עבור לתוכן

xbox vs. ps3

Featured Replies

פורסם

אותם שמועות..? איך בדיוק..? או שהשמועה היא על משהו או שהיא לא. במקרה הזה היא לא

סרטים מההתחלה לא היה אפשר להוריד בשאר העולם. עניין של זכיונות, כמו הZAONE בDVD וVHS. זה קיים כבר מיליארד שנים

• תגובות 219
  • צפיות 22.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:silly:TeaTime- you are so sophisticated

אם יש ציפ יש לך אפשרות ל2 תוכנות ככה שזה יותר קל

בלי ציפ זה מטומטם כל פעם להתקין ולבטל

חוץ מיזה אתה תיקנה מערכת באלפי שקלים + אלף שקל לLIVE

לשחק רק באיזה 5 משחקים?

ובעניין הלו 3 וGOW

להזכיר לך הלו 1 ו2 יצאו למחשב

וגם משחקי המלחמת הכוכבים RPG ועוד הרבה משחקים טובים אחרים שיצאו לXBOX הרגיל

אז נכון לחלק מהמשחקים יקח הרבה זמן אבל גם לJade Empire לקח הרבה זמן

ותאמין לי או לא הוא כיף גם היום

בסופו של דבר הרבה מאוד משחקי 360 יעשו את דרכם למחשב

לאומת זאת משחקי צד ראשון של סוני ואני לא יגיד נינטנדו כי זה לא הדיון לא יעשו את דרכם למחשב

משחקים כמו GT \GOW3 ועוד לא יצאו למחשב אלה אם איך שהוא סוני תבטל תPS3

ביגלל כישלון במכירות

שמע קרירין, בגדול אתה נראה בן אדם טוב, יש לך ידע רחב ואתה לא טמבל, אבל זה כלכך מציק שאתה כזה לא אוביקטיבי!!! זה מאוס כבר :s07:

צריך לתת לך הסברים שרק ילד קטן לא רואה לבד, ולא כי אתה טמבל, אלה כי אתה לא רוצה לראות אותם!!!

בקשר ל-MP, קודם כל ה-1000 ש"ח הם ל-4 שנים, אל תסה להראות את זה כזה מכוער, אתה בעצמך אומר שעדיף לקנות מחשב למרות שהוא יחזיק בין 2-3 שנים, אז זה כבר יוצא פחות. וכן, 5 משחקים יכולים להספיק, והסיבות לכך כבר נאמרו בהודעה הקודמת שלי- יש ל-360 משחקים מטורפים ל-MP שלוקחים כל משחק אחר ( כמו HALO3 ו- GOW ), הם יחזיקו גיימר להרבה שנים, ותאמת, כשמישהוא קונה משחק בשביל ה-MP בלבד ( אחרת משיגים בצורה לא חוקית ) אז זה על מהת לשחק בו הרבה זמן, וממתי משחקים ב-MP פחות מכ- 8 חודשים? זה לא כמו SP שנגמר מתישהו? משחק טוב מחזיק המון זמן ב-MP!!!

ואתה באמת לוקח את HALO1,2 כדוגמא לכך ש"כל המשחקים בסופו של דבר יגיעו למחשב"??? אל תשחק אותה צנוע שזה מספק אותך, עד שהמשחקים האלה הגיעו למחשב עברו כ-3 שנים, שזה דור שלם!!! זהו פרק זמן שמחק הופל להיות מטוב לגרוע!!! וזה בגלל שהגרפיקה כבר נהפכת להיות חלשה ברמות! בנוסף הדרישות מ-gameplay עולות בהרבה וככה כל דבר, ולכן הערך של המשחק הופך להיות נחות, ככה HALO 2 מציון של 9.4 ירד ל-7.0, וזוהי ירידה משמעותית שהופכת להיות ממשחק חובה, למשחק שצריך להתרחק ממנו!!! אז אל תזרוק סתם דוגמאות לא טובות אוקי!!! אם אין, אז אל תגיד!

בקשר ל- Jade Empire, אני לא צריך לסמוך על אף אחד, אני השגתי את המשחק בדרך לא חוקית משלי, ואחרי יומיים מחקתי אותו, לא התלהבתי בכלל, המשחקיות שלו נראתה לי חלשה מאוד, עם הגרפיקה לעומת זאת עוד איכשהו הסתדרתי...

ואותו דבר גם הולך אצל ה-PS2, זה שבחרת להראות שכמה משחקים לא הגיעו למחשב לא אומר שאותה תופעה לא מתרחשת גם אצל PS2, אני לא טמבל, אם אתה אומר משהו לא הופך אותו לנכון, לי יש ידע משלי, יש את המשחקים כמו DEVIL MAY CRY 3, ו- resident evil 4 שהגיעו למחשב, אז אותו דבר יכול לקרות אצל PS3, למה שאתה מוצא גירעון בקונסולה, אתה מציין אותו רק איפה שנוח??? זה למה אתה לא אובייקטיבי ואי אפשר לשמוע לך!

דבר נוסף, זה שאמרת שרק אולי המשחקים GT \GOW3 יגיעו למחשב אם ה-PS3 יכשל במכירות, זה ממש גרוע שה-PS3 עלול להגיע למצב הזה, ואני לא רואה אותו דבר אצל ה-360 ( עד כמה שה-WII יותר מוכר ).

לסיום- זה שאתה אומר- "ואני לא אזכיר את ה-Wii ש..." לא אומר שאתה באמת לא מזכיר אותו, רק בגלל שהכנסת את המילה "לא", לא מציין שלא דחפת את ה-Wii שוב לת'רד שלא קשור!!! אז תפסיק!

פורסם

אגב WII , קניתי היום - לתינוק היפני שלום.

ליביו

פורסם

ואיך אתה נהנה משני המשחקים היחידים שלה?

פורסם

נהנה מאוד (בינתיים רק אחד - הSPORTS שהגיע, בקרוב הMARIO PAPER , ואז הזלדה)

(ואני אדייק - מתנת יומולדת)

ד"א - השלט לא פחות ממדהים.

זה באמת מאוד מרשים איך חשבו על כ"כ הרבה דברים ופשוט יצרו GUI ברמה שפשוט אי אפשר להשוות שום דבר לרמה שלו.

ליביו

עריכה קטנה - הבולדוגית הצרפתית החליטה שהWII הוא לא לרוחה - ואם אני משחק טניס זה אומר שהיא צריכה לשחק איתי גם ולעזוב את הWII - בינתיים - היא המתנגדת היחידה - אז אולי על כל WII שנמכר מעצבנים בולדוגית צרפתית אחת (וזה בעייתי בהתחשב שהבהמונת הזו כבר יכולה לקפוץ לגובה של הראש שלי)

פורסם

אה צודק, יצא הפייפר מאריו. אז שלושה.

חדשנות חדשנות אבל מבחינתי היא רק קונסולה שניה, ולא יותר. וחבל, יכל להיות פוטנציאל אם מישהו היה טורח לפתח משחקים אמייתיים לזה

פורסם

א. היא במאת קונסולה שניה (נו טוב - שלישית - PS2 , PS3 ואז הWII)

ב. זה שטויות - והדוגמא הקלאסית לזה היא הDS , שאמנם נקנתה שניה אחרי הPSP , אבל יש לה משחקים מדהימים.

ליביו

פורסם

איך הDS קשור לעניין..? DS היא דוגמה למה שקורה כשכן יוצאים משחקים לקונסלה שלך (אגב יש לי DS)

פורסם

:silly:TeaTime- you are so sophisticated

שמע קרירין, בגדול אתה נראה בן אדם טוב, יש לך ידע רחב ואתה לא טמבל, אבל זה כלכך מציק שאתה כזה לא אוביקטיבי!!! זה מאוס כבר :s07:

צריך לתת לך הסברים שרק ילד קטן לא רואה לבד, ולא כי אתה טמבל, אלה כי אתה לא רוצה לראות אותם!!!

בקשר ל-MP, קודם כל ה-1000 ש"ח הם ל-4 שנים, אל תסה להראות את זה כזה מכוער, אתה בעצמך אומר שעדיף לקנות מחשב למרות שהוא יחזיק בין 2-3 שנים, אז זה כבר יוצא פחות. וכן, 5 משחקים יכולים להספיק, והסיבות לכך כבר נאמרו בהודעה הקודמת שלי- יש ל-360 משחקים מטורפים ל-MP שלוקחים כל משחק אחר ( כמו HALO3 ו- GOW ), הם יחזיקו גיימר להרבה שנים, ותאמת, כשמישהוא קונה משחק בשביל ה-MP בלבד ( אחרת משיגים בצורה לא חוקית ) אז זה על מהת לשחק בו הרבה זמן, וממתי משחקים ב-MP פחות מכ- 8 חודשים? זה לא כמו SP שנגמר מתישהו? משחק טוב מחזיק המון זמן ב-MP!!!

ואתה באמת לוקח את HALO1,2 כדוגמא לכך ש"כל המשחקים בסופו של דבר יגיעו למחשב"??? אל תשחק אותה צנוע שזה מספק אותך, עד שהמשחקים האלה הגיעו למחשב עברו כ-3 שנים, שזה דור שלם!!! זהו פרק זמן שמחק הופל להיות מטוב לגרוע!!! וזה בגלל שהגרפיקה כבר נהפכת להיות חלשה ברמות! בנוסף הדרישות מ-gameplay עולות בהרבה וככה כל דבר, ולכן הערך של המשחק הופך להיות נחות, ככה HALO 2 מציון של 9.4 ירד ל-7.0, וזוהי ירידה משמעותית שהופכת להיות ממשחק חובה, למשחק שצריך להתרחק ממנו!!! אז אל תזרוק סתם דוגמאות לא טובות אוקי!!! אם אין, אז אל תגיד!

בקשר ל- Jade Empire, אני לא צריך לסמוך על אף אחד, אני השגתי את המשחק בדרך לא חוקית משלי, ואחרי יומיים מחקתי אותו, לא התלהבתי בכלל, המשחקיות שלו נראתה לי חלשה מאוד, עם הגרפיקה לעומת זאת עוד איכשהו הסתדרתי...

ואותו דבר גם הולך אצל ה-PS2, זה שבחרת להראות שכמה משחקים לא הגיעו למחשב לא אומר שאותה תופעה לא מתרחשת גם אצל PS2, אני לא טמבל, אם אתה אומר משהו לא הופך אותו לנכון, לי יש ידע משלי, יש את המשחקים כמו DEVIL MAY CRY 3, ו- resident evil 4 שהגיעו למחשב, אז אותו דבר יכול לקרות אצל PS3, למה שאתה מוצא גירעון בקונסולה, אתה מציין אותו רק איפה שנוח??? זה למה אתה לא אובייקטיבי ואי אפשר לשמוע לך!

דבר נוסף, זה שאמרת שרק אולי המשחקים GT \GOW3 יגיעו למחשב אם ה-PS3 יכשל במכירות, זה ממש גרוע שה-PS3 עלול להגיע למצב הזה, ואני לא רואה אותו דבר אצל ה-360 ( עד כמה שה-WII יותר מוכר ).

לסיום- זה שאתה אומר- "ואני לא אזכיר את ה-Wii ש..." לא אומר שאתה באמת לא מזכיר אותו, רק בגלל שהכנסת את המילה "לא", לא מציין שלא דחפת את ה-Wii שוב לת'רד שלא קשור!!! אז תפסיק!

מחשב טוב יחזיק 3+ שנים לערכתי

360 יותר מישנה וחצי בשוק כבר ולערכתי יחזיק כמו מחשב חזק

בגלל שהגרפיקה כבר נהפכת להיות חלשה ברמות! בנוסף הדרישות מ-gameplay עולות בהרבה וככה כל דבר, ולכן הערך של המשחק הופך להיות נחות,

משחקים שהערך שלהם יורד ברמה כזאת הרבה פעמים לא היו טובים מספיק מהתחלה

אבל זה לא אומר שאין משחקים שמחזיקים שנים

לדוגמה זלדה לינק לעבר מצוין גם היום וזה משחק שיצא לSNES

והיום אני משחק בגרנדיה 3 שהגרפיקה מיושנת אפילו יחסית לPS2 וזה לא מה שמפריע לי במשחק

resident evil 4 וDEVIL MAY CRY 3 הם לא משחקי צד ראשון

הלו וGOW כן ובעיקרון כל משחקי צד שלישי יכולים לצאת למחשב אבל לצערי הרבה לא יוצאים כמו הרבה פלטפורמות\

RPG יפנים\מכות וכו וזה מה שגם חסר בPC וגם חסר ב360 למרות שב360 יש התקדמות קטנה בעניין

אבל עדין לזאנרים האלה עדיף כבר PS3\WII

בעניין ה360 לא יכשל ברמה כזאת נכון מאוד הוא לא

אבל לפי נתוני המכירות הוא בעיקר קונסולה אמריקאית וגם שם הוא לא מקום ראשון במכירות כל חודש

אלה מקום שלישי או רבעי אחרי הDS\PSP\WII

וזה לא נתון מאודד מבחינת תמיכה של חברות צד שלישי בעתיד

היה לו שנה להיות בשוק לבד ובזמן הזה הוא קיבל הרבה אהבה אבל אותה אהבה מחברות צד שלישי

יכולה לידרדר אם יהיו "בחורות" מושכות יותר בשטח וזה מה שקורה

אה צודק, יצא הפייפר מאריו. אז שלושה.

חדשנות חדשנות אבל מבחינתי היא רק קונסולה שניה, ולא יותר. וחבל, יכל להיות פוטנציאל אם מישהו היה טורח לפתח משחקים אמייתיים לזה

יצא גם RE4 במחיר מוזל מאוד שקיבל ציונים גבוהים

ויש הרבה משחקים מבטיחים בפיתוח -תן לו זמן ל360 לקח שנה עד GOW ואובוויליון

בהתחלה של ה360 היה בעיקר משחקים שהיו מיועדים במקור לXBOX והרבה משחקי זבל ופורטים פשוטים

לWII כרגע יש את אותה בעיה וגם לDS בהתחלה היתה את אותה בעיה אם הרבה משחקי GBA על סטרואידים

פורסם

למה נראה לך שיוציאו את GOW ל-PC??? תראה, אתה סתם מכניס שמועות לא נכונות, מי אתה שתשאר דבר כזה?!

HALO3, עוד באמת יש סיכוי שיגיע ל-PC, אבל עד שיגיע, זה כבר יהיה בשנת 2011, עד אז הערך שלו ירד מאוד, והוא יהיה נחות.

וכבר אמרתי לך שאתה לא אוביקטיבי ולא מנסה לחשוב קצת מעבר לרמה של ילד קטן???

זה שאתה עדין נהנה ממשחקים ישנים, זה כי אתה אוהב סגנון מסוים של משחקים- קלאסיקות וכאלה... הזלדה הזה הוא משחק כמו פוקימון! בקטגוריה שלו, הדברים בקושי לא משתנים, אלה הקטגוריה פשוט לאט לאט מתה... רק אוהבי קלאסיקות בודדים ( לא שזה דבר רע ) עדין אוהבים משחקים כאלה. גם הגרנדיה III, אין יותר מדי מה לשנות במשחקיות ל משחקי RPG כאלה, זה לא שאתה באמת נלחם או משהו... לכן מי שאוהב משחקים כאלה עוד יכול איכשהו להנות מהם, אבל לא גיימרים רציניים, כי הם בכלל לא יחשבו על משחק כזה גם אם הוא גם גרפיקה של CRYSIS ומושלם מכל בחיה, כי פשוט RPGים כאלה לא מעניקים משחקיות שמספקת מספיק אקשן...

לעומת זאת, HALO3 הוא האבא של משחקי ההארד קור, ולכן שלוש שנים אחרי יציאתו ( אם הוא בכלל יגיע למחשב ), הוא לא יספק שום גיימר רציני אחרי שהערך שלו ( בעיקר בגרפיקה וב-gameplay ) ירד... יש הבדל בין משחק כזה לבין ה-RPGים היפנים האלה ולבין המשחקי פוקימון האלה...

ככה שאל תשווה בכלל בין HALO3 לבין המשחקים שציינת!

בקגשר למכירות, המתחרה האמיתי של ה-360 הוא ה-PS3, ולכן אין ל-360 כלכך מה לדאוג... המפתחים לעולם לא יתצנשו קונסולה עם כוח כזה גדול ויעברו כולם לקונסולה עם כוח גרפי נחות כלכך, כם אם הוא חדשני בגלל השלט, הם יעדיפו לעשות ל-PC כבר, זה שהמשחקים מקבלים עדיין ציונים גבוהים אצל ה-PS2, PSP, WII וקונסולות חלשות אחרות, לא אומרות שהמשחקים באמת כאלה טובים, פשוט הם משוויאים אותם לכוח הפוטנציאלי של הקונסולה אליהם מיועדים המשחקים ולאותה תקופה שבה יצאה בעבר הקונסולה, אבל אם ישוו משחק של PS2 ל-PS3 למשל, אז הציון יראה ממש אחרת, ובסופו ל דבר, ההנאה בקונסולה כמו PS3 ו-360 תיהיה הרבה יותר גדולה, לכן לא ינתשו את הקונסולות האלה, לפחות לא אחת מהן ( שלפי המצב היום, היא תיהיה 360 ).

פורסם

GOW יוצא לPC ולPS3 בעוד כשנה...

פורסם

GOW יוצא לPC ולPS3 בעוד כשנה...

שמועות בלבד

פורסם

נהנה מאוד (בינתיים רק אחד - הSPORTS שהגיע, בקרוב הMARIO PAPER , ואז הזלדה)

:xyxthumbs:

מזל טוב NTSC אני מקווה (אין לי Paper Mario ;) ) . בכל מקרה חבל שלא קנית משחקי מסיבה כמו Rayman (שאני די מכור אליו) או Warioware (שאני פחות משחק) שיש להם ערך משחקיות חוזרת ואפשר לשחק ביחד. המספר שלי הוא 5196-9591-9637-2971 תשלח לי את שלך (תנסה לשלוח הודעה בעיגול הימני ותלך לספר כתובות ויהיה רשום המספר שם) :). יש לי כרגע 40 מספרים (של GCISRAEL ו VGAMES) ומתוכם 12 חברים . במצעד שלי יש 43 miis ויש לי 5 או 6 miis שלי שמטילים בין הקונסולות.

עריכה קטנה - הבולדוגית הצרפתית החליטה שהWII הוא לא לרוחה - ואם אני משחק טניס זה אומר שהיא צריכה לשחק איתי גם ולעזוב את הWII - בינתיים - היא המתנגדת היחידה - אז אולי על כל WII שנמכר מעצבנים בולדוגית צרפתית אחת (וזה בעייתי בהתחשב שהבהמונת הזו כבר יכולה לקפוץ לגובה של הראש שלי)

החתולה שלי אוהבת לעלות עלי מתי שאני משחק זלדה וזה ממש הורס לי את ההתקדמות במשחק. כל התנועות האילו שאני עושה עם ידיים כנראה מבלבלים אותה. אני די בהתחלה ובזבזתי לפחות 25 שעות במשחק . כרגע אני מטייל בעיקר ואני משחק אולי 3 שעות בסוף שבוע וזהו. במשחקים יותר אקטיביים היא לא מתקרבת אלי כנראה היא פוחדת שאני אדרוך עליה שזה מוזר כי לרוב היא אוהבת לשחק ולנשוך רגליים.

פורסם

למה נראה לך שיוציאו את GOW ל-PC??? תראה, אתה סתם מכניס שמועות לא נכונות, מי אתה שתשאר דבר כזה?!

HALO3, עוד באמת יש סיכוי שיגיע ל-PC, אבל עד שיגיע, זה כבר יהיה בשנת 2011, עד אז הערך שלו ירד מאוד, והוא יהיה נחות.

וכבר אמרתי לך שאתה לא אוביקטיבי ולא מנסה לחשוב קצת מעבר לרמה של ילד קטן???

זה שאתה עדין נהנה ממשחקים ישנים, זה כי אתה אוהב סגנון מסוים של משחקים- קלאסיקות וכאלה... הזלדה הזה הוא משחק כמו פוקימון! בקטגוריה שלו, הדברים בקושי לא משתנים, אלה הקטגוריה פשוט לאט לאט מתה... רק אוהבי קלאסיקות בודדים ( לא שזה דבר רע ) עדין אוהבים משחקים כאלה. גם הגרנדיה III, אין יותר מדי מה לשנות במשחקיות ל משחקי RPG כאלה, זה לא שאתה באמת נלחם או משהו... לכן מי שאוהב משחקים כאלה עוד יכול איכשהו להנות מהם, אבל לא גיימרים רציניים, כי הם בכלל לא יחשבו על משחק כזה גם אם הוא גם גרפיקה של CRYSIS ומושלם מכל בחיה, כי פשוט RPGים כאלה לא מעניקים משחקיות שמספקת מספיק אקשן...

לעומת זאת, HALO3 הוא האבא של משחקי ההארד קור, ולכן שלוש שנים אחרי יציאתו ( אם הוא בכלל יגיע למחשב ), הוא לא יספק שום גיימר רציני אחרי שהערך שלו ( בעיקר בגרפיקה וב-gameplay ) ירד... יש הבדל בין משחק כזה לבין ה-RPGים היפנים האלה ולבין המשחקי פוקימון האלה...

ככה שאל תשווה בכלל בין HALO3 לבין המשחקים שציינת!

בקגשר למכירות, המתחרה האמיתי של ה-360 הוא ה-PS3, ולכן אין ל-360 כלכך מה לדאוג... המפתחים לעולם לא יתצנשו קונסולה עם כוח כזה גדול ויעברו כולם לקונסולה עם כוח גרפי נחות כלכך, כם אם הוא חדשני בגלל השלט, הם יעדיפו לעשות ל-PC כבר, זה שהמשחקים מקבלים עדיין ציונים גבוהים אצל ה-PS2, PSP, WII וקונסולות חלשות אחרות, לא אומרות שהמשחקים באמת כאלה טובים, פשוט הם משוויאים אותם לכוח הפוטנציאלי של הקונסולה אליהם מיועדים המשחקים ולאותה תקופה שבה יצאה בעבר הקונסולה, אבל אם ישוו משחק של PS2 ל-PS3 למשל, אז הציון יראה ממש אחרת, ובסופו ל דבר, ההנאה בקונסולה כמו PS3 ו-360 תיהיה הרבה יותר גדולה, לכן לא ינתשו את הקונסולות האלה, לפחות לא אחת מהן ( שלפי המצב היום, היא תיהיה 360 ).

קודם כל

זלדה זה לא פוקימון ולא דומה לפוקימון :pissed: :pissed: :pissed:

אם אתה לא מכיר את סדרת זלדה על תדבר סתם

פוקימון זה סידרה אולטרה ממוסחרת כמו הסימס לדוגמה ובגלל זה יצאו מאתים אלף גירסאות שונות

זלדה לאומת זאת בדרך כלל יוצא משחק אחד או שנים לכל קונסולה אם שינוים מאוד גדולים בין משחק למשחק

רק אוהבי קלאסיקות בודדים

עוד פעם אתה פשוט לא מבין כלום סדרות כמו זלדה\פינל פנטזי\דרגון קווסט וכו בדרך כלל מוכרות מיליונים

לRPG רציני לימכור פחות מי מיליון זה כישלון גדול

זלדה TP מכרה הרבה מאוד ועדיין נינטנדו היתה מאוכזבת מהמכירות כי זה אמור היה להיות להיט גדול יותר

ולמרות שTP מספיק ריווחית היא לא ריווחית כמו נגיד פוקימון

למה נראה לך שיוציאו את GOW ל-PC???

למה ?-אולי כי המפתח אמר שהמשחק בטח יגיע לPC אבל לא בקרוב וזה קרה ששאלו אותו על שמועה של GOW לPC

וגם ביגלל שמשחקים אחרים שלהם יצאו לPC

המפתחים לעולם לא יתצנשו קונסולה עם כוח כזה גדול ויעברו כולם לקונסולה עם כוח גרפי נחות כלכך, כם אם הוא חדשני בגלל השלט, הם יעדיפו לעשות ל-PC כבר, זה שהמשחקים מקבלים עדיין ציונים גבוהים אצל ה-PS2, PSP, WII וקונסולות חלשות אחרות, לא אומרות שהמשחקים באמת כאלה טובים, פשוט הם משוויאים אותם לכוח הפוטנציאלי של הקונסולה אליהם מיועדים המשחקים ולאותה תקופה שבה יצאה בעבר הקונסולה, אבל אם ישוו משחק של PS2 ל-PS3 למשל, אז הציון יראה ממש אחרת, ובסופו ל דבר, ההנאה בקונסולה כמו PS3 ו-360 תיהיה הרבה יותר גדולה, לכן לא ינתשו את הקונסולות האלה, לפחות לא אחת מהן ( שלפי המצב היום, היא תיהיה 360 ).

קודם כל לא אמרתי שלא יפתחו לקונסולות האלה בכלל אם המחירות לא יתחילו לגדול

מה שאמרתי זה שחברות כמו שחלק עושות כבר עכשיו יתמכו יותר בקונסולות שנותנות להם הכי רווחים

לדוגמה כמו הDS כרגע

חברות רוצות רווחים אם אתה חושב שמה שמעניין אותן באמת זה גרפיקה וטכנולוגיה אתה חי בסרט

אם העולם היה פועל לפי השיטה שלך הדרימקסט היה מקבל הרבה יותר משחקים

הניאו גיאו היה מקבל הרבה יותר משחקים

הXBOX הישן היה מקבל יותר משחקים וכו וכו

בפועל הSNES והמגדריבר דפקו לניאו גיאו תצורה

הN64 ובמיוחד הPS1 דפקו לדרימקסט את הצורה

והPS2 דפק תXBOX 1 ואת הקוביה

מבחינת משחקים טובים ותמיכה של חברות צד שלישי

פורסם

אגב מי שמלכלך פה על זלדה כנראה די נוב...זאת באמת סדרת משחקים משכמה ומעלה...לדעתי הטובה אי פעם

אגב קבלו את הכתבה הבאה:

The Legend of Zelda: Ocarina of Time has topped a poll of readers of Edge magazine and industry experts to find the top 100 games of all time.

http://www.gamestyle.net/news/3174

Here's the top ten:

1. The Legend of Zelda: Ocarina of Time

2. Resident Evil 4

3. Super Mario 64

4. Half Life 2

5. Super Mario World

6. Zelda: A Link to the Past

7. Halo: Combat Evolved

8. Final Fantasy XII

9. Tetris

10. Super Metroid

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים