עבור לתוכן

Colin McRae DIRT - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

ממש ממש מאכזב ביצועי DX10 ועוד במחשב חזק כמו שלי...

התקנתי את המשחק על AMD5000 DUAL עם 3GB RAM כרטיס XI-FI

וכרטיס מסך 8800gts 320

כל הדריברים החדשים ועדיין צריך רזולוציה 800 על 600 שהכל בLOW בשביל לראות שDirt עדיין מקרטע...

• תגובות 221
  • צפיות 23.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

vourt בכלל לא הגיוני מה שאתה אומר

קודם כל המשחק הזה הוא DX9 ולא DX10

והמשחק עובד לי מעולה עם מפרט כמו שלך +- על 1024X768 HIGH ופילטר 2X

פורסם

מוזר מאד... ואני משתמש בכל הדריברים החדשים שיצאו.

היתי בטוח שפירסמו את המשחק כDX10 ...

יש למישהו רעיון מאיפה אני יכול להתחיל לבדוק את ה'תקלה' הזו?

פורסם

התקלה:

vourt

Zone Newbie

*

מחובר מחובר

תגובות: 138

I\m a HWzone.co.il Pro user! \;)

דפדפן: MSIE 7.0

על Windows Vista

נסה להריץ על XP.

פורסם

הקטע שהוא פשוט התחיל לשעמם אותי אחרי כמה שעות של משחק..

אני כבר מתחרה שם ברמה השלישית.. וכבר די משעמם לי.. שום דבר לא מתחדש..

מה עוד שיש לי בעיה מוזרה מאד (שהיתה קיימת לי גם בדמו) והיא האטה מטורפת של FPS פתאום.. בלי קשר לכלום ובלי קשר להגדרות בכלל..

זה קורה לי רק בשלבים מסויימים בהם יש הרבה מתחרים.. כמו באגי ומשאיות וכל זה.. המשחק כאילו מאט לפריימים בודדים ואז משתחרר וטס ואז שוב אחרי 4-5 שניות עוצר ומאט ושוב משתחרר .. זה הופך את השלבים האלו לבלתי נסבלים.

שאר המשחק, בשלבים בהם אני מתחרה מול מישהו אחד או לבד רצים לי חלק לגמרי ב FPS טוב מאד.

אני משחק על 1280X720 עם AAX2 הכל על מדיום חוץ מהשתקפויות שנמצא על HIGH.. אני משחק על LCD 32 רחב ממרחק של כמטר וחצי ככה שהרזולוצייה בהחלט מספיקה לי ורואים נהדר.. (בכל זאת רזולוצייה כמו של XBOX360..חחח)

יכול להיות שזה נובע אבל מחוסר ב RAM. מומלץ למשחק הזה לפי ה README FILE שיהיה 2GB זכרון ויש לי רק 1GB.

מוזר גם שהם ממליצים על X2-3800 ועל CORE 2 בתדר 2.66GHZ באותו משפט..

גם לחבר שלי יש בעיות כאלה ב FPSעם אותו כרטיס מסך

תנסה להוריד ל768 1024 את הרזולוציה,יש מצב זה יעזור...

פורסם

הויסטה שלי כנראה בעייתי כי יש גם תקיעות מדיי פעם..

נראה לי פורמט זה הפיתרון

פורסם

משחקים פשוט לא אוהבים לעבוד עם ויסטא...

פורסם

ג'אקו.. גם לי יש את הבעיה שאתה מתאר.. אבל היא פחות גרועה.. אצלי זה קורה פעם באיזה 10 שניות למשך שניה 2 ונעלם...(כמו תקיעות קטנות כאלו), כן - זה מפריע.. אבל מסתדרים..

פורסם

גם לחבר שלי יש בעיות כאלה ב FPSעם אותו כרטיס מסך

תנסה להוריד ל768 1024 את הרזולוציה,יש מצב זה יעזור...

ניסיתי אחי..

ניסיתי אפילו על הכל LOW עם 800X600 .. זה לא משנה.. זה נשאר בדיוק אותו דבר.

כנראה שיש איזה משהו דפוק במשחק.. אני לא רואה שום סיבה הנראית לפחות לעין שהדבר ייקרה..

אם הם היו דורשים מעבד כמו שלי במינימום והיו ממליצים על לפחות 5600-X2 או איזה E6600 אז מילא.. אבל המעבד שלי מומלץ על ידיהם..

מה שכן , ייתכן באמת שזה בעית תמיכה עם ה 8600 כי הוא לא מופיע ברשימת הכרטיסים הנתמכים שב README FILE שם..

פורסם

Known issues:

----------------------------------------

Users with Windows Vista and ATi Radeon x1950/1900 graphics cards may find that bonnets do not get drawn on 2 of the demo cars.

Alt-TAB, Alt-ENTER etc minimise the game but the game will not recover.

On certain graphics cards they may be some graphical corruption e.g. flickering textures/shadows.

There may be some slowdown on certain graphics cards.

אני מאמין שניסתה כבר לעדכן לגרסא 1.1 :-\

פורסם

האמת היא שלא..

לא ידעתי שיצא כבר פאץ'.. אני מתקין אותו עכשיו ונראה מה קורה..

למרות שאני בספק שזה יסדר משהו כי הבעיות שהוא מתיימר לתקן בכלל לא קשורות לבעיה שלי..

*עדכון -

לא עוזר. אותו חרא.

טוב כנראה שאני אמשיך להתחמק מהמירוצים של הבאגי והמשאיות וכו' .. עד סוף המשחק. זה עבד לי בנתיים עד עכשיו ואני כבר השלב 4.

חבל רק שהם הוציאו משחק ככה. זה פשוט מסריח.

ומה הקטע שם שכל שינוי קטנטן כמו הגדרות סאונד או תצוגה המשחק צריך לאתחל את עצמו מחדש? כאילו WTF ??

כנראה שאין ברירה אלא לעבור כבר לקונסולה.. פשוט נמאס שכל משחק PC שני תוכנן גרוע ויוצא עם חוסר תאימות כזו או אחרת..

פורסם

אחלה גרפיקה יש למשחק

אבל אני מחפש צ'יטים או איזה טריינר

פורסם

ואו! הראלי הטוב ביותר ששיחקתי עד היום. התחלתי ברמה 3, בינתיים הגעתי לטייר 5. מדי פעם אני משחק על רמה 4 ולוקח :)

תשמעו, אני רואה חברים משחקים מזוית אחורית, עם מקלדת, ואני חייב לומר לכם - זה על הפנים! הורס את כל המשחק.

אני משחק רק ב-2 הזווית הפנימייות (שרואים את ההגה), עם גיימפאד (אנאלוגי לגז וכיוונים) וזה ממש תענוג.

למשחק כזה חובה שליטה עם sensitivity.

על XP הוא עובד לי בובה. אין תקיעות בכלל, מעל ל-40FPS על 1280x960 AAx4 AFx8 בלי blur, הכל ultra חוץ מצללים ועוד משהו (לא זוכר) שאני משאיר על HIGH, לצדקה...

עדיין לא בדקתי על ויסטה אבל ראיתי אצל חבר (עם Striker/E6600/GTX) ימבה תקיעות על ויסטה בשלבים עם הרבה מכוניות... כצפוי, נפתרה הבעייה עם אוברקלוק "צנוע" מ-2.4 ל-3.2ghz. האמת לא בדקתי איך עובד על XP בלי אוברקלוק, אבל גם לא ממש איכפת לי :silly:

וסוף סוף נפתרה הבעייה המעצבנת בהתחלה - rls חדש :)

פורסם

כל כך רציתי לתת למשחק הזה 9.0 + והוא פשוט לא נותן לי לעשות את זה..

אחרי שראיתי לפני 5 דקות את ה REVIEW של GAMSPOT למשחק הבנתי שאני לא היחיד שיש לו בעיית FPS חמורה בשלבים עם עוד מכוניות ..

הם אומרים שגם להם יש ירידת FPS מטורפת בשלבים האלו עד לפריימים בודדים ואפילו עצירות מלאות במשחק (בדיוק מה שקורה לי..) ואני מאמין שהם בדקו את זה על מערכת מעולה ולא ממוצעת כמו שיש לי ..

As amazing as the game looks, all that detail comes at a bit of a price. Performance is not always up to snuff, especially in races with multiple cars on the track. The frame rate is a little choppy during single-car rallies, but once you get a group of other cars racing with you, the game practically turns into stop-motion animation, especially if all the other cars happen to be bunched up with you. This is more of a consistent issue on the 360 version, though the PC version is highly taxing even on high-end hardware, so you're likely to run into some performance problems unless you're running a top of the line machine.

פשוט באעסה. זה מגיע למצב בו אני ממש מתחמק מלהתחרות במירוץ כלשהו שיש בו יותר משני מתחרים (מקסימום אני נגד עוד מישהו..) . הורדתי את הכל ל LOW או OFF ורזולוצייה של 800X600 וזה עדיין קורה בדיוק אותו דבר. מוזר. חרא. ועוד שלל מילים של עצבים, תבחרו אתם..

השאלה הנשאלת היא למה זה קורה ?? אני לא רואה שום סיבה הנראית לעין שמתרצת את זה.. ולמה CODEMASTERS יודעים על הבעיה הזו ועדיין משחריים משחק ככה ?? זה ממש לא מקצועי ואם הייתי משלם על המשחק הייתי דורש את הכסף חזרה כי הוא לא שחיק.

פורסם

ואו! הראלי הטוב ביותר ששיחקתי עד היום. התחלתי ברמה 3, בינתיים הגעתי לטייר 5. מדי פעם אני משחק על רמה 4 ולוקח :)

תשמעו, אני רואה חברים משחקים מזוית אחורית, עם מקלדת, ואני חייב לומר לכם - זה על הפנים! הורס את כל המשחק.

אני משחק רק ב-2 הזווית הפנימייות (שרואים את ההגה), עם גיימפאד (אנאלוגי לגז וכיוונים) וזה ממש תענוג.

למשחק כזה חובה שליטה עם sensitivity.

על XP הוא עובד לי בובה. אין תקיעות בכלל, מעל ל-40FPS על 1280x960 AAx4 AFx8 בלי blur, הכל ultra חוץ מצללים ועוד משהו (לא זוכר) שאני משאיר על HIGH, לצדקה...

עדיין לא בדקתי על ויסטה אבל ראיתי אצל חבר (עם Striker/E6600/GTX) ימבה תקיעות על ויסטה בשלבים עם הרבה מכוניות... כצפוי, נפתרה הבעייה עם אוברקלוק "צנוע" מ-2.4 ל-3.2ghz. האמת לא בדקתי איך עובד על XP בלי אוברקלוק, אבל גם לא ממש איכפת לי :silly:

וסוף סוף נפתרה הבעייה המעצבנת בהתחלה - rls חדש :)

אני לא מבין אתה עם כרטיס eVGA Geforce 8800GTS 640mb ואתה משחק על רזולציה כזאת? בעעעעעעע אני כבר עם הX1950 PRO משחק על יותר.

וזאקו אם הורדת את כל ההגדרות וזה לא עזר אז זה רק בעיה במשחק כמו שאתה אומר. או שהכרטיס שלך לא מסתדר טוב עם המשחק הזה זה גם יכול להיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים