עבור לתוכן

הקרטל של ZAP ... השוואת מחירים בד בבד עם תיאום מחירים !

Featured Replies

פורסם

אבל ברגע שאתר השוואת מחירים הופך לגורם משמעותי בשוק, אז הוא למעשה מהווה את השוק והקרטל - התאום מחירים שמתרחש בין החנויות שרשומות אצלו.

• תגובות 85
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני ממש לא בקומבינה איתם, וגם ואם כן הייתי מושתל שלהם הייתי פועל כמו אחד, מתחבר כבר בתור משתמש חדש בשביל לשמור על הרזומה של המשתמש שלי פה בפורום.

אם היית נכנס בתור משתמש חדש היית חשוד פ שניים! וגם אם נניח שאתה לא בקומבינה איתם זה עדיין לא אומר שהמוכרת שיקרה ושאין דברים מתחת לפני המים

יש כאן אנשים שגולשים באתר קצת יותר ממני (בלשון המעטה), מעניין אם הם זוכרים התבטאויות שלך בקשר לזאפ?

אני ללקוחות שלי לא אשקר אף פעם ועוד לא שיקרתי לאף אחד

אף פעם לא אמרת ללקוח שאתה לא יכול להוריד את המחיר למרות שיכלת???

תאר לך מצב שבו לא היו אתרים להשוואת מחירים כמו זאפ, המחירים היו קופצים לשמיים ובשביל לדעת טווח מחיר מסוים היית צריך לעשות המון טלפונים.

יש בזה משהו, אבל אם זאפ לא היה מתנהג כקרטל (אלה אם המוכרת שיקרה למרות שאין לה סיבה לשקר)המחירים היו יורדים יותר!

ואיך אתה מסביר את תיאום המחירים בין החנויות?

פורסם

אם היית נכנס בתור משתמש חדש היית חשוד פ שניים! וגם אם נניח שאתה לא בקומבינה איתם זה עדיין לא אומר שהמוכרת שיקרה ושאין דברים מתחת לפני המים

נכון ולכן לא התחברתי בתור משתמש חדש, ואולי המוכרת לא שיקרה לו?

אף פעם לא, מסיבה שאני לא המנהל בחנות שאני עובד בה, וגם אם כן מישהו מבקש הנחה אני מפנה אותו אל האחראי עלי ואם הוא הסכים לתת מחיר נמוך עוד יותר ממה שאמור להיות אז זה מה שהוא יקבל.

יש בזה משהו, אבל אם זאפ לא היה מתנהג כקרטל (אלה אם המוכרת שיקרה למרות שאין לה סיבה לשקר)המחירים היו יורדים יותר!

ואיך אתה מסביר את תיאום המחירים בין החנויות?

מי מבטיח לך שהמחירים היו יורדים יותר? אולי רוב החנויות עובדות על רווחים נורא נמוכים ורוצות למכור המון?

האמת היא שאני לא מבין באמת איזה אינטרס יש לזאפ לפרסם חנויות שלא משלמות לו כסף בשביל לפרסם שם? אני לא רואה את HWZONE מפרסם אתרים בחינם מבלי שישלמו להם.

בנוגע לתיאום המחירים אני לא יודע מה בדיוק הלך שמה.

בוא נצא מנקודת הנחה שזאפ היה מפרסם גם חנויות שלא משלמות להם כסף, אולי לא כל אחד היה רוצה להופיע באינטרנט? אולי חנות מסויימת כבר לא עומדת בלחץ הלקוחות שלה עוד מבלי לפרסם בכלל מחירים בזאפ ולכן לא רוצה שיכניסו אותה לשם? זאת גם נקודה למחשבה...

פורסם

אני לא המנהל בחנות שאני עובד בה

אז אם אתה סתם בורג קטן במערכת גדולה ומשומנת, למה אתה חושב שאתה יודע הכל???

עלו כאן טענות חמורות שמצדיקות בדיקה יסודית. אם הטענות יוכחו נכונות, רק טוב יצמח מכך. אם הטענות ישללו אז כנראה שטעינו, אבל זה גם לא בטוח! לדוגמא מזוז שזיכה את שרון בפרשת האי היווני, אתה חושב ששרון חף מפשע?

פורסם

אני לא רואה את HWZONE מפרסם אתרים בחינם מבלי שישלמו להם.

בנוגע לתיאום המחירים אני לא יודע מה בדיוק הלך שמה.

בוא נצא מנקודת הנחה שזאפ היה מפרסם גם חנויות שלא משלמות להם כסף, אולי לא כל אחד היה רוצה להופיע באינטרנט? אולי חנות מסויימת כבר לא עומדת בלחץ הלקוחות שלה עוד מבלי לפרסם בכלל מחירים בזאפ ולכן לא רוצה שיכניסו אותה לשם? זאת גם נקודה למחשבה...

Are you intentionally trying to prove my presumption?!

איך אתה יודע שHW לא מפרסמים אתרים\חברות שלא משלמים להם?! אתה מנהל הכספים או הפירסום? או שפשוט מור מדווח לך בקביעות?

בקשר למשפט האחרון שלך:

Are you Fucking kidding me?!?! Too many clients that they can't withstand the pressure?!

Oh boy... You live in a fairy-tell, don't you?

פורסם

כלומר שאתה לא בעל עסק ואף פעם לא ניהלת עסק בעצמך, ויותר מזה, אין לך מושג אפילו מה משמעות המילה עסק..

עסק = מקום שמטרתו להרוויח כסף ע"י מתן שירות כלשהו לקהל הרחב/המצומצם.

ואל תיתנו לאף אחד לשכנע אתכם אחרת..

ב'תכלס אפשר לתת הכל גם בחינם, אבל בסופו של יום (חודש) צריך להביא הביתה כסף.

אז אם יש לך בעיה עם ה"קרטל" של זאפ דבר עליה - אל תדבר שטויות

פורסם

^^ בדיוק...

אז אם אתה סתם בורג קטן במערכת גדולה ומשומנת, למה אתה חושב שאתה יודע הכל???

אשמח אם תוכל לצטט איפה אמרתי שאני יודע הכל ;)

עלו כאן טענות חמורות שמצדיקות בדיקה יסודית. אם הטענות יוכחו נכונות, רק טוב יצמח מכך. אם הטענות ישללו אז כנראה שטעינו, אבל זה גם לא בטוח! לדוגמא מזוז שזיכה את שרון בפרשת האי היווני, אתה חושב ששרון חף מפשע?

פוליטיקה/חדשות/רכילויות ממש לא מעניינות אותי, ואיך מזוז קשור לזאפ פיתאום אין לי מושג :s07:

Are you intentionally trying to prove my presumption?!

איך אתה יודע שHW לא מפרסמים אתרים\חברות שלא משלמים להם?! אתה מנהל הכספים או הפירסום? או שפשוט מור מדווח לך בקביעות?

בקשר למשפט האחרון שלך:

Are you Fucking kidding me?!?! Too many clients that they can't withstand the pressure?!

Oh boy... You live in a fairy-tell, don't you?

אני לא יודע, אבל אולי יש משהו שאתה דווקא כן יודע ואנחנו לא? אם כן ספר לנו :D

תאמין או לא אבל ישנה חנות מסויימת בפ"ת שאני מכיר בה את הבעלים באופן אישי וכשנשאל למה הוא לא מפרסם בזאפ הוא אמר שיש המון לחץ בעבודה ולקוחות מעל הראש...

פורסם

בלי קשר לזאפ, הרבה עסקים קטנים וגדולים, נותנים שירות בחינם ללקוחות גדולים

בד"כ מדובר בלקוחות אסטרגיים, כאלה שמובילים את השוק, ואם יתוודע שהם משתמשים במוצר/שירות שלך, זה יהיה טוב בשבילך

לכן אתה (בעל העסק) תעשה את הכל בשביל אותם לקוחות אסטרטגיים,

יש כאלה שגם יפסידו על לקוח אסטרטגי כסף בשביל שהוא יישאר עם המוצר/שירות שלהם.

-

עכשיו בנוגע לכל מה שהולך כאן מבחינת זאפ - לי אישית זה לא נשמע הכי הגיוני בעולם שזה קורה באמת.

קשה לי להאמין שהם צריכים לשמור על לקוחות משלמים בצורה כזו, עסקים מתחרים על המיקום בזאפ בצורה שאתם לא תאמינו היום

יש לי 2 חברים שפתחו עסק (פטנט) שמציע לבעלי חנויות דרך להשאר עם היד על הדופק בזאפ ובאתרי השוואת מחירים דומים אחרים.

ועסקים ענקיים הציעו לקנות את העסק שלהם.

(קשה לי להבין למה זאפ עצמה לא מציעה את זה כערך מוסף למפרסמים בה, אבל לא כ"כ אכפת לי, העיקר שחברים שלי עושים מזה קופה קטנה לעצמם..)

פורסם

סתם מעניין אותי :silly: hedva בת או בן ?

פורסם

אם כך, לחברך מפ"ת כדאי מאוד להעסיק עוד עובדים ולשרת יותר לקוחות, כי בסופו של דבר - עומס כזה רק טוב לכיס שלו. המשכורת שישלם לעובדים נוספים בתמורה לשירות הרבה יותר לקוחות תכפיל את ההשקעה, אם לא יותר.....

פורסם

אשמח אם תוכל לצטט איפה אמרתי שאני יודע הכל ;)

נכון לא אמרת את זה, אבל אתה מגיב כאילו שאתה יודע הכל. עלו כאן עובדות וצריך לבדוק אותם! למה אתה מתנגד?

פוליטיקה/חדשות/רכילויות ממש לא מעניינות אותי, ואיך מזוז קשור לזאפ פיתאום אין לי מושג :s07:

הכוונה שלפעמים סוגרים חקירה מחוסר ראיות, וחוסר ראיות לא בהכרח אומר שאין אשמה, זה פשוט חוסר ראיות

סתם מעניין אותי :silly: hedva בת או בן ?

לא רלוונטי

פורסם

אם כך, לחברך מפ"ת כדאי מאוד להעסיק עוד עובדים ולשרת יותר לקוחות, כי בסופו של דבר - עומס כזה רק טוב לכיס שלו. המשכורת שישלם לעובדים נוספים בתמורה לשירות הרבה יותר לקוחות תכפיל את ההשקעה, אם לא יותר.....

צודק... אבל אומרים "מרבה נכסים מרבה דאגות" אולי זאת הסיבה שהוא מעדיף להשאיר את המצב כמו שהוא

נכון לא אמרת את זה, אבל אתה מגיב כאילו שאתה יודע הכל. עלו כאן עובדות וצריך לבדוק אותם! למה אתה מתנגד?

איפה ראית שאני מתנגד? :nixweiss:

פורסם

לא רלוונטי

=בת.

פורסם

good work sherlock :xyxthumbs:

פורסם

איפה ראית שאני מתנגד? :nixweiss:

כנראה שטעיתי :behead:

=בת.

=גבר/אשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים