פורסם 2007 ביוני 518 שנים sqlCmd = "UPDATE users SET firstname='" & firstname & "',lestname='" & lestname & "',age='" & age & "',sex='" & sex & ''" sqlCmd = sqlCmd & ",pw='" & password & "',street='" & street & "',homenumber='" & homenumber& "',city='" & city & "'" sqlCmd = sqlCmd & ",[text]='" & text & "',more='" & more & "',internet='" & internet & "' WHERE username='" & username & "'"תעשה ככה.
פורסם 2007 ביוני 518 שנים אני לא יודע איפה בדיוק הבעיה וגם אין לי ממש סבלנות לבדוק איזה שלושים גרשיים אם תקיניםאבל אני יכול לתת לך טיפ ששווה זהב איך מפרקים בעיות כאלו: בשיטת הסלאמי :תריץ את שאילתת העדכון שלך בהתחלה עם עדכון של שדה אחד אחה"כ שתיים וכו' עד שתתקל בשגיאת הריצה ואז תוכל להבין בדיוק באיזו נקודה התקלה מופיעה
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מחבר תודה על הטיפ אבל אני צריך את כל השדות ביחד....ולא רחד אחד משום זהקוד מקבל את כל הנתונים האלה ביחד...יש עוד הצעות / דעות ?
פורסם 2007 ביוני 518 שנים למה אתה מתעקש לא לעשות את מה שאומרים לך?תדפיס את השאילתה אחרי ששירשרת אליה את המשתנים שלך ותדביק אותה כאן, שנראה מה התקבל.תרשום גם את כל סוגי השדות שלך- טקסט, כן/לא, מספר, וכו'.
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מחבר אם היית קורא את כל הדיון הזה היית רואה שכן רשמתי את השורה אשר הודפסה....כל השדות הם טקסט.....
פורסם 2007 ביוני 518 שנים זה לא עוזר להסתכל על שורה שהודפסה לפני שעשית את התיקונים. אחרי כל תיקון שנותנים לך תרשום את התוצאה מחדש.אני רוצה לראות עכשיו את השאילתה אחרי איך שתיקנתי לך.ואתה בטוח שכולם בDB מוגדרים כטקסט?
פורסם 2007 ביוני 518 שנים אמרתי לך בפוסט הקודם שלי מה הייתה הבעיה. עדיין לא תיקנת אותה, ובטח שזה לא יעבוד. אולי במקום ללכת עם הראש בקיר ולצעוק שזה לא עובד לך, תנסה להבין מה מסבירים לך. תפסיק להתעקש ותקרא את כל הטיפים שרשמו לך כאן. אלה לא שטויות.
פורסם 2007 ביוני 518 שנים sqlCmd = "UPDATE users SET firstname='" & firstname & "',lestname='" & lestname & "',age='" & age & "',sex='" & sex & ''" sqlCmd = sqlCmd & ",pw='" & password & "',street='" & street & "',homenumber='" & homenumber& "',city='" & city & "'" sqlCmd = sqlCmd & ",[text]='" & text & "',more='" & more & "',internet='" & internet & "' WHERE username='" & username & "'"תעשה ככה.תיקון להודעה שלי ממקודם:sqlCmd = "UPDATE users SET firstname='" & firstname & "',lestname='" & lestname & "',age='" & age & "',sex='" & sex & "' " sqlCmd = sqlCmd & ",pw='" & password & "',street='" & street & "',homenumber='" & homenumber& "',city='" & city & "'" sqlCmd = sqlCmd & ",[text]='" & text & "',more='" & more & "',internet='" & internet & "' WHERE username='" & username & "'"
פורסם 2007 ביוני 618 שנים מחבר זה לא עוזר להסתכל על שורה שהודפסה לפני שעשית את התיקונים. אחרי כל תיקון שנותנים לך תרשום את התוצאה מחדש.אני רוצה לראות עכשיו את השאילתה אחרי איך שתיקנתי לך.ואתה בטוח שכולם בDB מוגדרים כטקסט?כן אני בטוח....[br]פורסם בתאריך: 6.06.2007 בשעה 17:30:40אמרתי לך בפוסט הקודם שלי מה הייתה הבעיה. עדיין לא תיקנת אותה, ובטח שזה לא יעבוד. אולי במקום ללכת עם הראש בקיר ולצעוק שזה לא עובד לך, תנסה להבין מה מסבירים לך. תפסיק להתעקש ותקרא את כל הטיפים שרשמו לך כאן. אלה לא שטויות.הבנתי ותיקנתי זה מה שאתה לא הבנת בהודעה הקודמת שלי הבעיה היא אולי שלא הסברת טוב......[br]פורסם בתאריך: 6.06.2007 בשעה 17:31:30הבנאדם לא רוצה לעזור לעצמואם אין לך במה לעזור ולהגיד משהו חכם אז אל תגיד סתםםםם....[br]פורסם בתאריך: 6.06.2007 בשעה 17:32:22תיקון להודעה שלי ממקודם:sqlCmd = "UPDATE users SET firstname='" & firstname & "',lestname='" & lestname & "',age='" & age & "',sex='" & sex & "' " sqlCmd = sqlCmd & ",pw='" & password & "',street='" & street & "',homenumber='" & homenumber& "',city='" & city & "'" sqlCmd = sqlCmd & ",[text]='" & text & "',more='" & more & "',internet='" & internet & "' WHERE username='" & username & "'"אחלה תודה על התיקון אבל לא הבתי מה שינית ולמה יש סוגריים מרובעים לפני ואחרי המילה TEXT ?
פורסם 2007 ביוני 618 שנים תקרא את כל התראד מהתחלה ותבין איזה שינויים הוא ביצע שם, ולמה. ההסברים נרשמו כאן מספר פעמים. חבל שאתה לא קורא אותם.
פורסם 2007 ביוני 618 שנים מחבר תקרא את כל התראד מהתחלה ותבין איזה שינויים הוא ביצע שם, ולמה. ההסברים נרשמו כאן מספר פעמים. חבל שאתה לא קורא אותם.למי אתה מתכוון?
פורסם 2007 ביוני 618 שנים מחבר אניקראתי את כל הדיון יותר מפעם אחת ומשום שאני פתחתי אותו אז עשיתי כל דסר ודסר שנאמר פה אך זה לא עבד.....האם יש למישהו דעה או הצעה שלא נאמרה כבר ושיכול לפתור לי את הבעיה הזאת ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.