עבור לתוכן

שר התיירות החדש תומך בפתיחת קזינו :)

Featured Replies

פורסם

בעצם יש פה כמה שרוצים שלקנות ולמכור נשק,סמים וזונות צריך להיות חושפי וחוקי לחלוטין.

למה לא רצח גם על הדרך?

• תגובות 120
  • צפיות 8.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אומר שהכול חוקי אבל תחת פיקוח, אם אתה תגדל מריוחאנה בבית אתה תעוף לכלא, שהתכוונתי חוקי התכוונתי, היה פיקוח מי קונה ובאיזה כמיות, ואיזה איכות,

לא כול אחד יוכל ליצר, תצטרך לקבל רשיון ולהיות תחת ביקורות כול כמה זמן בשביל לייצר וגם אז אתה תמכור לחניות שהיו מפוקוחות שלא ימכרו לילדים, ולא ידללו חומרים ויתעסקו עם זה, וככה לא יצא מצב שמישהו יקבל מנת יתר,או חומר מזהום וכ'ו.

אם באמת נצליח לשמור על הכללים הללו אף אחד לא יפגע, והמדינה תרוויח ים כסף מכול המיסים שהיא תקבל, הרי אף סוחר סמים\נשק לא משלם מס הכנסה על העסק שלו נכון?

וגם זה ימוטט את ארגוני הפשע, אם נשק\סמים\סטרואידים\זנות\הימורים הכול היה חוקי ומסודר תחת פיקוח מה הם יעשו?

לא היו יותר ארגוני פשע.

קיצר זה רעיון טוב אבל צריך הרבה רצון, וכוח בשביל להוציא אותו לפועל.

פורסם

אני אומרת שאם ניתן היה לסמוך על מוסר האדם, לא היה צרייך חוקים כלל.

פורסם

אני אומר שהכול חוקי אבל תחת פיקוח, אם אתה תגדל מריוחאנה בבית אתה תעוף לכלא, שהתכוונתי חוקי התכוונתי, היה פיקוח מי קונה ובאיזה כמיות, ואיזה איכות,

לא כול אחד יוכל ליצר, תצטרך לקבל רשיון ולהיות תחת ביקורות כול כמה זמן בשביל לייצר וגם אז אתה תמכור לחניות שהיו מפוקוחות שלא ימכרו לילדים, ולא ידללו חומרים ויתעסקו עם זה, וככה לא יצא מצב שמישהו יקבל מנת יתר,או חומר מזהום וכ'ו.

אם באמת נצליח לשמור על הכללים הללו אף אחד לא יפגע, והמדינה תרוויח ים כסף מכול המיסים שהיא תקבל, הרי אף סוחר סמים\נשק לא משלם מס הכנסה על העסק שלו נכון?

וגם זה ימוטט את ארגוני הפשע, אם נשק\סמים\סטרואידים\זנות\הימורים הכול היה חוקי ומסודר תחת פיקוח מה הם יעשו?

לא היו יותר ארגוני פשע.

קיצר זה רעיון טוב אבל צריך הרבה רצון, וכוח בשביל להוציא אותו לפועל.

אוקי רק נתן לך דוגמא קטנה שתבין את הפואנטה.

אתה מציע לעשות חנויות משחקים שבהם ימכרו דיסקים עם משחקים וככה לא ישכפלו יותר דיסקים.

עכשיו תראה מה קורה בעולם שלנו ::)

מכירת סמים,נשק והימורים צריך למנוע ובמקום זה אתה רוצה לעזור לזה להתפתח ולשגשג?

פורסם

אבל סמים, נשק והימורים זה גם טוב.

כל עוד אדם עושה את זה בצורה מפוקחת, אני לא רואה בזה שום בעיה.

נשק- יכול גם לשמש לשמור עליך, אם יהיה לך בבית אקדח, לעת צרה זה יכול להציל אותך.

סמים- כל עוד אתה שומר על פרופורציות אתה לא מתדרדר, לא כל אדם שנוגע בג'וינט בחיים שלו נהיה הומלס ברחוב.

בנוסף, איך אתה מסביר את זה שאלכוהול וטבק זה מוצר חוקי למהדרין? אלכוהול הורג לא פחות מגראס אם לא יותר(תאונות דרכים ומחלות כבד)

וסיגריות? שלא נתחיל(סרטן, מחלות לב ומחלות/דלקות בדרכי הנשימה, שלא נזכיר שזה פשוט מגעיל).

הימורים- אותי אישית זה לא מעניין, אבל יש אנשים שמאוד נהנים מזה ויודעים לעשות מזה בילוי נורמאלי ולא להפסיד הכל ולמכור את המשפחה.

הרי כמו שאמר פה מישהו, שבנאדם שיש לו בעיית הימורים: א. יימצא איפה להמר. ב. יתדרדר לרמות האלה של זנות גם ככה.

הנה, קחו את ארה"ב למשל, אמנם יש שם אנשים עם שמסתובבים עם נשק, אבל אם ייפרוץ אליי מישהו הביתה ואני

יורה לו בפרצוף, אני בטוח שאני לא אמצא את עצמי על ספסל הנאשמים כמו פה(ע"ע שי דרומי).

פורסם

Classified- דוגמה יפה עם הדיסקים והמשחקים. רק שאתה שוכח משהו אחד.

מחירי המשחקים בישראל מפלצתיים ביחס למשכורת בהשוואה לשאר העולם (אפילו אירופה הכל כך יקרה)

משחק טוב יוצא פה במחיר של 300 (!!!!) שקל, בעוד שבארה"ב לדוגמה הוא עולה 30-40 דולר, ובאירופה 30-40 יורו. ביחס למשכורת של האמריקאי הממוצע, 30-40 דולר זה בשבילך כמו 100 שקל או קצת פחות. אותו סיפור עם האירופאי.

אני מבטיח לך בזאת חגיגית שאם משחקים היו עולים 80-100 שקל, כמות האנשים שהיו קונים באופן חוקי משחקים הייתה מכפילה עצמה פי 10-20 אם לא יותר.

בקשר למכירת סמים באופן חוקי- זה אידיוטי, זה כמו לעודד אנשים להיכנס לזה. וזה לא כאילו סוחרי סמים יפסיקו להופיע.

אבל- רעיונות בסגנון הזה הם לא תמיד רעים. בהולנד מיסדו את הזנות, ותראה איזה עסק נקי זה הפך להיות שם.

פורסם

אבל סמים, נשק והימורים זה גם טוב.

כל עוד אדם עושה את זה בצורה מפוקחת, אני לא רואה בזה שום בעיה.

נשק- יכול גם לשמש לשמור עליך, אם יהיה לך בבית אקדח, לעת צרה זה יכול להציל אותך.

סמים- כל עוד אתה שומר על פרופורציות אתה לא מתדרדר, לא כל אדם שנוגע בג'וינט בחיים שלו נהיה הומלס ברחוב.

בנוסף, איך אתה מסביר את זה שאלכוהול וטבק זה מוצר חוקי למהדרין? אלכוהול הורג לא פחות מגראס אם לא יותר(תאונות דרכים ומחלות כבד)

וסיגריות? שלא נתחיל(סרטן, מחלות לב ומחלות/דלקות בדרכי הנשימה, שלא נזכיר שזה פשוט מגעיל).

הימורים- אותי אישית זה לא מעניין, אבל יש אנשים שמאוד נהנים מזה ויודעים לעשות מזה בילוי נורמאלי ולא להפסיד הכל ולמכור את המשפחה.

הרי כמו שאמר פה מישהו, שבנאדם שיש לו בעיית הימורים: א. יימצא איפה להמר. ב. יתדרדר לרמות האלה של זנות גם ככה.

הנה, קחו את ארה"ב למשל, אמנם יש שם אנשים עם שמסתובבים עם נשק, אבל אם ייפרוץ אליי מישהו הביתה ואני

יורה לו בפרצוף, אני בטוח שאני לא אמצא את עצמי על ספסל הנאשמים כמו פה(ע"ע שי דרומי).

נכון נשק יכול במצבים מסויימים להיות יתרון ועל זה אין וויכוח.מה שגם אפשר כבר לקנות נשק העניין פה על מכירת נשק לא חוקי-זאת אומרת לאנשים לא ידועים/רעים בלי תעודות ומסים.

מכירת נשק בדרך שאתם מציעים קיימת כבר אז מה התועלת?גם ככה יהיו עסקים שחוקים שימכרו נשק, לא השתנה דבר.

סמים בשום מצב חוץ ממצב רפואי לא יכולים להיות דבר טוב.

על עישון אין מה לדבר גם זה צריך להיות מאחורי הגבול ואם תסתכלו לפי המגמה האחרונה זה מה שקורה.

הימורים זה מסוכן כיוון שזה כמו דם לכריש בשביל פשע.

Pika007, אתה זורק השראה אתה לא באמת יודע מה יקרה אם זה יקרה.עובדה שיש הרבה מדינות באסיה,אמריקה ואירופה שנמצאות ברשימה השחורה של ארגוני זכויות המפיצים.

בקשר לזונות אתה צודק לחלוטין זה הדבר היחיד שהוא "אפור" וכדי למסד אותו.בלאס ווגאס פועל מערכת מצויינת של זונות חוקית ויש לזה באמת המון יתרונות.

פורסם

אז יפה אם תעשה אותו דבר עם סמים והימורים ? יצא לך עסק נקי ונרומלי תחת פיקוח.

פורסם

קודם כל, לגבי השכר בארה"ב וכאן, זה לא נכון מה שנאמר.

שכר המינימום בארה"ב עומד היום על 5.15$ לשעה, שאם תכפיל את זה בשער הדולר יהיה, 21.60 שקל לשעה.

עכשיו כאן בארץ שכר המינימום הוא בסביבות ה-20 שקל לשעה, ככה שההפרש בין שכר המינימום בין שם לכאן לא כזה גדול(200-300 שקל בחודש).

לדעתי זה לא מספיק תירוץ בשביל לגנוב משחקי מחשב, אין לזה שום הצדקה ותירוצים.

סמים בשום מצב חוץ ממצב רפואי לא יכולים להיות דבר טוב.

על עישון אין מה לדבר גם זה צריך להיות מאחורי הגבול ואם תסתכלו לפי המגמה האחרונה זה מה שקורה

אבל עובדה שעישון ואלכוהול זה חוקי, אולי בגלל שהרבה אנשים בדרגים מאוד מקורבים לממשלות בעולם מכניסים צ'ק שמן

מזה לכיס שלהם.

הימורים זה מסוכן כיוון שזה כמו דם לכריש בשביל פשע.

על סמך מה אתה אומר דבר כזה?

אתה אומר שאין אנשים בעולם שיודעים לשלוט בעצמם ולהמר בצורה הגיונית ופרופורציונאלית?

בדיוק כמו שיש אנשים שיודעים לצרוך סמים ולשתות אלכוהול בצורה הזאת.

הרי כמו שאמרתי, לא כל אדם שנוגע בג'וינט אוטומאטית נהיה אחרי שנתיים הומלס ברחוב,

רק מי שהתקדם לסמים קשים יותר כתוצאה מהשימוש שלו בגראס(שזה כבר יותר קשור ברמה

הסוציאו-אקונומית של אותו אדם).

מסכים, כל דבר הוא טוב. כל עוד שומרים על פרופורציות.

פורסם

קודם כל זונות לא בקטגוריה של הדברים האלו כי זה דבר שאינו יכול להזיק לך/לאחרים פיזית וכלכלית.

המצב בין הפיכת זונות לדבר חוקי שונה מהמצב להפוך סמים לחוקי, הבדל עצום.

הימורים זה דבר שמושך פשע זו הבעיה.

אתה כמעט אף פעם לא תראה קזינו "נקי" לא משנה תחת איזה פיקוח הוא יהיה.

אבל עובדה שעישון ואלכוהול זה חוקי, אולי בגלל שהרבה אנשים בדרגים מאוד מקורבים לממשלות בעולם מכניסים צ'ק שמן

מזה לכיס שלהם.

למה "אבל עובדה" ?

כמה מהן אולי אבל אחת הסיבות שזה עדיין חוקי נובעות מפפולריות היחסית גבוהה שלהם.

מה שכן זה שיש מאמץ למזער ואולי בעתיד הלא רחוק אפילו להוריד כל סגריה מהרחוב.

אם תסתכל טוב תראה שכל הזמן יוצאים חוקים חדשים בהרבה מדינות שונות שבאים להגביל מכירת ושימוש בסגריות.

על סמך מה אתה אומר דבר כזה?

אתה אומר שאין אנשים בעולם שיודעים לשלוט בעצמם ולהמר בצורה הגיונית ופרופורציונאלית?

בדיוק כמו שיש אנשים שיודעים לצרוך סמים ולשתות אלכוהול בצורה הזאת.

הרי כמו שאמרתי, לא כל אדם שנוגע בג'וינט אוטומאטית נהיה אחרי שנתיים הומלס ברחוב,

רק מי שהתקדם לסמים קשים יותר כתוצאה מהשימוש שלו בגראס(שזה כבר יותר קשור ברמה

הסוציאו-אקונומית של אותו אדם).

אני לא אומר שיש כאלו אנשים וזה בכלל לא קשור למה שאמרתי.

אמרתי שהימורים לפשע הם כמו דם לכריש, מה הקשר למהמרים עצמם?

פורסם

הרג אותיייייייייייייייייייייי BMW !!!!!!!

פורסם

קזינו? זה דווקא סבבה. ההתמכרות אליו עושה דברים מאוד מדהימים.

יפתחו יפתחו, העסק מכניס הרבה כספים למדינה ויש המון מפגרים שילכו לממן את זה.

פורסם

קזינו? זה דווקא סבבה. ההתמכרות אליו עושה דברים מאוד מדהימים.

יפתחו יפתחו, העסק מכניס הרבה כספים למדינה ויש המון מפגרים שילכו לממן את זה.

זה מכניס כסף לדמינה אבל מה זה נותן לך?!?! אתה לא חושב על אותו אבא שימכור את המשפחה שלו רק בשביל שזה יכניס כסף למדינה אבל למדינה לא אכפת כי היא הרי לא יודעת איך להישתמש בכסף הזה נכון..

פורסם

כל אחד והבעיה שלו.. אף אחד לא מכריח אף אחד לבוא להמר.

פורסם

יאוווווו אפילו לשמור על חוף נקי לא שומרים פה http://news.walla.co.il/?w=//1089147

אז קזינו נקי מפשע בארץ זה מצחיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים