עבור לתוכן

המלצה על ספרים לתיכנות משחקים ב C++.

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה בבקשה לקבל המלצה על ספרים לתיכנות משחקים ב C++. ספרים שקשורוים לספריות SDL, OpenGL' DirectX

ובכללי על הרעיון מאחורי משחק וכו'.

תודה רבה מראש.

פורסם

אני ממליץ לך להתחיל ללמוד בC#. הרבה יותר פשוט. כהתחלה, תתחיל לחפש את הצירוף directx c#, תראה דוגמאות ותלמד. מישהו גם שלח כאן שאלה על HTML. הוא רצה ללמוד כאן איך עושים שם משהו, והוא נתן קישור לאתר עם דוגמא כזו. האתר הזה לימד DIRECTX עם C#. תחפש בפורום(זה היה לא מזמן, ואולי זה עדיין בראשי).

פורסם
  • מחבר

אין לי עצבים וזמן לסי שארפ. אני יודע סי++ ברמה פחות או יותר טובה, ואני כבר מפתח משחקים בשפה זו. פשוט אני צריך ספר/ספרים שידריכו אותי בכללי.

פורסם

לא נראה לי שיש ספרים בנושא הזה ועוד בעברית.. תנסה למצוא משהו בגוגל.

פורסם
  • מחבר

לא זכור לי שציינתי למשו לגבי עיברית =\

וכן יש, יש הרבה מאוד ספרים בנושא פשוט לקנות את כולם יעלה הרבה מאוד כסף. אפילו אם הייתי מיליונר זה יקח הרבה זמן לקרוא. ולכן אני מבקש המלצות ל 2-3 ספרים הכי כדי.

תודה שוב.

פורסם

ממתי יש ספרים טובים באנגלית בארץ? ;D

פורסם
  • מחבר

ממתי אנשים דואגים לצורה בה אני קונה ספרים?

יש amazon שמעת עליו? ואני מאמין שיש עוד הרבה אתרים שיתנו לי אפשרות לקנות ספרים דרך הנט

פורסם

תריץ חיפוש ב AMAZON ותראה מה ממליצים שם, מה שטוב באמזון זה שהמשלוח לארץ לא יקר, ואם אתה מסתדר עם אנגלית אז בכלל אין סיבה לחפש בעברית (גם אם יש). תחפש גם באתר www.gamedev.net על המלצות של ספרים ב C++.

אבל הכל תלוי לאיזה כיוון אתה שואף - בינה מלאכותית, לוגיקה, רשתות וריבוי-משתתפים, גרפיקה, תכנון, אלגוריתמים ומבני-נתונים(זה לדעתי הבסיס לכל, ולמיטב זכרוני יש גם ספר מבני-נתונים שמיועד לבוני משחקים) וכד'. תבחר כיוון כדי לא להתבדר, יש כ"כ הרבה ואפשר ללכת לאיבוד בקלות.

פורסם
  • מחבר

תריץ חיפוש ב AMAZON ותראה מה ממליצים שם, מה שטוב באמזון זה שהמשלוח לארץ לא יקר, ואם אתה מסתדר עם אנגלית אז בכלל אין סיבה לחפש בעברית (גם אם יש). תחפש גם באתר www.gamedev.net על המלצות של ספרים ב C++.

אבל הכל תלוי לאיזה כיוון אתה שואף - בינה מלאכותית, לוגיקה, רשתות וריבוי-משתתפים, גרפיקה, תכנון, אלגוריתמים ומבני-נתונים(זה לדעתי הבסיס לכל, ולמיטב זכרוני יש גם ספר מבני-נתונים שמיועד לבוני משחקים) וכד'. תבחר כיוון כדי לא להתבדר, יש כ"כ הרבה ואפשר ללכת לאיבוד בקלות.

אחלה תודה רבה :) אני אחשוב על משו ואז אבדוק. שוב תודה :)

פורסם

אחלה תודה רבה :) אני אחשוב על משו ואז אבדוק. שוב תודה :)

בבקשה :)

רק אל תשכח לספר מה קנית בסוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים