פורסם 2007 ביוני 2818 שנים שלום לכולם,אני כרגע עם רקע לימודי של תיכון + קצת אישי (C ברמה די מעמיקה)שנה הבאה אני אמור להתחיל לעבוד על פרוייקט, כרגע אין לי שום מידע על מה הפרויקט צריך לכלול.רציתי לשאול באיזו שפות בדרך כלל משתמשים לפרויקטים בתיכון ולאיזו המעבר מC יהיה הכי קל?בנוסף מישהו יכול להפנות אותי בבקשה למקור מידע שרשום בו מידע על פרוייקט לתיכון (הנחיות וכו') ודוגמאות לפרוייקטים?אני יודע שיכול להיות שבבית הספר שלי זה יהיה שונה, אבל בכל זאת.
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים תנסה למצוא מידע על פרוייקט באתר של משרד החינוך.אני לא יודע אילו שפות מותרות בפרויקט. לדעתי הכי קל יהיה לך ללמוד java כשפה מונחת עצמים ראשונה כי היא מנהלת זיכרון אוטומטית וזה מונע טעויות קוד ותכנון (שלא כמו C++ לדוגמא).
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים בדרך כךך בונים פרוייקט בVB שאמור לנהל נתונים של חונת או משהו בסגנון. הבנתי שמתחילים ללמוד גם C#, אך אני לא יודע אם גם עושים בזה פרוייקט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.