עבור לתוכן

שר התיירות החדש תומך בפתיחת קזינו :)

Featured Replies

פורסם

אתה זה שצרייך לחזור למציאות. אני לא מדברת איתך על "הנס של מזל" אלא בתי קפה מצליחים וגדולים. לא מזמן שרפו כמה מסעדות בת"א שסרבו לשלם פרוטקשן. אדם שעבד איתי בנתב"ג היה עובד במסעדות ששייכות למשפחות פשע (אני לא אגיד מי ואיפה). אתה זה שחיי בסרטים שהכל נופל עליך מהעצים אם אתה מנער מספיק חזק אבל בינתיים מי שבאמת מרוויח פה זה חברי כנסת, מקורבים שלהם ומאפיונרים.

זה קצת אידיוטי מהצד כשאחד כמוך שבקושי הוציא את החוטם הזב שלו מהחיק של אמא, אומר לי שאני לא יודעת מה קורה בעולם הזה. אידיוטי בשבילך, לא בשבילי.

• תגובות 120
  • צפיות 8.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מחזק-הפשע פה גדול מידי

פורסם

Dimax, איפה אתה חי תגיד לי? אתה יודע מה הולך במדינה הזו?

אני אתן לך דוגמה אמיתית לגמרי-

בחיפה בעיר למטה אם אתה פותח מועדון או משהו ולא משלם למשפחת אבו-כלב פרוטקשן או משיג לך כמה רוסים בגובה 2 מטר שיעמדו בכניסה- תוך שבוע הלך לך המקום.

ועוד משהו. ראינו מה זה קזינו בלאס וגאס. רק שאתה שוכח- פה זה לא לאס וגאס, לא היה ולא יהיה. המצב פה שונה לגמרי, הבדלי שמים וארץ.

בקזינו בלאס וגאס זורם כסף כמו מים באמזונס, ולבעלים יש כסף לשכור אבטחה ברמה של יחידת ימ"מ (או אפילו יותר)

אין לנו פה במדינה מספר כזה עצום של עשירים שיהיו High rollers ויוציאו מליונים כל פעם שהם בקזינו.

פורסם

אני בעד פתיחת בתי קזינו.

בפשע המאורגן צריך לטפל, ולא על ידי המנעות מפתיחת בתי קזינו.

פורסם

אתה לא חושב שקודם צרייך לטפל בפשע המאורגן שכבר קיים לפני שפותחים קזינו? לפתוח בתי קזינו לפני שמטפלים בפשע (ותופרים זוג ביצים למשטרה), משמע להגדיל את הקיפו.

פורסם

אז מה אתם מציעים לעשות? להיתקע ולא להתקדם ברמה התרבותית?

קזינו זה הדבר הבא. זה שצריך למצוא פיתרונות אבטחה ואי שחיתות זה דבר אחד. אבל זה לא צריך לבוא ע"ח דחיה בבניה ובפתיחה..

חוץ מזה, מה אכפת לכם אם איזה גאדימק יפתח קזינו, ויצטרך לשלם קצת כסף לשומרים? מקסימום למשפחות הפשע...(מה שאני בטוח שהוא לא נכון ולא המצב אבל עזבו - עברו נושא.)

צריכים קזינו בישראל. רצוי שיהיה באילת לדעתי..

פורסם

חחח אין פרוטקשן, מתי פעם אחרונה היית בנתניה או באר שבע?

פורסם

אני יכול להגיד שאין את התופעה הזו בירושלים. בנתניה הייתי לפני חצי שנה... בבאר שבע לפני שנה.. לרוב אני מבקר בחיפה, עפולה(לפעמים), ראשל"צ ות"א.. אבל זה לא קשור כי אין סיבה שאני אוכל להבחין במשהו שונה...

פורסם

חחח אין פרוטקשן, מתי פעם אחרונה היית בנתניה או באר שבע?

או בקריות, או בחיפה, או בנהריה ::)

אני בספק אם יש הרבה מקומות בארץ שאין בהם פרוטקשיין. המשטרה חבורה של אימפוטנטים (או זה או שהם פשוט משתפים פעולה עם המאפיונרים. הפרשה האחרונה עם פריניאן רק מדגישה את האפשרות הזאת).

פורסם

אז מה אתם מציעים לעשות? להיתקע ולא להתקדם ברמה התרבותית?

תפתח מילון אבן שושן תחת ההגדרה "תרבות" ואתה לא תמצא שם קזינו. בקזינו שורפים זמן וכסף. תרבות אין שם. המדינה הזאת מדרדרת אחורה ב"רמה התרבותית" מזה כמעט 40 שנה. שקודם אנשים פה ילמדו לתת מקום לקשישים בתחבורה ציבורית, זכות קדימה להולכי רגל ולדבר בנימוס, אחרי זה נדבר על קזינו.

אני יכול להגיד שאין את התופעה הזו בירושלים. בנתניה הייתי לפני חצי שנה... בבאר שבע לפני שנה.. לרוב אני מבקר בחיפה, עפולה(לפעמים), ראשל"צ ות"א.. אבל זה לא קשור כי אין סיבה שאני אוכל להבחין במשהו שונה...

אין בירושלים? יש בכל המדינה. אז ב-100 שערים האברכים אולי לא יקחו ממך פרוטקשן, אבל לך תפתח חומוס באיזור של מגרש הרוסים ותראה מה יהיה. אתה לא תוכל להבחין במשהו שונה כי את הפרוטקשן לא לוקחים ממך, לוקחים מהבעל בית במטבח של המסעדה, רחוק מעיניי כל. אצלי בפ"ת שרפו חנות סיטונאית לממתקים כי הם לא שילמו פרוטקשן. מה אתה חושב יהיה עם קזינו?

פורסם

תרבות? wtf?

אם יפתחו בארץ קזינו אתה תראה שם ריכוזים של אנשים כמו bmw5.

פורסם

דריה, את שוכחת שקזינו זה לא מקום קטן. למי שיפתח אותו יהיה מספיק כסף לשלם לאבטחה כבדה 24/7.

ויאללה נמאס לי להתווכח על שטויות כאלו. אז נחיה ונראה. אם יפתח קזינו והוא יצליח - תאכלו ת'לב... :)

פורסם
  • מחבר

;D צודק !

ודריה מספיק אם הפרוטקשן שלך. זה לא עושה עלינו רושם.

דימקס שמעת על הבדיחה החדשה.. הדריה הזאת חושבת אנחנו ילדי מילון אבן שושן תגידי איפה את חייה. :lol:

אצלנו זה לא הולך כמו באבן שושן שלך.

דרך אגב אני מנומס מאוד. :-*

פורסם

איך אני יכולה לחשוב שאתה "ילד אבן שושן" כשאינך אפילו יודע מה זה? :lol:

אני מתחילה לחשוב שזאת אהיה אני שאזרוק לך שקל. ;D

פורסם

;D צודק !

ודריה מספיק אם הפרוטקשן שלך. זה לא עושה עלינו רושם.

דימקס שמעת על הבדיחה החדשה.. הדריה הזאת חושבת אנחנו ילדי מילון אבן שושן תגידי איפה את חייה. :lol:

אצלנו זה לא הולך כמו באבן שושן שלך.

דרך אגב אני מנומס מאוד. :-*

תשעה טובה ותפסיק להשפיל את עצמך. במקרה אחר הייתי חושב שאולי אתה באמת מנומס ואינטילגנט, אבל בן אדם אינטילגנטי שלא מסוגל לפתוח מילון... עזוב עדיף לך תשחק כדורגל בשכונה או שמהוא, כשתתבגר תחזור לחלום "הלהיות אינטיליגנטי" שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים