פורסם 2007 ביוני 1818 שנים לא ממש עברתי על הדיון אבל בפתח תיקוה זה רגיל לי (לא אני לא אומר שזה בסדר אני רק אומר שזה רגיל שם.)אני רואה את זה כל יום ומה שהכי מעצבן אותי זה שריססו על קיר ענקי וחדש דנדש של שכונת יוקרה - כהנה צדק ודובה שלי אוהב אותך וכו' זה פשוט הרתיח אותימהסיבה שאנשים חושבים שהם גברים בגלל זה וזה הורס
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים חייב לציין שיש ונדליזם סקסי. גראפיטי שעשוי טוב זה מאוד מאוד סקסי. אומנות לשמה.
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים ויטניר מלאה בסיפורי ילדות שהיא פירקה גברים גדולים ממנה ניאו נצים זה אנשים רגילים ,חלשים ומפגרים שנודו מהחברה רובם ציפלונים
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים מחבר ...הספציפיים כאן בפ"ת הם ילדים בני 14-19 לא אינטליגנטיים במיוחד, עם שלל של תיקים על פריצות, גניבה וכו'. אני לא ארד לרמה של לחפש ולהכות אותם. שהשוטרים ילכלכו את הידיים ויעשו את הניירת. בשביל זה אנחנו משלמים מיסים.
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים חחחחחזה היה טוב ... משטרה ,כן בטח ואני יודע, שאת יודעת את זה הם לא יעשו כלום או שהם יעשו וזה יקח הרבה זמן
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר ההוא מב"ש? כן, הוא היה מתנחל פה בסופי שבוע והיה מנהיג את הפרחחים הללו. אני חושבת שנתקלתי בו ברחוב פעם. הוא שמן ומכוער לאללה, אבל הוא קורא לעצמו "גרמני" כאשר בפועל, שם המשפחה שלו קווקזי לחלוטין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.