פורסם 2003 בינואר 1922 שנים מי מעשן פה ? איזה סגריות ? מתי התחלתם ? וכו.. :anim-jjd: :smoke: :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :AR15: :AR15: :AR15: להזכיר לכל המתלהמים על המעשנים וניתוחי פסיכולוגים קליניים למינייהם!!!!!! זה לא קשור לדיון!! (כבר הגבתי קודם).
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים מי מעשן פה ? איזה סגריות ? מתי התחלתם ? וכו.. :anim-jjd: :smoke: :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :AR15: :AR15: :AR15: להזכיר לכל המתלהמים על המעשנים וניתוחי פסיכולוגים קליניים למינייהם!!!!!! זה לא קשור לדיון!! (כבר הגבתי קודם). אבל מטבע הדברים זה מתפתח לדיון ענייני זה.
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים מי מעשן פה ? איזה סגריות ? מתי התחלתם ? וכו.. :anim-jjd: :smoke: :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :AR15: :AR15: :AR15: להזכיר לכל המתלהמים על המעשנים וניתוחי פסיכולוגים קליניים למינייהם!!!!!! זה לא קשור לדיון!! (כבר הגבתי קודם).
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים מי מעשן פה ? איזה סגריות ? מתי התחלתם ? וכו.. :anim-jjd: :smoke: :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :AR15: :AR15: :AR15: להזכיר לכל המתלהמים על המעשנים וניתוחי פסיכולוגים קליניים למינייהם!!!!!! זה לא קשור לדיון!! (כבר הגבתי קודם). אבל מטבע הדברים זה מתפתח לדיון ענייני זה. ענייני זה סבבה :ylsuper: אבל אנשים מתחילים לרדת על המעשנים ולנתח אותם פסיכולוגית. למה הם התחילו?איך?מתי?מי?מה?מו? חללאאאס!!!! תנו לבן-אדם לחיות (או לקצר את החיים), תנו לו להחליט לבד, אל תכנסו לוריד(לורידים זה ממש מקצר את החיים). יום טוב. :anim-jjd:
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים חבר שלי חולה דלקת או משהו (בן 14) כשהוא היה קטן קרה לו משהו עם ריח מזוהם...אז אמו עישנה, אבל אם הבן יריח אפילו 3 דקות ריח סיגריות הוא יבלה הרבה זמן בבית החולים...אז אמו הפסיקה.אפילו אל תשאלו...(אותי הסיפור ריגש, מה איתכם?)
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים חבר שלי חולה דלקת או משהו (בן 14) כשהוא היה קטן קרה לו משהו עם ריח מזוהם...אז אמו עישנה' date=' אבל אם הבן יריח אפילו 3 דקות ריח סיגריות הוא יבלה הרבה זמן בבית החולים...אז אמו הפסיקה.אפילו אל תשאלו...(אותי הסיפור ריגש, מה איתכם?)[/quote']לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד פה. אז הוא לא יכול להיות בקרבת מעשנים, סבבה, מישהו מעשן לידו? שידרוש שהוא יזוז ממנו כמה עשרות מטרים טובים.
פורסם 2003 בינואר 2122 שנים אני מעשן מתי שיוצא.... לא ממש מכור...אבל כל סוף שבוע חברים באים אליי ואנחנו מעשנים נרגילה , תאמינו לי עדיף נרגילה ....
פורסם 2003 בינואר 2122 שנים מה זה עדיף? אלה דברים שונים לגמרי... לגבי נרגילות, שימו חלב במקום מים, פשוט ע-נ-ק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.