פורסם 2007 ביוני 418 שנים מישהו יודע כיצד אני יוצר ומאחסן ערך במשתנה ב-JS ולאחר מכן שולח אותו דרך ה-FORM (טופס) ל-ASP ?
פורסם 2007 ביוני 418 שנים אתה יכול להשתמש בINPUT שהוא HIDDEN, ולהעביר ערכים בלי שהמשתמש יראה אותם בדרך הבאה:document.write("<input type='hidden' name='myName' value='" + myValue"'/>");אתה ניגש אליו ע"י request.forצ או querystring, תלוי באיזו שיטה אתה משתמש.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים מחבר במקום ה-myName אני רושם את שם המשתמש וב- value אני שם את הכרך שאני רוצה שהא יכיל ?
פורסם 2007 ביוני 418 שנים myname זה שם הFIELD. כדי לגשת אליו בדף הבא, אתה רושם:request.form("myname")myvalue זה המשתנה שמכיל את הערך שאתה רוצה להעביר. במקום כלשהו לפני השורה בפוסט הקודם שלי, אתה צריך להכניס - myValue = "blabla"אם להשיג ערך אחר שאתה רוצה ולשים אותו במשתנה.
פורסם 2007 ביוני 418 שנים סליחה שאני נכנס פה באמצע אבל זה די קשוראם אני רוצה לשים במשתנה כלשהו value של אפשרות radio ולשלוח אותו כטופס לקובץ ASP , איך אני עושה את זה?זה בשביל להציג תוצאות סקר.תודה!
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מחבר אתה בודק איזה אפשרות נבחרהואז אתה מציב את הערך באותו אופן (וכן גם קורא / לוקח את הערך באותו אופן)....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.