פורסם 2007 ביוני 518 שנים לי באופן אישי יש CDKEY אבל אני הולך להתקין את המשחק.אבל לדעתי, אנשים שהמשחק לא סוחב להם ולא הולכים לשחק בו יכולים לתרום את ה-CDKEY שהם קיבלו.
פורסם 2007 ביוני 518 שנים אוף, מתי ייפתחו את הבטא?אני מוריד את הבטא כרגע, זה ייעזור לי במשהו? או שאני צריך CD-KEY גם?
פורסם 2007 ביוני 518 שנים אני מוכן לתרום למישהו עם מחשב חזק שיוכל לשלוח לי קצת תמונות ברזולוציה גבוהה שאני אראה מה אני מפסיד
פורסם 2007 ביוני 518 שנים אני מוכן לתרום למישהו עם מחשב חזק שיוכל לשלוח לי קצת תמונות ברזולוציה גבוהה שאני אראה מה אני מפסיד שלח לי יש לי את ה-X1900XT 512MB. תביא לי את זה בפרטי או אייסי
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מישהו יודע למה כל פעם כשאני מנסה להתחבר בשעות הצהרים-לילה הוא כותב לי לבדוק הגדרות אינטרנט ופיירוול?וכותב לי שלא ניתן להתחבר?וגם אם הוא מצליח להתחבר אני לא רואה את רשימת הסרברים.אני יכול רק לשחק בבוקר לפני שאני הולך לבי"ס.זה מבאס.
פורסם 2007 ביוני 518 שנים מישהו יודע למה כל פעם כשאני מנסה להתחבר בשעות הצהרים-לילה הוא כותב לי לבדוק הגדרות אינטרנט ופיירוול?וכותב לי שלא ניתן להתחבר?וגם אם הוא מצליח להתחבר אני לא רואה את רשימת הסרברים.אני יכול רק לשחק בבוקר לפני שאני הולך לבי"ס.זה מבאס.מממממממ גם לי הוא כותב משהו כזה, בטח בעיה בשרתים שלהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.