עבור לתוכן

סגריות.

Featured Replies

פורסם

אתם יודעים שרק 22% מאכלוסית הנוער בארופה ובארץ מעשנת... נכון? 8)

and?

next.

• תגובות 110
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה זה עדיף? אלה דברים שונים לגמרי... לגבי נרגילות, שימו חלב במקום מים, פשוט ע-נ-ק.

זה כ"כ לא עושה הבדל, הסיפור על החלב ועל זה שזה ממסטל או לא יודע מה זה סתם שטויות שמישהו המציא פעם - הדבר היחיד שחלב אולי עושה זה את העשן יותר סמיך.

פורסם

Textלכל יפי הנפש ששונאים סגריות ואת הריח שלהן שיסתמו את הפה..... לא נעים..... אז עופו לי מהעניים!

סגריות זה דבר של טעם או שאתה אוהב או שלא ואם אתם לא אז תתרחקו אף אחד לא מבקש שתדאגו לי לבריאות או שתרדו לי לחיים........

כל הסכנות כבר ידועות וכמה שלא תזיינו את השכל זה לא יזיז לאף אחד שמעשן תתמודדו עם העובדה שיש אנשים שמעשנים ותסתמו את הלוע!!!!!!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :bash: :bash::nono: :nono:

פורסם

N@MO, התבטאויות כאלה לא מתאימות לפורום הזה, לא מצליח להתבטא בצורה יפה ונורמאלית, אל תתבטא!

אם היית טורח לקרוא את החוקים היית שם לב לשורה הזאת:

"שמור על שפה נאותה ועזור לנו לשמור על רמתו הגבוהה של הפורום, הן בפן המקצועי והן בפן התרבותי."

אז אנא ממך... >:(

פורסם

Textלכל יפי הנפש ששונאים סגריות ואת הריח שלהן שיסתמו את הפה..... לא נעים..... אז עופו לי מהעניים!

סגריות זה דבר של טעם או שאתה אוהב או שלא ואם אתם לא אז תתרחקו אף אחד לא מבקש שתדאגו לי לבריאות או שתרדו לי לחיים........

כל הסכנות כבר ידועות וכמה שלא תזיינו את השכל זה לא יזיז לאף אחד שמעשן תתמודדו עם העובדה שיש אנשים שמעשנים ותסתמו את הלוע!!!!!!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :bash: :bash::nono: :nono:

כל עוד אתה זה שמעשן, את זה שמוזמן לפרוס כנפיים. רוצה להרעיל את עצמך? תעשה את זה לבד.

פורסם

[glow=green, 2, 300]THC ruls!!!!!!!!!!!!!![/[/glow]size]

פורסם

למה לשאול למה כן לעשן...

הרי אתם כבר יודעים למה לא לעשן, זה לא מספיק לכם? מה יותר חשוב מזה? בתכלס... הטעם של הטבק? באמת...

פורסם

אל תיקח ללב אחי... קח לריאות ;D

פורסם

מה זה עדיף? אלה דברים שונים לגמרי... לגבי נרגילות, שימו חלב במקום מים, פשוט ע-נ-ק.

זה כ"כ לא עושה הבדל, הסיפור על החלב ועל זה שזה ממסטל או לא יודע מה זה סתם שטויות שמישהו המציא פעם - הדבר היחיד שחלב אולי עושה זה את העשן יותר סמיך.

אני לא יודע על מה אתה מדבר, אבל אני מדבר מנסיון, אז אף אחד לא "המציא" שום דבר ואל תגיד דברים לפני שאתה בודק, וזה כן ממסטל.

פורסם

אני לא יודע על מה אתה מדבר, אבל אני מדבר מנסיון, אז אף אחד לא "המציא" שום דבר ואל תגיד דברים לפני שאתה בודק, וזה כן ממסטל.

אני גם מדבר מניסיון ותאמין לי שכבר לא מעט אנשים שאני מכיר ניסו את "הקטע עם החלב" שמה שיצא ממנו זה בערך כלום אחד גדול... רוצה להתמסטל שים וודקה במים :hat:

פורסם

וודקה בנרגילה זה בזבוז של perfectly fine vodka. במקום לעשן את הוודקה, שתה אותה. תאמין לי התוצאות יהיו יותר טובות.

פורסם

וודקה בנרגילה זה בזבוז של perfectly fine vodka. במקום לעשן את הוודקה, שתה אותה. תאמין לי התוצאות יהיו יותר טובות.

כל אחד והעדפות שלו...

פורסם

שו?!

זה יהיה אידיוטי לבזבז וודקה על נרגילה... אבל בעצם אני ומישה רוסים אז... ;) ;D

פורסם

איך לעאזל אפשר להתמסטל מוודקה..? או מחלב..?

פורסם

אז ממה אתה כן מתמסטל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים