עבור לתוכן

צריך המלצה ל disk on key בגודל 4 גיגה. תקציב גמיש.

Featured Replies

פורסם

אני לא ממש מבין כמה צריך להוציא על דיסק און קי טוב..היה לי עד עכשיו DOK של קינגסטון אבל רק 256 מגה בסה"כ היה מעולה אבל אני צריך הרבה יותר זיכרון ומשהו יותר נוח ..(לא אחד שצריך לפתוח את המכסה ואז אתה יכול לאבד את המכסה - כבר כמעט איבדתי את המכסה כמה פעמים)

ורק עוד דבר אחד..ראיתי באתר פה איזה דיון לא מזמן על אפשרות של DOK -ים מסויימים לשפר את המהירות של המחשב . ויסטה משתמשת בהם בתור זיכרון וכו'

אין לי כרגע ויסטה אבל זה נראה לי כדאי לקנות דבר כזה.

שוב אין לי מושג בתקציב כמה כדאי להשקיע אז תציעו את הכי טוב ונראה.

יש המלצות?

תודה מראש לעוזרים! :xyxthumbs:

פורסם

התגובה צונזרה. מר בני הוא בעל עניין אשר קשור לחברת NG COMPUTERS. פרסום גלוי וסמוי באתר אסור.

פורסם
  • מחבר

יש לי בדיוק קינגסטון כזה(רק עם 256MB ) ואמרתי (גם בקשר לטווינמוס שהבאת) שאני לא רוצה אחד שפותחים אותו בצורה כזאתי המכסה נשאר בחוץ כי אז זה נאבד..וזה סיוט לחפש אותו אח"כ..

פורסם
  • מחבר

האמת שבאמת חשבתי ללכת על ה DOK הזה אבל אמרתי נשאל בפורום לפני כן..

יש לו יתרונות מסויימים על פני השאר (חוץ מהקטע של המכסה)?

עוד הצעות?

פורסם

אני קניתי לפני שבוע את ה Sandisk 2GB ואני מאוד מרוצה ממנו. קטן, חיבור USB נשלף, זול, אחלה קצב העברה.

פורסם

אני קניתי לפני שבוע את ה Sandisk 2GB ואני מאוד מרוצה ממנו. קטן, חיבור USB נשלף, זול, אחלה קצב העברה.

גם לי שי כזה... ממליץ בחום. =]

אבל ה-SanDisk 4GB Cruzer® Micro USB Flash Drive U3

נראה פצצה וגם חברה טובה כמו שאמרתי.

פורסם

גם לי יש כזה בגודל גיגה כחצי שנה.DOK מעולה.אני מציעה לקחת את גרסת הטיטניום שיותר מהירה וחזקה.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490689

פורסם
  • מחבר

יש הבדלים כל כך רציניים ששוה להשקיע עוד 70 ש"ח על גרסת הטיטניום?

מה בדיוק יותר חזק בזה?

תודה על התגובה ..לא שמתי לב עד עכשיו שיש לזה כמה גרסאות.

עריכה: קראתי עוד קצת על הטיטניום בזאפ..

(כנראה שאני באמת אלך על הטיטניום..רק בגלל החוזק שלו כי ממש לא בא לי שיהרס לי הDOK פתאום מכל סיבה יש לי שמה המון דברים חשובים..)

אבל יש לי עוד שאלה .. מה זה ה U3 שבא עם הDOK ?

תודה

פורסם

זה נותן לך אפשרות להפוך את המחשב לשלך

אתה מכניס את זה ויש לך את התוכנות שלך והרקע שלך אפילו,נחמד מאוד.

www.u3.com

למרות שיש תוכנה אחת חינמית כזאת ששמתי על הDOK שלי.

פורסם

ה U3 בעקרון זו טכנולוגיה לתוכנות שרצות בלי להשאיר אחריהן עקבות. הרעיון הוא שתוכנות כמו דפדפן ותוכנת דואר מותקנות על הDOK ואתה יכול להפעיל אותן מבלי להשפיע על המחשב שאתה עובד עליו. ישנו תפריט שנפתח ברגע שאתה מחבר את הDOK למחשב שמאפשר להפעיל את המחשב.

למרות שאני העפתי את ה U3 ושמתי portable apps.

אני מציעה לקחת את גרסת הטיטניום שיותר מהירה וחזקה.

אני לא בטוח שהטיטניום מהיר יותר. תבדוק באתר של sandisk.

פורסם
  • מחבר

לא משנה בכל מקרה אני רוצה את הטיטניום יש לי דברים חשובים בדיסק און קי..ופעם כבר נשבר לי הפלסטיק (בקינגסטון הישן שלי)

איזה באסה אין כמעט בשום חנות את הטיטניום וגם אם הם מוכרים את זה נגמר להם..(חיפשתי חנויות בפ"ת כמו למשל בבאג נגמר..) אין לי כח לנסוע רחוק וגם ההורים שלי לא מזמינים מהאינטרנט..

מישהו מכיר חנות כזאת בפ"ת או אפילו משהו קרוב שמוכרים את הטיטניום 4GB ? רוב הסיכויים שאף אחד לא מכיר אבל שווה לנסות כבר הפתעתם אותי מספר פעמים..חח

פורסם

תנסה לבדוק אולי באתרים בחו"ל על מוצר במחיר כזה לא תשלם אפילו מע"מ והמשלוח אמור להיות זול יחסית אולי זה ישתלם למרות שלא בדקתי ואני לא בטוח

פורסם

לדעתי המחירים של סאנדיסק בארץ הוגנים (ובמחיר מציאה מחו"ל גם אפשר להיכוות אם מזויף ולך תחליף). ואם הוא לא רוצה לקנות מאינטרנט בארץ אז אתה מציע לו מחו"ל?

אני לא בטוח שהטיטניום מהיר יותר. תבדוק באתר של sandisk.

אני כן.
פורסם

אני כן.

צודק. האתר של פנדה מטעה (שם כתוב ששניהם זהים מבחינת מהירות כתיבה וקריאה) אבל לפי האתר של sandisk הטיטניום מהיר יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים