם בחשבון את בעיות הקירור שנפוצות במארזים האלה אז זה נראה מאוד לא משתלם.

מה גם שלא משנה כמה קל הוא, לכל המחשב עדיין יהיה משקל ונפח משמעותי והוא יתפוס הרבה מקום במזוודה, אלא אם כן את גם מוכנה להחליף את הלוח אם לאחד שהוא קטן יותר כמו mini-atx, ללוחות אם אלא יש פחות חריצי הרחבה אז הם יוצאים קטנים יותר ואפשר למצוא מארזים עוד יותר קטנים שהם כמובן עוד יותר יקרים.

האפשרות של למכור את המחשב ולקנות חדש היא טובה אבל רק אם יש לך כסף לקנות מחשב. מחירים בחו"ל יכולים להיות 20-50% זולים יותר מבארץ תלוי ברכיבים ( :pissed:).

כמובן שהמשמעות של למכור מחשב זה למצוא קונים שזה אומר להשקיע הרבה זמן.

עריכה: דרך אגב, זה תלוי על איזה חו"ל מדובר ובכלל על איזה מחשב מדובר.

על איזה מחשב מדובר? ואיזה מארז?

פורסם

על פי מה שהבנתי מדובר במארז ג'ינרי :s05:

הלקסה הוא לנשיאת מחשב ושמעתי עליו הרבה שבחים.

את מה שדור הביא אני לא מכיר אבל נראה מצוין למטרה אם כי אני לא יודע אם מאוורר מספיק ומתאים לGTX אם יש לך כי אמרת שאת גרפיקאית.

בקיצור מה המפרט?

פורסם

אמממ את יכולה לפרק את כל הדברים החשובים כמו לוח אם כרטיס מסך זכרונות וכוננים קיצר הכל חוץ מהמארז אם זה חשוב לך גם את המאווררים לשים את הכל אטוף בתיק אולי תיק של מחשבים ניידים שהוא דיי מרופד וזהו ולקנות שם מארז חדש אני דיי בטוח שזה יהיה לך יותר זול.. כי בארץ יש להכל נטיה להיות יקר.. וככה את גם יכולה לשדרג את המארז שלך.. אני חושב שאם את תעטפי את הזכרונות ואת הלוח אם אולי גם את הכרטיס מסך אני דיי בטוח שלא יקרה להם כלום.. כמובן שספק כוח אפשר לשים במצוודה כי הוא יחסית כבד ו... זהו .. בהצלחה :bigglasses:

פורסם

:goodposting:

רעיון טוב :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים