עבור לתוכן

בעיה בחיבור למסד נתונים דרך ASP

Featured Replies

פורסם

sqlCmd = "UPDATE users SET firstname='" & firstname & "',lestname='" & lestname & "',age='" & age & "',sex='" & sex & ''"
sqlCmd = sqlCmd & ",pw='" & password & "',street='" & street & "',homenumber='" & homenumber& "',city='" & city & "'"
sqlCmd = sqlCmd & ",[text]='" & text & "',more='" & more & "',internet='" & internet & "' WHERE username='" & username & "'"

תעשה ככה.

• תגובות 90
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

עדיין לא עובד

יש הצעות / דעות אחרות ?

פורסם

אני לא יודע איפה בדיוק הבעיה וגם אין לי ממש סבלנות לבדוק איזה שלושים גרשיים אם תקינים

אבל אני יכול לתת לך טיפ ששווה זהב איך מפרקים בעיות כאלו: בשיטת הסלאמי :

תריץ את שאילתת העדכון שלך בהתחלה עם עדכון של שדה אחד אחה"כ שתיים וכו'

עד שתתקל בשגיאת הריצה ואז תוכל להבין בדיוק באיזו נקודה התקלה מופיעה

פורסם
  • מחבר

תודה על הטיפ אבל אני צריך את כל השדות ביחד....ולא רחד אחד משום זהקוד מקבל את כל הנתונים האלה ביחד...

יש עוד הצעות / דעות ?

פורסם

למה אתה מתעקש לא לעשות את מה שאומרים לך?

תדפיס את השאילתה אחרי ששירשרת אליה את המשתנים שלך ותדביק אותה כאן, שנראה מה התקבל.

תרשום גם את כל סוגי השדות שלך- טקסט, כן/לא, מספר, וכו'.

פורסם
  • מחבר

אם היית קורא את כל הדיון הזה היית רואה שכן רשמתי את השורה אשר הודפסה....

כל השדות הם טקסט.....

פורסם

זה לא עוזר להסתכל על שורה שהודפסה לפני שעשית את התיקונים. אחרי כל תיקון שנותנים לך תרשום את התוצאה מחדש.

אני רוצה לראות עכשיו את השאילתה אחרי איך שתיקנתי לך.

ואתה בטוח שכולם בDB מוגדרים כטקסט?

פורסם

אמרתי לך בפוסט הקודם שלי מה הייתה הבעיה. עדיין לא תיקנת אותה, ובטח שזה לא יעבוד. אולי במקום ללכת עם הראש בקיר ולצעוק שזה לא עובד לך, תנסה להבין מה מסבירים לך. תפסיק להתעקש ותקרא את כל הטיפים שרשמו לך כאן. אלה לא שטויות.

פורסם

sqlCmd = "UPDATE users SET firstname='" & firstname & "',lestname='" & lestname & "',age='" & age & "',sex='" & sex & ''"
sqlCmd = sqlCmd & ",pw='" & password & "',street='" & street & "',homenumber='" & homenumber& "',city='" & city & "'"
sqlCmd = sqlCmd & ",[text]='" & text & "',more='" & more & "',internet='" & internet & "' WHERE username='" & username & "'"

תעשה ככה.

תיקון להודעה שלי ממקודם:

sqlCmd = "UPDATE users SET firstname='" & firstname & "',lestname='" & lestname & "',age='" & age & "',sex='" & sex & "' "

פורסם

הבנאדם לא רוצה לעזור לעצמו

פורסם
  • מחבר

זה לא עוזר להסתכל על שורה שהודפסה לפני שעשית את התיקונים. אחרי כל תיקון שנותנים לך תרשום את התוצאה מחדש.

אני רוצה לראות עכשיו את השאילתה אחרי איך שתיקנתי לך.

ואתה בטוח שכולם בDB מוגדרים כטקסט?

כן אני בטוח....[br]פורסם בתאריך: 6.06.2007 בשעה 17:30:40

אמרתי לך בפוסט הקודם שלי מה הייתה הבעיה. עדיין לא תיקנת אותה, ובטח שזה לא יעבוד. אולי במקום ללכת עם הראש בקיר ולצעוק שזה לא עובד לך, תנסה להבין מה מסבירים לך. תפסיק להתעקש ותקרא את כל הטיפים שרשמו לך כאן. אלה לא שטויות.

הבנתי ותיקנתי זה מה שאתה לא הבנת בהודעה הקודמת שלי הבעיה היא אולי שלא הסברת טוב......[br]פורסם בתאריך: 6.06.2007 בשעה 17:31:30

הבנאדם לא רוצה לעזור לעצמו

אם אין לך במה לעזור ולהגיד משהו חכם אז אל תגיד סתםםםם....[br]פורסם בתאריך: 6.06.2007 בשעה 17:32:22

תיקון להודעה שלי ממקודם:

sqlCmd = "UPDATE users SET firstname='" & firstname & "',lestname='" & lestname & "',age='" & age & "',sex='" & sex & "' "

אחלה תודה על התיקון אבל לא הבתי מה שינית ולמה יש סוגריים מרובעים לפני ואחרי המילה TEXT ?

פורסם

תקרא את כל התראד מהתחלה ותבין איזה שינויים הוא ביצע שם, ולמה. ההסברים נרשמו כאן מספר פעמים. חבל שאתה לא קורא אותם.

פורסם
  • מחבר

תקרא את כל התראד מהתחלה ותבין איזה שינויים הוא ביצע שם, ולמה. ההסברים נרשמו כאן מספר פעמים. חבל שאתה לא קורא אותם.

למי אתה מתכוון?

פורסם

אלייך.

פורסם
  • מחבר

אניקראתי את כל הדיון יותר מפעם אחת ומשום שאני פתחתי אותו אז עשיתי כל דסר ודסר שנאמר פה אך זה לא עבד.....

האם יש למישהו דעה או הצעה שלא נאמרה כבר ושיכול לפתור לי את הבעיה הזאת ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים