עבור לתוכן

בליזארד מתגרה בנו...

Featured Replies

פורסם

WC3 וWOW הוכרזו כמה שנים טובות לפני השחרור...

• תגובות 71
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשכחו מזה שביום שבת בליזארד יחריזו על משחק שיצא בעוד שנה

עם ההכרזה שלהם יהיו לנו משהו כמו 4 שנים עד המשחק

פורסם

כן אבל לפחות לא צריך לדאוג על זה שיעלה על המחשב או שיהיה מלא באגים.

פורסם

אני מהמר על MMORTS או IP חדש לחלוטין

נ.ב. היה ויקינגים 2, אז אולי יכריזו על 3 :P

פורסם

MMORTS?

כמו planet side? ???

פורסם

רק תחשבו שאם הם יעשו השקה של diablo3 ואז אחרי חצי שנה השקה של sc2 בתור משחקים רגילים לחלוטין(לא אונליין) הם יגרפו טונות!

העניין עם דיאבלו כבר על גבול התעללות! חייבים עוד פרק פשוט חייבים זה המשחק שהכי נשאר עם "טעם של עוד" אי פעם.

פורסם

damn!

However, said surprise's impact looks set to be diminished somewhat. That's because a countdown identical to the one running on Blizzard.com is also running on Starcraft2.com. The page also bears the imprimatur of Blizzard Entertainment, and is registered to the company, according to a Network Solutions WHOIS search. Though Blizzard has owned Starcraft2.com since 2003, the fact the site is now actively promoting a game--and not merely redirecting to Blizzard.com--is indicative of something in the offing.

קיוותי שלמרות הסיכוי הקלוש בכל זאת זה יהיה D3 אבל לאור הפעלת הדומיין נראה לי די ברור שמדובר בSC2.. (גם טוב, אבל D3 יהיה יותר טוב)

פורסם

בכלל לא הבנתי מה הקטע של "אנחנו עומדים לצאת בהכרזה"...תכריזו כבר! מה אתם לא יודעים מה אתם הולכים להגיד...

בניית הייפ בעכס..

פורסם

בכלל לא הבנתי מה הקטע של "אנחנו עומדים לצאת בהכרזה"...תכריזו כבר! מה אתם לא יודעים מה אתם הולכים להגיד...

מה לא מובן זה תרגיל תקשורתי

פורסם
בניית הייפ בעכס..

אני רק מוחה על זה שאנחנו נופלים בפח הזה.

פורסם

איזה פח בדיוק שוב?

פורסם
מה לא מובן זה תרגיל תקשורתי

וזהו אני לא הולך להסביר את עצמי יותר :s07:

פורסם

damn!

However, said surprise's impact looks set to be diminished somewhat. That's because a countdown identical to the one running on Blizzard.com is also running on Starcraft2.com. The page also bears the imprimatur of Blizzard Entertainment, and is registered to the company, according to a Network Solutions WHOIS search. Though Blizzard has owned Starcraft2.com since 2003, the fact the site is now actively promoting a game--and not merely redirecting to Blizzard.com--is indicative of something in the offing.

קיוותי שלמרות הסיכוי הקלוש בכל זאת זה יהיה D3 אבל לאור הפעלת הדומיין נראה לי די ברור שמדובר בSC2.. (גם טוב, אבל D3 יהיה יותר טוב)

אה הא!

עוד לא הכל אבוד!

הטיימר הזה רץ גם באתר של דיאבלו! :jump:

www.diablo.com

אז זה לא אומר יותר מידי (נקווה)

מה שכן, שימו לב למשחק המילים הבא:

http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=25633832&sid=6170797&tag=latestnews;title;2

On Monday, the Irvine, California-based developer-publisher began a teaser countdown on its Web site, Blizzard.com, showcasing its biggest games from the past 13 years. A timeline on the bottom of the site begins with the company's 1994 debut Warcraft: Orcs & Humans, and ends with a gigantic question mark, which sources close to Blizzard told GameSpot would be a "massive surprise."

השימוש במילה massive ממש לא מתאים מבחינה תחבירית (מתאים, אבל לא מקובל) אז אולי בכל זאת הם רומזים על איזה MMO חדש? (נקווה שלא)

פורסם

http://www.diablo3.com/

From the color scheme and style of the design, it looks very Starcrafty to me. Aside from the fact that Starcraft is the only game on there without a sequel, those vertical blue scanlines just scream of sci-fi. What do you guys think?

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים