פורסם 2007 ביוני 918 שנים שלום לכולם אני עובד עם VISUAL STUDIO 2005 וSQL EXPRESS 2005 עכשיו הכנסתי נתונים לטבלה ובכל שורה בטבלה יש נתיב של קובץ. אני מושך את הנתונים לתוך GRIDVIEW עכשיו הGRIDVIEW מציג לי את הנתיב של הקובץ ,מה שאני רוצה שיתבצע ,שאני אוכל ללחוץ על הנתיב ולשמור/לפתוח את הקובץ אשמח לקבל עזרה תודה מראש
פורסם 2007 ביוני 918 שנים מה שאתה מחפש ניקרא סריאליזואתה יכול לעשות סריאליז לגריד שלך בשתי צורות:1) bin 2) xmlבהצלחה
פורסם 2007 ביוני 918 שנים אתה פשוט צריך בכל לחיצה על ה-GRIDVIEW לפתוח פונקציה, שלוקחת את הנתיב ופותחת אותו.בהתחלה כדאי להוסיף using System.IO ליתר קלות, ואז בפונקציה תרשום (Sysmem.Diagnostics.Process.Start(PATH.
פורסם 2007 ביוני 918 שנים מחבר אם אפשר הסבר קצת לגבי זה,המצב כרגע שבGRIDVIEW נשפך לי הנתיב עצמו ,ואני לא יכול לבצע לחיצה עליו
פורסם 2007 ביוני 918 שנים קודם כל כדאי לך לשמור את הנתיב לקבצים ב- DB במבנה של נתיב יחסי עם הסימן ~ אשר .net יודע לתרגם זאת לשם השרת כך שאם שם השרת מחלף לך עדיין הקוד שלך יעבודאם כתובת האתר שלך היא משהו כזה:http://mysite/myapp/home.aspxוהקבצים שלך יושבים ב-ספריה c:\inetpub\wwwroot\mysite\myapp\documentsב- DB שמור את הנתיבים לקבצים בצורה הבאה~/documents/file1.pdf~/documents/file2.xlsוכו'ב- GridView כל שעליך לעשות הוא כעת זה תחת למשל TemplateColumn לשים קוד כזה<asp:LinkButton id="Link1 runat="server" Text='#Eval("NAME")' NavigateUrl='#Eval("PATH")'></asp:LinkButton>
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.