פורסם 2007 ביוני 118 שנים מחבר כל התוכנות שאמרתם לא עובדות עם הכרטיס הזה עד לגרסא חדשה שלהם חוץ מהתוכנה של amd אבל היא רק מראה את מהירות השעון שלו. אז על תגידו שאני לא רוצה/יודע.
פורסם 2007 ביוני 118 שנים הזוי כן מאוד יותר מופלא שהדבר הזה החזיק כמה ימים בטמפרטורה כזו(אפילו שעשה כמה ריסטים פה ושם).אגב יש כרטיסי מסך שעובדים בטמפרטורות של 90+ ועובדים טוב.אוקיי, אם אתה אומר....למה אתה לא רושם את מפרט המחשב שלך, שם בצד?כל התוכנות שאמרתם לא עובדות עם הכרטיס הזה עד לגרסא חדשה שלהם חוץ מהתוכנה של amd אבל היא רק מראה את מהירות השעון שלו. אז על תגידו שאני לא רוצה/יודע. אין ברירה, צריך לחכות לעידכון התוכנות :-\
פורסם 2007 ביוני 118 שנים אם הוא היה מגיע ל-100C הוא כבר היה ניתח, בכל מקרה אנו מחכים לאלעד שייתן פה הוכחה ש-HD2900XT יותר קריר... עדיין לא בטוח.100C לא מתיח סיליקון אבל זה בהחלט לא בריא לו ולכן יש את המנגנון בטיחות הזה:If the GPU core hits 100 Degrees C a safety feature will kick in and the fan will rotate 100%, and man I tell you; its like a helicopter landing in your room. We did a small test. We forced the fan to 30% (desktop mode) at 48 DBa, then ran 3DMark 06. Believe it or not but after a minute the core had reached 100 Degrees C and the 100% fan RPM kicked in.
פורסם 2007 ביוני 118 שנים ^^אוקיי, אם זה מגיע לטמפ' כאלה והמאוורר עוב על 100% אין ממה לחשוש שישרף הכרטיס מסך.
פורסם 2007 ביוני 118 שנים מחבר אני רוצה להסיר את הדריבר שלי כדיי להתקין דריבר חדש יותר, אני רוצה לדעת עם יש פעולה מסויימת שאני צריך לעשות כדיי להסיר אותו בצורה הטובה ביותר כלל Catalyst Control Center והתקנה מחדש?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 118 שנים ^^אוקיי, אם זה מגיע לטמפ' כאלה והמאוורר עוב על 100% אין ממה לחשוש שישרף הכרטיס מסך.אם היה כזה חשש הכרטיס לא היה נמכר...הקטע בכרטיס זה הרעש שהמאורר עושה ברגע שהכרטיס מגיע ל100C (והוא מגיע לזה מהר) ושזה מדורג כמעט 60dBA50dBA זה כמות הרעש שכיתה עושה.
פורסם 2007 ביוני 118 שנים מחבר אני רוצה להסיר את הדריבר שלי כדיי להתקין דריבר חדש יותר, אני רוצה לדעת עם יש פעולה מסויימת שאני צריך לעשות כדיי להסיר אותו בצורה הטובה ביותר כלל Catalyst Control Center והתקנה מחדש? שכל הכיתה תבוא אליי הביתה ותראה שהוא לא מרעיש יותר מה8800
פורסם 2007 ביוני 118 שנים מחבר שים לב ATI TRAY TOOLS זה לא ATI TOOLצודק,התקנתי, איזה בדיקה לעשות ואיך?
פורסם 2007 ביוני 118 שנים יש שם אפשרות לעשות בדיקה לארטיפקטים.עכשיו שאני חושב על זה, מה הבעיה להשתמש בבדיקה של ATI TOOLS ובמקביל לבדוק טמפ' בתוכנה של AMD?
פורסם 2007 ביוני 118 שנים אם היה כזה חשש הכרטיס לא היה נמכר... הקטע בכרטיס זה הרעש שהמאורר עושה ברגע שהכרטיס מגיע ל100C (והוא מגיע לזה מהר) ושזה מדורג כמעט 60dBA 50dBA זה כמות הרעש שכיתה עושה. :lol: הגזמת ה-HD2900XT יש לו 53dBA, אז אתה רוצה להגיד לי שהוא עושה רעש כמו של כיתה שלמה?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.