עבור לתוכן

corsair hx520 - אין מספיק A ב-12V בשביל 8800GTS?

Featured Replies

פורסם

הנה טבלת מידע.

http://www.jonnyguru.com/review_details.php?id=28

רשום שיש 18A. הבנתי שצריך 26A. אבל בסה"כ יש 40A ל-12V.

אז כן או לא יעבוד? אני אהיה די המום אם ספק כח כזה לא יחזיק 8800GTS.

קודוס לעונים.

פורסם

הוא יחזיק גם SLI של שניים כאלה.

פורסם

אני לא מתיימר לתת תשובה מוחלטת אבל אני לא חושב שיש איזשהו סיכוי בעולם שהוא לא יחזיק את הכרטיס מסך הזה

הספק חזק ואיכותי ואחד המומלצים בכל מקרה למשל בדרך כלל מליצים על ה ליברטי 400 שיחזיק גם GTX והספק הנ"ל חזק יותר גם בהספק ולדעתי גם במיגבלת הזרם ככה שלא אמורה להיות בעייה

פורסם
  • מחבר

תודה לעונים.

מישהו יכול להסביר את העניין הזה של הדרישה ל-26A על מסילת 12V?

ודניס, תאורטית, נאמר שהוא דורש 26A בסה"כ מסך המסילות, עדיין אי אפשר לעשות SLI כי אז צריך 52A, ולו יש 40A, לא?

פורסם

הכרטיס לא צריך 26A

אולי מערכת שלמה כולל הכרטיס צריכה 26A

פורסם
  • מחבר

מצאתי תשובה מי שמעוניין:

Here's the Guru3D.com power supply recommendation for the GeForce 8800 GTS:

* A single GeForce 8800 GTS requires you to have a 450 Watt power supply unit at minimum if you use it in a high-end system. That power supply needs to have (in total) at least 26 Amps available on the 12 volts rails.

* A second GeForce 8800 GTS installed on this system requires you to have a 600 Watt power supply unit at minimum if you use it in a high-end system. That power supply needs to have (in total) at least 36 Amps available on the 12 volts rails.

פורסם

בוא לא ניכנס לענייני SLI כי זה לא קשור כרגע.

הספק נותן סה"כ 40A במסילות ה-12V שלו וגם אם הכרטיס צורך 26A (והוא ממש לא) אז הוא יספיק לך..

פורסם

הוא גם יחזיק 4 GTS

במקרה הזה הדרישות של היצרנים קצת לא ריאליות..

ההמלצות שלהם מתבססות על מערכות HIGH END עמוסות ולכן הם ממליצים על ספקים כאלו.. אבל המשתמש הממוצע לא צריך את זה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים