עבור לתוכן

שר התיירות החדש תומך בפתיחת קזינו :)

Featured Replies

פורסם

יופי, באסה לך, אני יכול! את לא!

לא קשור לדיון...

SPAMERית עם תעודות :kopfpatsch:

• תגובות 120
  • צפיות 8.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

bmw5 אתה פשוט בדיחה, דריה אני מבין אותך המצב בארץ חרא, אבל אם מישהו עם ביצים ועמוס כסף כמו גאידמק יפתח קזינו, אף משפחת פשע לא תתעסק איתו,

בכול מקרה איך שומרים שאנשים לא ירוקונו תחסכונות שלהם בקזינו?

אני אישית מאמין שאפשר לנסות אבל אי אפשר למנוע, כי עכשיו אותם אנשים לא מרוקנים את הכסף שלהם דרך בוקים? או שולחים מליון טפסים בפיס? או מהמרים דרך האינטרנט?

פורסם

ולמה?

כי הוא בעצמו "משפחת פשע".

הוא עבריין נמלט שחצי מהעולם רודף אחריו כולל האינטרפול על סחר בנשק,קשירת קשר לרצח והלבת הון(בטח עוד משהו).

פשוט מצאת את האיש המתאים ביותר להיות הבעלים של עסק כל כך לא רגיש כמו קזינו.

פורסם

על עסקת הנשק עם אנגולה שמעתי, על הלבנת ההון שמעתי.

על איזה רצח מדובר ?

ותכלס מי יכול להרים פה קזינו ברמה חות מלבייב וגידאמק ? :-\

פורסם

אגב BMW5, ה40 - 50 אלף בחודש, זה פדיון או רווח נקי? (וכמה משפצים את ספרי המס?)

פורסם

על עסקת הנשק עם אנגולה שמעתי, על הלבנת ההון שמעתי.

על איזה רצח מדובר ?

ותכלס מי יכול להרים פה קזינו ברמה חות מלבייב וגידאמק ? :-\

לא זוכר בדיוק קראתי ממזמן על כל הסיפור שלו ואגב הוא חשוד שמכר נשק בהרבה מדינות לא רק באנגולה.

לבייב לא יודע עליו משהו רע אבל גידאמק?אולי ניתן לרוזנשטיין להיות מפקד המשטרה?

(הלבנת כסף-קזינו? :P ::))

פורסם

שמע אני לא רוצה להפוך לסנגור של גאידמק או להפוך תדיון להאם גאידמק חף מפשע, אבל גאידמק עם כול הכבוד עוזר ותורם פה רבות לארץ, מה שרוזנטשיין אלפרון וחבריהם לא עושים, זה אחד, שתיים העסקות נשק, אם גאידמק לא היה מוכר להם מישהו אחר היה מוכר להם, ובינינו רובים לא הוגים, אנשים הורגים, זה שהוא מכר נשק זה דבר אחד, ומה שעשו איתו זה דבר שני, ובכלליות אין לנו בכלל זכות לדבר כי ישראל היא בין היצאניות נשק הגדולות בעולם יחד עם ארה''ב,רוסיה,וסין

אנחנו מוכרים נשק כמו מים גם לאנגולה, וכ'ו קיצר עסקות נשק זה לא כזה נורא כמו שזה נשמע, כי גם ככה אם לא ההינו מוכרים להם, הם היו מוצאים מישהו אחר שימכור להם.

ועם הכסף שהוא עשה הוא תורם רבות למדינה.

פורסם

כו למכור נשק לא חוקי למורדים זה לא עניין גדול.רק בכמה מדינות כמו בארה"ב זה נחשב אחד הפשעים הנוראים ביותר שתוכל לעשות.

ממתי הלבנת הון זה משהו שיכול להיות טוב למדינה?

אתה לא צריך להיות הסניגור שלו הוא כבר קנה אותך ובזול.

פורסם

תיתן אקדח לשימפנזה. אם היא תהרוג מישהו אז אתה תאשים אותה?

פורסם

יש הבדל.

השימפנזה לא רוצה אקדח. האנשים באנגולה כן.

השימפנזה לא הייתה מחפשת (ומוצאת) מקום אחר להשיג בו אקדח

המורדים באנגולה כן.

לא שאני מצדיק את עסקת הנשק הזו.

פורסם

לא עלית על הפואנטה והיא שאתה נותן כלי נשק מסוכן לגורם לא אחרי שאתה יודע שיכולים להיווצר מצבים כאלו.

פורסם

אם הוא לא היה מוכר להם, מישהו אחר היה מוכר להם, זה לא מצדיק את מה שהוא עשה, אבל לפחות מהכסף שהרוויח עקב עסקה זו, הוא תרם רבות לנזקקים,חיילים,מד''א ובכלל לקופת המדינה עם המיסים שהוא משלם על ההון שהוא קנה פה.

פורסם

אתה יודע מה זו הלבנת הון?

זה שהוא תורם קצת כסף דמים לא פותר אותו מדבר ולא נותן לו שום נק' זכות.מה שהוא עושה נקרא שוחד שנותן לחלק קטן מהציבור.

פורסם

ב"נדבות" שלו, הוא בסה"כ פותר את עצמו מצליבה תקשורתית ומשטרתית. הם יודעים שהאזרח התמים (טיפש) יצא להגנתו ובגלל זה לא עושים כלום.

פורסם

אלו אפילו לא נדבות, הוא תורם רק איפה שרואים, בשביל לקנות את הציבור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים