פורסם 2007 ביולי 818 שנים אני רוצה להמשיך להמהיר את המחשב שלי אבל מפחד בגלל שזה מגיע לטמפורות גבוהה במאמצאבל בתוכנות מסויימות הן לא מראות טמפטורת גבוהות כמו בTATהשאלה לאיזה אני צריך להשים לב ?האם ל TAT במאמצ שהוא מצליח להגיע ל60 מעלות בלוח אם 965G DS3 או EVEREST שהוא מגיע ל 54 מעלות אם אני משתמש במאמצ שלואיזה תוכנה משקפת את הטמפטורה של הלוח אם תחת עומס שיהיה עליו
פורסם 2007 ביולי 818 שנים TAT בודקת טמפרטורה של מעבד, EVEREST לוח אם, הקריאה ב EVEREST לא נכונה לגבי המעבד, קרא את הסטיקי לגבי מדידת טמפ ב C2D אם אתה רוצה לדעת למה.
פורסם 2007 ביולי 818 שנים מחבר לא הבנת למה התכוונתי ל TAT ,EVEREST ו ortus יש אפשרות להריצ את המעבד על מאמצאני שואל מי משקפ באמת הטמפטורות האמיתיות שהמעבד יכול להגיעEVEREST ו ortus מאמץ מגיעות כ 6 מעלות פחות בלוח אם מאשר הבדיקת מעמצ של TAT יכול להיות ש TAT היא בכלל לא בדיקת מאמצ שגרתית ? ז"א שאפעם אני לא יגיע לטמפטורות כאלו במאמצ [בלי תוכנה שמיעודת לזה]
פורסם 2007 ביולי 818 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247185.0"האמת על קריאת הטמפ' הדיגיטלית במעבדי Core2Duo"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.