עבור לתוכן

Colin McRae DIRT - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מעבד זכרון ל-2 ג'יגה וכרטיס מסך

• תגובות 221
  • צפיות 23.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה!

פורסם

צילמתי כמה תמונות מהמשחק, בשביל הכיף:

[br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 21:28:01

.

[attachment deleted by admin]

פורסם

סידרתי תבעייה עכשיו המשחק רץ על AAX4...

אחח אני לא יכול להפסיק לצלם תמונות משם :P

פורסם

.

פורסם

כמה אחוז בקריירה ?

פורסם

לא יודע למה, אבל הגרפיקה נראית יותר חדה בתמונות ש KOM מביא :-\

פורסם

כי זה מוקטן מרזולוציה של 1650\1050 ל-1000\600 ומשהו, בגלל זה זה מרוויח קצת חדות... במשחק עצמו זה נראה כמו בתמונות של סינדרום, ואל תגיד לי שזה רע :P

פורסם

ואללה אפילו לא זוכר, הלך לי הפרופיל והתחלתי שוב. כרגע נראה לי אני tier 5 או 6... תכלס אני כל כך נהנה שלא חשוב לילסגור את המשחק כל כך מהר. המשחק הזה ישאר על הכונן קשיח הרבההה זמן. :)

בקשר לחדות, BLUR פועל, אבל צילמתי לרוב stills ככה שהבלור משפיע פחות, אם בכלל. בכלליות, כשאני משחק בלי blur התמונה נראית חדה יותר.

ד"א, ה-JPG מוריד את האיכות\מטשטש < זה נראה יותר טוב ב-"live"

פורסם

אפשר בכלל לשחק בזה בלי גויסטיק אנאלוגי ? אני זוכר שבRALLY 05 היה ממש קשה לשחק עם המקלדת.

פורסם

חשבתי לרגע ה GTS מפשל או משהו חח.. כי גם אצלי זה נראה כמו אצל סינדרום.

יש מצב אתה מביא תמונות בשביל השוואה בין 1024X1280 ל 1650X1050? ::)

ב VP930 אני יכול לשחק רק על 1024X1280. באסה :P.

פורסם

אפשר בכלל לשחק בזה בלי גויסטיק אנאלוגי ? אני זוכר שבRALLY 05 היה ממש קשה לשחק עם המקלדת.

חבר שלי סגר את הקריירה עם מקלדת, על רמת קושי אחת לפני PRO . אפשר להשיג תוצאות טובות אם אתה טוב ב-"tapping".

אבל הרבה יותר כיף לדעתי עם אנאלוגי \ gamepad של xbox360 (שיחקתי גם איתו) . רגישות לגז וכיוונים זה חשוב, אבל לא הכרחי למשחק..

BAM, אין לי widescreen, אני לא יכול לעזור ממש.

פורסם

איכות התמונה תראה אותו דבר, פשוט ברזולוציה הרחבה רואים יותר נוף, זה לא משנה כאן יותר מדיי (במשחקי אסטרטגיה זהנחמד יותר למשל לראות יותר שטח, כאן זה לא נותן הרבה...)

פורסם

40% בקריירה...

פורסם

על איזה הגדרות גרפיקה לשים את המשחק הזה??? קיבלתי את ה8800 החדש שלי והכול מופיע בצד במפרט אתם יכולים לראות אבל בכל זאת שאני שמתי על הגדרות של אולטרא המשחק בקושי זז ואפילו בHIGH זה לא הכי חלק שבעולם..

מה יכולה להיות הסיבה? זה אולי ויסטה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים