עבור לתוכן

Colin McRae DIRT - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין אתה עם כרטיס eVGA Geforce 8800GTS 640mb ואתה משחק על רזולציה כזאת? בעעעעעעע אני כבר עם הX1950 PRO משחק על יותר.

1600x1200 AAx2 AFx8, הכל Ultra,

Shadows:High / Blur:0ff

מקבל בסביבות 35fps~ במסלול שטח עם הרבה מתחרים.

------------------------------------------------------------

1280x960 AAx4 AFx8, הכל Ultra,

מקבל בסביבות 50fps~ במסלול שטח עם הרבה מתחרים.

תאמין לי שעם רזולוציה כזאת ו-AAx4 רואים פצצה, זה מספיק למירוצים.

המסך הוא CRT, כך שהיחס הוא 4:3 - קפיצה אחת מעל 1280x960 זורקת אותי ל-1600x1200. ומה לעשות אני מעדיף 50FPS על 35FPS (ו-AAx4 על AAx2 בהתאמה). ובשביל הפרוטוקול - את רוב המשחקים אני מריץ על 16x12, אבל לא מתפשר על שאר הגדרות.

rroonnii, אולי תשתף אותנו בהגדרות שלך וכמה FPS אתה מקבל עם x1950 ? (שגם אני יוכל לומר "בעעעעעע").

ז'אקו - יש לך 1GB זכרון ומעבד חלש יחסית. (אתה עוד מריץ על ויסטה?!) לא פלא שיהיו קפיצות במשחק כל כך כבד.

כמו שאמרתי, לחבר שלי היו קפיצות\תקיעות עם Striker/E6600/GTX/2GB בויסטה עד שהוא עשה אוברקלוק למעבד.

• תגובות 221
  • צפיות 23.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך בודקים כמה fps יש במשחק ??

ומישהו שיש לו 7900gs יכול להמליץ לי על הגדרות טובות למשחק שיפעל בגרפיקה הכי טובה עם אפשרות למשחק חלק.. כי עד עכשיו לא מצאתי שילוב טוב :(

פורסם

איך בודקים כמה fps יש במשחק ??

ומישהו שיש לו 7900gs יכול להמליץ לי על הגדרות טובות למשחק שיפעל בגרפיקה הכי טובה עם אפשרות למשחק חלק.. כי עד עכשיו לא מצאתי שילוב טוב :(

www.fraps.com

פורסם

1600x1200 AAx2 AFx8, הכל Ultra,

מקבל בסביבות 35fps~ במסלול שטח עם הרבה מתחרים.

------------------------------------------------------------

1280x960 AAx4 AFx8, הכל Ultra,

מקבל בסביבות 50fps~ במסלול שטח עם הרבה מתחרים.

תאמין לי שעם רזולוציה כזאת ו-AAx4 רואים פצצה, זה מספיק למירוצים.

המסך הוא CRT, כך שהיחס הוא 4:3 - קפיצה אחת מעל 1280x960 זורקת אותי ל-1600x1200. ומה לעשות אני מעדיף 50FPS על 35FPS (ו-AAx4 על AAx2 בהתאמה). ובשביל הפרוטוקול - את רוב המשחקים אני מריץ על 16x12, אבל לא מתפשר על שאר הגדרות.

rroonnii, אולי תשתף אותנו בהגדרות שלך וכמה FPS אתה מקבל עם x1950 ? (שגם אני יוכל לומר "בעעעעעע").

ז'אקו - יש לך 1GB זכרון ומעבד חלש יחסית. (אתה עוד מריץ על ויסטה?!) לא פלא שיהיו קפיצות במשחק כל כך כבד.

כמו שאמרתי, לחבר שלי היו קפיצות\תקיעות עם Striker/E6600/GTX/2GB בויסטה עד שהוא עשה אוברקלוק למעבד.

אני לא בא לצחוק אלייך בכלל. אבל המפרט שיש לך ועוד הכרטיס מסך אתה צריך לשחק מעל רזולציה שאתה משחק. ומה יהיה עם משחקי דריקס 10 אוי אוי

אני לא בדקתי כמה FPS יש לי במשחק אבל אני שיחקתי ברזולציה של 1280 על 1240 הכל אולטרה חוץ מהצלליות. וזז חלק וגם AA על 4. לפי דעתי הכרטיס שלך היה צריך מעל 1600 1200 להזיז את המשחק חלק על כל ההגדרות. בגלל הדברים האלה נראה לי אני יחכה לסדרה של 9 של נוודיה.

ןתאמין לי אין לי בעיה כספית אפילו לקנות כל חודש מחשב ב7000 שח ואני לא משקר. אבל לא שווה לזרוק סתם כסף על כרטיסים שלא שווים.

פורסם

רוני אתה מדבר שטויות...

זה מה שהGTS 640MB יכול לעשות וזה מצויין. מעל 1600x1200 זה יהיה מוגזם וצריך GTX בשביל לשחק במשחק הזה ברזולוציה כזו.

ותגידו, כולם כאן קנו את המשחק? אם לא, אשמח שמישהו ישלח לי הודעה פרטית. בבקשה, זה דחוף.

פורסם

זה בכלל לא מצוין זה משחק בכלל עם דריקס 9 . מה אתה צריך לשחק ברזולציה של 1280 על 960 ? עם 640MB.?

Xilver כנס אלי לפרטי

פורסם

משתגע איך אצלי עם המפרט שלי 800 על 600 ועדיין זוחל :pissed: --> עודכן גירסת עידכון 1.1

מתקין את הFPS ונראה כמה התוצאה...

פורסם

זה בכלל לא מצוין זה משחק בכלל עם דריקס 9 . מה אתה צריך לשחק ברזולציה של 1280 על 960 ? עם 640MB.?

מה הקשר עכשיו איזה DX, המשחק כבד מאוד וזו עובדה. הבדל בביצועים בין 1280x960 ל-1280x1024 אין (גם גראפית ההבדל זניח)... פשוט 1280x1024 זה יחס 5:4 ולא הכי מומלץ לעבודה עם CRT. אני מרוצה מאוד מהכרטיס הזה ותאמין לי שהדרישות שלי \ סטנדארטים בגראפיקה גבוהים בהרבה משל רוב המשתמשים. ראיתי את המשחק גם על GTX ואני חייב לומר שאני ממש מרוצה מהביצועים של ה-GTS640. עד שלא תראה לא תדע. אני לא יודע מה זה "חלק" עבורך, אבל 45-50fps זה דיי והותר למירוץ מכוניות. גם 35FPS ברזולוציה 16x12 זה שחיק (ומדובר רק על שלבים עם הרבה מכוניות מתחרות, אחרת זה עוד יותר חלק). אם רזולוציה היתה הכל בשבילי הייתי מוריד קצת הגדרות וזה היה רץ חלק כמו תחת של תינוק.

אם אתה באמת רוצה לראות את ההבדל בין הכרטיס שלי לשלך - שים FRAPS. כי "חלק" זה אינדוידואלי. כבר נתקלתי באנשים ש-20FPS זה חלק עבורם

פורסם

תודה רבה ;)

פורסם

חחחח תחת של תינוק. גם אני חובב גרפיקה וגם אם לי לא זז משהו אז מתעצבן. תכלס לא יודע מה לעשות האם לקנות 8800. ואם אני יקנה של 300MB משהו כזה שכחתי כמה זיכרון בדיוק. איך יזוז לי? כי שמעתי שברזולציות כאלה הוא די מסתדר. וגם עוד שאלה תגיד לי איך הAA ? בכרטיסים האלה למה אני אוהב ממש חלק.

פורסם

אם אתה רוצה 8xxx וחובב גראפיקה אני ממליץ לך לפחות GTS640. כבר היום יש משחקים\דמואים שלוקחים יותר מ-320mb זכרון.

פילטרים גם כן לוקחים extra זכרון. לך יש CRT שמגיע לרזולוציות גבוהות, עזוב אותך מה-320. מבחינת המעבד, זה לא הכרחי אבל עם אוברקלוק אתה תנצל הרבה יותר טוב את הכסף שאתה תשקיע על כרטיס כזה. אצלי יש שיפור די משמעותי עם אוברקלוק וזה ממש מעצבן שאתה צריך להמליץ על אוברקלוק בימינו.

אנחנו גולשים יותר מדי מהנושא, נמשיך בפרטי אם בא לך.

פורסם

ניסיתי אחי..

ניסיתי אפילו על הכל LOW עם 800X600 .. זה לא משנה.. זה נשאר בדיוק אותו דבר.

כנראה שיש איזה משהו דפוק במשחק.. אני לא רואה שום סיבה הנראית לפחות לעין שהדבר ייקרה..

אם הם היו דורשים מעבד כמו שלי במינימום והיו ממליצים על לפחות 5600-X2 או איזה E6600 אז מילא.. אבל המעבד שלי מומלץ על ידיהם..

מה שכן , ייתכן באמת שזה בעית תמיכה עם ה 8600 כי הוא לא מופיע ברשימת הכרטיסים הנתמכים שב README FILE שם..

יש לי 2GB זיכרון CORE2DOU 4300@3GHZ ו8600GT באוברקלוק עצבני ל 800MHZ

על וויסטה שינוי הגדרות כמעט ולא משפיע על הפריימים,לפני זה בXP המשחק רץ יותר טוב.

גם אצלי לא משנה מה הרזולוציה וההגדרות כאשר יש הרבה מכוניות המשחק מתחיל להתקע כנראה יש איזה באג בדרייבר/משחק.

פורסם

^^^

זה לא באג, זה פשוט כי הכרטיס מסך שלך חלש.

פורסם

גם אצלי רק הגדרות נמוכות ממש/רפלקשן על HIGH אבל ביטול של שאר האפקטים, המשחק פועל בסדר, וכשהכול על LOW פועל חלק [אבל רואים חרא אז מה זה שווה ? :bash:]

הכרטיס שלי 7900gs extreme מוציא 8700-8800 ב3dmark 05

מעבד e4300@3.2

זכרונות 2GB CL4 870MHZ

...

הגיני או שמשהו דפוק ?

פורסם

^^^

זה לא באג, זה פשוט כי הכרטיס מסך שלך חלש.

הכרטיס שלי בOC רציני, ברמה של ה8600GTS אני מקבל 12.5K נקודות ב3DMARK-05 וגם בדקתי פריימים במשחקים אחרים כ-40 עד 50 אחוז תוספת פריימים בפועל מהסטוק.

לא שאלתי שאלה, קבעתי עובדה, המשחק רץ לי פחות טוב בוויסטה וזה כן באג כי אם אני מוריד את ההגדרות והרזולוציה הייתי מצפה לתוספת פריימים, מה שלא קורה. חוץ מזה בXP המשחק רץ סבבה, נקווה שיוציאו דרייבר יותר טוב או שפשוט נחזור לXP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים