פורסם 2007 באפריל 2118 שנים אני שואל שוב, מתי המעבדים האלו צריכים לצאת?!אם אף אחד לא יענה לי, אני אבין שאף אחד לא יודע...
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים מחבר אני שואל שוב, מתי המעבדים האלו צריכים לצאת?!אם אף אחד לא יענה לי, אני אבין שאף אחד לא יודע...על המדפים בקיץ, אם AMD לא תקדים בגלל אפקט Penryn אז אולי אפילו לפני הקיץ.
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים מחבר בקיצור, בתחילת הרבעון השלישי. אכן כן. נקווה שהם יקדימו למען חסרי הסבלנות.
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים אכן כן. נקווה שהם יקדימו למען חסרי הסבלנות. יותר נכון למען החוסר בכיס שלהם...
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים מחבר יותר נכון למען החוסר בכיס שלהם...יותר נכון למען החוסר בכיס שלנו, בגלל המענק שהמדינה נתנה לאינטל על חשבוננו.
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים זה כ"כ כיף לראות אותך מתוסכל כל ת'רד שולף תירוץ פתטי אחד אחרי השניאולי כדאי שתגיב פחות בנושאים שהידע שלך בהם שואפים לאפס?
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים על המדפים בקיץ, אם AMD לא תקדים בגלל אפקט Penryn אז אולי אפילו לפני הקיץ.אתה לא מעודכן, ברצלונה יגיע רק ברבעון השלישי (לא ידוע אפילו מתי) לשוק השרתים ורק ברבעון האחרון לשוק הביתי.אין מושג אפילו מתי לשוק הניידי
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים סליחה עומרי, הם קיבלו את המענק על חשבון הירשזון.הסברתי לך את סוגיית המענק בעבר, אתה מסרב לקלוטוזה לא הדבר היחיד שאתה לא מצליח לקלוטאתה כ"כ עיוור מרוב הערצה שאתה לא מצליח לראות לאיזה שפל אתה מגיע לפעמים (סותר את עצמך, צובע את המציאות בצבעים שנוחים לך)זה די עצוב
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים מחבר ברצלונה יצא לסוקט 1207 F לשרתים בקיץ, במקביל AGENA-FX מרובע ליבות סוקט AM2 לשוק הביתי.בודפאסט מרובע ליבות לשוק הביתי בסוקט AM2+ והוא יגיע מאוחר יותר.BTW אני צופה ש-AMD תקדים מועד בגלל אפקט Penryn.
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים שום K10 לא יגיע ברבעון השלישי לשוק הביתי.אני לא יודע מאיפה אתה מביא את זה
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים יורי אתה BOT ??? הוא כמו דוד בYNET וכמו "מילה מהחתול".. סתם כלי של אתר כדי לעלות את הרייטינג.
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים מחבר שום K10 לא יגיע ברבעון השלישי לשוק הביתי. אני לא יודע מאיפה אתה מביא את זה אני לא מבין מה הבעיה, כמעט כל פאקינג אתר חדשות מדווח בסיגנון הזה. "In early Q3 2007, AMD is planning to release a brand-new performance-oriented 65nm CPU architecture code-named "Agena," "
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.