עבור לתוכן

M-AUDIO REVOLUTION 5.1 - קניה קבוצתית.

Featured Replies

פורסם

אני קניתי את הכרטיס שלי בלמיר והשירות שלהם מצוין.

אמנם הגעתי פיזית לחנות אבל הכרטיס הגיע תוך 3 ימים.

נ.ב

מומלץ לא להגיע ביום שישי יש לחץ באיסוף הזמנות.

• תגובות 161
  • צפיות 16.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

יש לאבא שלי חבר לעבודה שקונה שם קבוע - מרוצה מאוד.

פורסם

היי חברה. אז מה קורה אם ההזמנה? קראתי כמה דפים לפני ואני רואה סקיי פי-סי לא מאשרים בכלל ונועה רוצים לעשות עוד כסף ולמכור כרטיס יותר יקר שאנחנו לא צריכים... אז מה הולך? :-\

פורסם
  • מחבר

מחכים לתשובה מלמיר.

פורסם

שלחת מייל גם לפלונטר?

פורסם
  • מחבר

דן

עושה רושם שאין תשובה מלמיר.

פורסם

:kopfpatsch:

אם לא עונים לכם בלמיר אז העניין אבוד.

או שתקנו מחו"ל או שתקנו מחיר רגיל.

פורסם

עושה רושם שזה לא הולך להסתדר. אני אמצא משהו בעצמי.

תודה לכולם על המאמץ :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תשובה מפלונטר אומרת שמשש יחידות, הם מוכנים למכור את הכרטיס ב-450 שקל, טוב, נראה לי שיותר נמוך מזה לא נוכל לרדת.

פורסם

הבאתי לכם ב430 חבר...

ביקשתם מחיר נמוך יותר אבל לא יצא לי להיות שם היום.. אני אוכל לברר לכם בימים הקרובים.

פורסם
  • מחבר

לא הבנת למה התכוונתי - התכוונתי, שכנראה בגלל שכבר לא מייצרים את הכרטיס הזה, כולם מנסים להפטר ממנו, אתה יודע, לפנות מקום במחסנים למשהו חדש יותר, ולכן הם מורידים את המחיר למינימום האפשרי בשבילם, בשביל למכור אותו ולהפטר ממנו כבר, לכן לדעתי אנחנו לא משיגים מחיר מוזל, פשוט כי אנחנו לא יכולים...

פורסם

אז אתם מתכוונים ללכת עליו במחיר הכי זול שתמצאו או לוותר עליו וללכת על משהו אחר?

פורסם
  • מחבר

אם לאנטולי יש רעיון לכרטיס שיכול להוות אלטרנטיבה לכרטיס הזה - ננסה אותו, אם לא, אז נראה לי שבכלל נוותר על רעיון הקניה הקבוצתית של הכרטיס הזה.

פורסם

לי אין יותר מדיי רעיונות. לא ממש שמעתי את הכרטיס הזה כך שאני לא יכול להגיד עליו יותר מדיי. אם ה-XtremeAudio של קריאטיב מכיל אותו DAC כמו של הדגם שסקרתי פה באתר, זה יכול להיות מעניין במחיר נמוך.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שהכרטיס קול המובנה שלי (משו של Realtek) הוא מאותה החברה של המובנה שלך, ואם אני זוכר נכון את הביקורת, אפילו כשטיהרת לחלוטין את המחשב שלך מהדרייברים הישנים, ה-XTREMEMUSIC סירב לעבוד, רק אחרי פירמוט הכרטיס הועיל בטובו לעבוד, לכן אני לא קונה קריאיטיב :) אני פשוט חושש מהדרייברים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים