עבור לתוכן

לחכות ליולי, או לקחת עכשיו 6600??

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מממממממ

באמת מעניין..

תודה :)

• תגובות 79
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יולי נדמה לי והוא יעלה בהתחלה כ-1600 ש"ח אני מהמר מאחר והחנויות ינצלו את זה שזו טכנולוגיה "חדשה".

לאחר זמן קצר אני מניח שהמחיר יתצייב על 1400-1500 ש"ח

מממממממממ מרובע עם 8 מגה קאש ב 1500 שקל מי חלם רק לפני חודש ככה ה 6600 עלה יותר

פורסם

נכון מאוד.

אבל עדיין יש את החסרונות. אל תשכח שכשה-Q6600 יעלה 1600 ש"ח ה-6600 הכפול ליבה יעלה הרבה פחות.

הכפול ליבה יהיה הרבה יותר מתאים ל-OC,קריר הרבה יותר,יצרוך פחות חשמל ולא יהיה חייב קירור נוסף למי שלא מעוניין ב-OC.

בוא לא נשכח שהישומים שמנצלים כפולי ליבה מעטים מאוד היום אז על אחת כמה וכמה מרובעי ליבה

פורסם

אקסטרקט אני מתכנן לעשות OC עד באס של 333, אז אם אני אחכה ואקנה את הQ ואעשה לו OC, אני אצטרך קירור?

אני מתכנן לקנות ליברטי 400 הוא יספיק לOC?

פורסם

זה אומר תדר של 3GHZ.

ה-Q6600 חייב לדעתי קירור רציני כמו הטונניק ודומיו גם כשהוא במצב סטוק אז אין מה לדבר על OC.

הליברטי 400 אמור להחזיק

פורסם

וכמה עולה קירור?

פורסם

קירור טוב כמו הטניק/Scythe infiniti או נינג'ה עולים בערך 250+-

פורסם

אהה, אז זה מגדיל לי את המחיר עוד יותר.

אני אצטרך להגדיל את התקציב, למרות שאני אצליח לקבל את המעבד במחיר 266$+מע"מ בלי הוספה של חנות כלשהי.

כל החלקים אני אצליח להשיג במחיר של ספק-המחיר בדולרים+מע"מ וזהו.

יש תחזיות לדברים אחרים שיכולים לצאת עד אז- כמו K10,DDR3,R650 או דברים כאלה?

פורסם

לא שמעתי דניס אבל בהחלט טוב לדעת שאינטל הוציאו סטפינג חדש שיהיה חסכוני יותר ופחות חם.

בכל מקרה דניס,אני חושב ש-Q6600 מהסטפינג הנוכחי עם קירור סטוק במאמץ יגיע לטמפ' גבוהות מאוד לכן אני דווקא כן חושב שגם אם לא מתכננים OC קירור כמו פריזר 7 פרו הוא המינימום הנחוץ כדי לשמור על שקט יחסי וטמפ' סבירות. (אל תשכח שאנחנו מתקרבים לשיא הקיץ)

פורסם

רגע, הQ6600 הוא בעל ליבת קנטספילד? לא שני קונרו "מודבקים"?

פורסם

הוא Kentsfield

פורסם

רק לאורי אכפת שהוא "שני קונרו מודבקים" :screwy:, בתכלס זה לא כזה חשוב.

פורסם

קנטספילד זה בעצם שני קונרו "מודבקים"?

לא אכפת לי מודבקים או לא, אותי בתכלס מעניין ביצועים נטו.

ועוד שאלה- בגלל ששני הקונרואים מודבקים האם הם מסוגלים לתקשר אחד עם השני וככה העבודה "מתחלקת" יותר טוב?

חח, אני מצטער שאני שואל כל כך הרבה פשוט אני רוצה להיות בטוח בדברים ולהגדיל את הידע שלי.

מה זאת אומרת סטפינג חדש?

פורסם

תוציא לך מראש שזה שני קונרוים מודבקים ותסתכל על הביצועים נטו כמו שאתה רוצה.

הביצועים במשחקים/תוכנות שתומכות במרובי ליבות טובים בהרבה וזה רק ילך וישתפר מן הסתם בעתיד.

תוכל לראות ב-Winrar אם אני לא טועה שיפר משמעותי בין היתר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים