עבור לתוכן

איך להוריד את המחלקות של .net מפרוייקט ב visual studio 2005 =>forms application

Featured Replies

פורסם

שוב שלום חברים, ושוב שאלה קטנה..

אני מנסה ליצור תוכנה קטנה ולשם כך אני צריך טפסים, לכן פתחתי forms application

הבעיה שלי היא שאני צריך לדוגמא להשתמש ב findwindow. כשאני מקמפל אני מקבל שגיאה של אוברלאוודינג, את השגיאה הנ"ל איני מקבל עבור אותה קריאה

ב console app,lication , לדעתי הבעייה היא לשדוט נט יש פונקציה כזאת משלו עם משמעות אחרת. לכן רציתי לדעת אם יש דרך לפתוח את הפרוייקט בלי המחלקות של דוט נט, או בכל דרך אחרת שבה ניתן לפתור את הבעייה

תודה רבה

פורסם

אל תהרוס בנין שלם שמייקרוסופט בנתה עבורך רק כי אתה רוצה להרוס קיר באחד החדרים

את המתודה הזו findwindow נסה לברר לאיזה קלאס היא שייכת ותחת איזה namespace היא נמצאת, ואז נסה לקרוא למתודה עם ה- namespace המלא

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה

האמת זאת לא הבעייה היחידה עם הדוט נט בשבילי יש עוד הרבה הפרעות אחרות...,

בכל אופן אכן הסתדרתי עם המתודה הזאת כעצתך.

שאלה שנייה היא שאני משחרר release ומנסה להריץ את קובץ הEXE על מחשבים אחרים (כאלו שאינם של מישהו שמתכנת) אזי התוכנה לא רצה שם ואני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהקונפיגורציה לא טובה ולנסות לעשות reinstall מחדש לתוכנה שלי. ניסיתי לשנות כל מיני דברים אך ללא הצלחה. מישהו יודע אולי מה מקור הבעיה ואיך פותרים אותה.? רק אוסיף שעבור קבצים אחרים לא תמיד אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת, כלמר לפעמים הן עובדות.

שוב תודה

פורסם

ה dot.net framework מותקן על כל מחשב שאתה מנסה להריץ את התוכנה שלך?

פורסם

אולי חסרים DLL-ים של ספריות שהשתמשת בהן?

פורסם
  • מחבר

יש דוט נט על המחשבים שניסיתי, אגב חייבים שיהיה דוט נט?

ולגבי DLL שחסרים, אז איך אני יודע מה כבר בילט אין ומה לא? נניח אני מניח ש string כבר בפנים ולא יודע מה לגבי השאר.

פורסם

אני מבין שמדובר ביישום חלונאי -Console או Windows Forms

ולא יישום Web

במקרה כזה את צריך להתקין בכל תחנה

Microsoft .NET Framework Version 2.0 Redistributable

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856EACB-4362-4B0D-8EDD-AAB15C5E04F5&displaylang=en

התקנה חד פעמית

בנוסף אם אתה רוצה שתהליך ההתקנה יהיה יותר ידידותי , אתה יכול להכין פרוייקט Setup באמצעות VS ואז הוא לבד יבצע את ההורדה של .net framework ויתקין אותו אוטומטית וזה בתנאי שבתחנה שאתה מתקין יש יציאה לאנטרנט

פורסם

אם משהו היה מתקין לי את .NET על המחשב בלי לשאול, הייתי מוצא את המתכנת/ת ושורף לו/לה את הביצה השמאלית.

נקודה למחשבה!

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה

אני אזהר עם ההתקנה שמא יישרפונה אשכיי ע"י בני בליעל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים