פורסם 2007 במאי 2518 שנים Set c = Server.CreateObject("ADODB.Connection") set r = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") r.activeconnection=c dim answ, i, vp1, vp2 answ=request.form("chosenAnswer") i=Request.form("VoteNum") r.Open "select * from polls where ID=" & i vp1=r.fields("tvotes")+1 vp2= r.fields("votes" & answ)+1 r.close set r=nothing c.execute "Update polls set votes" & answ & "=" & vp2 & " and tvotes=" & vp1 & " Where id=" & i c.close set c=nothingבניתי סקר בASP והקוד הזה אמור לקבל את הנתונים מהסקר ולעדכן את הטבלה(DB) לנותנים שהתקבלו...יש לי בעיה במשפט הUPDATE עשיתי לו ריספונס רייט ובדקתי הנתונים שלו תקינים אבל הוא לא מעדכן את הטבלהמה הבעיה?....ועוד שאלה קטנהאיך אני עושה OPEN WINDOW של ג'אווה סקריפט כאשר אני לוחץ על כפתור של FORM?...
פורסם 2007 במאי 2518 שנים שמעדכנים כמה ערכים לא רושמים and שמים פסיק.Update table set bla =1, bla2 = 2 where bal3 = 9כדי פתוח חלון בלחיצת כפתור:<input type="button" name="btn" id="btn" Value="Click Me" OnClick="window.open('[url]http://hwzone.co.il','Window_Name'[/url]);">
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מחבר תודה על העזרה עם הUPDATEיש לי בעיה חדשה עשיתי את הONCLICK על הכפתור והוא גם פותח חלון וגם עובר לקישור של הטופס איך אני עושה שהוא יפתח רק בחלון החדשבעיה שניה כשהחלון נפתח הוא לא שולח לקובץ מידע מהטופס לASP...איך פותרים את שני הבעיות הללו?
פורסם 2007 במאי 2518 שנים הוא לא צריך לעבוק לדף של הFORM, מכיוון שהוא מוגדר כBUTTON, ולא כSUBMIT.תנסה להוציא אותו מהFORM.
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מחבר אבל אני רוצה לשלוח אליו מידע ובBUTTON אין אפשרות להעביר מידע רק דרך טופס אפשר להעביר מידע לא?....[br]פורסם בתאריך: 25.05.2007 בשעה 20:39:04בניתי את הסקר ובניתי שהוא מציג את התוצאות באחוזים אולי אתה יודע איך אני מראה רק את המספר השלם ולא מראה את כל השטויות אחרי הנקודהלדוגמא 78.7878787878788 הוא מציג את זה עכשיוואני רוצה שהוא יציג רק את ה78איך עושים את זה?הצלחתי לתקן את זה זה פונקצית INT עכשיו אני רק צריך לדעת איך אני עושה כשאני לוחץ על כפתור הוא פותח אותו בחלון חדש ושולח לשם את הנתונים מהטופס כי בניתי סקר....
פורסם 2007 במאי 2518 שנים אם אני לא טועה יש פונקציה בvb שנקראת int()זה אמור לעשות לך את זהאבל זה לא מעגל זה פשוט מוריד את מה שאחרי הנקודה אם אתה רוצה לעגל יש את round()
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.