פורסם 2007 ביולי 1718 שנים לגבי TDK - אם מדובר במדיות DVD-R אל תתקרב אליהם אלה שמיובאים לארץ הם עם מדיה קוד של CMC אני נפלתי על שתי חבילות כאלה של 25 כ"א רק כי קרץ לי השם TDK בזמנו הייתי קונה רק CD-R של TDK והאיכות שלהם היתה מהטובות שראיתי (יש לי דיסקים כאלה בני 6-7 שעדיין עובדים כמו ביום הצריבה) גם בתחום ה-DVD הם נחשבו טובים, לפחות בהתחלה, אבל מאז שעברו ליצרנים סוג ז' הם ירדו לרמה של סילבר ליין ואולי אפילו מתחת
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים אני עובד באופיס דיפו אז אני יבדוק איזה סוג של מדיות של VERBATIM יש להם ואני יודע לכם
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים לגבי TDK - אם מדובר במדיות DVD-R אל תתקרב אליהםאלה שמיובאים לארץ הם עם מדיה קוד של CMCאני נפלתי על שתי חבילות כאלה של 25 כ"א רק כי קרץ לי השם TDKאתה מדבר רק על מדיות dvd-r שלהם? או בכלל באופן גורף? (מה לגבי מדיות dvd+r?)אני קניתי TDK dvd+r מעבר לזה לא רשום כלום על הדיסק וגם לא איפה יוצר או שם קוד, אז זה לא אומר לי הרבה.עוד משהו: "MADE IN INDIA - מיוצר ע"י בוסר מאאר - האיכות הכי ירודה מבין השלושה." - לגבי הדיסקים של וורבטים שמיוצרים על ידי בוסר מאר, האם הם עדיין יותר טובים מדיסקים של סילבר ליין / TDK?חוץ מזה עדיין לא עניתם על השאלות ששאלתי בעמ' 3, תענו לפחות על הראשונה בבקשה היא הכי חשובה. פעם אחת ולתמיד צריך להסגר על זה...חבל שיהיה פוסט כזה ולא תהיה תשובה לזה :-\ בבקשה תציצו בשאלות שם שוב.תודה רבה
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים הנסיון שלי הוא עם DVD-R שלהם, לא יודע לגבי ה-DVD+Rהעניין שעל העטיפה של הדיסקים לא רשום בכלל איפה הם יוצרוהדרך היחידה שלך לבדוק באיזה מדיות מדובר היא להוריד תוכנה כמו Nero CD-DVD Speed ולראות בצד מה המדיה קוד שלהן
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים חוץ מזה עדיין לא עניתם על השאלות ששאלתי בעמ' 3, תענו לפחות על הראשונה בבקשה היא הכי חשובה. פעם אחת ולתמיד צריך להסגר על זה...חבל שיהיה פוסט כזה ולא תהיה תשובה לזה :-\ בבקשה תציצו בשאלות שם שוב.תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.