עבור לתוכן

מפרט שבניתי ומעוניין בהתייעצות עם החברים - עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב

המחשב יהיה לרוב לשימוש כבד של אינטרנט והורדות

עריכת וכתיבת מוזיקה ושימוש בתוכנות כגון CUBASE SX3 ו REASON 3 במקביל (המון משאבי מערכת!!!!!)

שימוש כללי בתוכנות OFFICE

אני לא גיימר, אבל אשמח ליהנות מכרטיס מסך שיעשה את העבודה במידה וארצה לשחק במשחק קליל, וגם בגלל שאני לא מעוניין בכרטיס SHARED כדי שלא יזלול לי זיכרון מהזכרון הכללי - אני ממש זקוק לזכרון RAM שלי במלוא התפוקה.

לא מתכנן לעשות OC

ללא מסך

ללא כונן DVD (כבר יש לי, אני אתקין בחדש)

ללא מערכת הפעלה

ללא אביזרים\הקפי וכל הנלווים המיותרים... :-)

המפרט:

מעבד INTEL CORE 2 DUO E6300 1.8GHZ 1066MHZ 2MB 64BIT LGA775 BOX

לוח אם Gigabyte GA-945P-S3

זכרון פנימי - 2GB לקנות 2 כרטיסים: KINGSTON DDR2 1024MB 667MHZ CL5 - או שכדאי 800 MHZ ?

כרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon X1300PRO 256MB PCI-E 128 Bit

דיסק קשיח WESTERN DIGITAL - 320GB 7200RPM 8MB

מארז מורשה\תואם INTEL עם ספק 500W

כרטיס קול לעריכת הסאונד כבר קניתי והוא מסוג PCI-E - האם יש מספיק חריצים לכרטיס קול וגם לכרטיס מסך?

כמה לדעתכם תעלה מערכת שכזו?

הצעות לשנויים יתקבלו בברכה.

תודה.:-)

פורסם

זה מפרט קצת יותר טוב ממה שלקחת לעצמך וגם יותר זול

מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX

מחיר: ¤661

אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי.

לוח אם: ASUS M2N-E

מחיר: ¤527

אחריות: שלוש שנים.

כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O - RETAIL DVI - RETAIL

מחיר: ¤728

דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS

מחיר: ¤547

אחריות: חמש שנים יבואן רשמי.

צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA

מחיר: ¤219

אחריות: שנתיים.

זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5

מחיר: ¤760

אחריות: ללא הגבלת זמן.

מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN

מחיר: ¤414

אחריות: שנה.

מחיר סופי: ¤3898

אין טעם בזיכרונות 800MHZ אתה לא תרגיש בהבדל (אלא אם היית עושה OC) כנ"ל לגבי הE6300 בזבוז של כסף.

שמתי לך כרטיס מסך סבבה לגמרי למשחקים קלילים.

בקיצור זו מערכת עדיפה על מה שהרכבת וגם עולה פחות מ400 שקל.

פורסם

^^^

מפרט טוב רק באותו מחיר הוא יכול לקחת כ.סמך של palit בגרסת ה sonic שהיא עדיפה..

פורסם

אבל פאליט נותנת רק שנה אחריות, וההבדל בין הכרטיסים האלה זה OC ממש קטן... תוך 2 דקות הוא יכול לעשות לבד OC יותר גדול.

פורסם

אם תסתכל טוב הוא לא מחפש לעשות oc- הוא ציין זאת בדרישות.. והאחריות לא כל כך משמעותי- שנה תספיק לדעתי..

פורסם

על סמך מה אתה קובע ששנה תספיק?

אם אתה יכול לקבל אחריות מורחבת באותו הסכום אז למה לא?

פורסם

על סמך מה אתה קובע ששנה תספיק?

אם אתה יכול לקבל אחריות מורחבת באותו הסכום אז למה לא?

הוא יכול לקבל אחריות מורחבת באותו סכום רק שהכ.מסך חלש יותר, גרסת ה sonic חזקה יותר -בדוק.. לדעתי כדאי ללכת על ה sonic, אבל זו כבר החלטה שלו..

פורסם

נכון והוא לא מתכנן לעשות OC בדיוק כמו שהוא לא הולך לשחק ב-oblivion על ULTRA.

חוץ מזה הפרשי הביצועים ממילא זניחים.

פורסם

נכון והוא לא מתכנן לעשות OC בדיוק כמו שהוא לא הולך לשחק ב-oblivion על ULTRA.

חוץ מזה הפרשי הביצועים ממילא זניחים.

מממ תשמע בדרך כלל אני לא חולק דעת עם משתמשים ותיקים פה בפורום.. אך הפעם אני חייב, אתה מדבר שטויות לדעתי רק בישביל לצאת צודק.. מה זה המשפט הדפוק הזה "נכון והוא לא מתכנן לעשות oc בדיוק כמו שהוא לא הולך לשחק ב -Oblivion על ultra" ..

הבן אדם אומר שהוא לא הולך לעשות oc אז צריכים לקחת את זה בחשבון !!! וההפרש ביצועים בין שני הגרסאות לא זניחים, לי יש את הרגיל לצערי ולחבר שלי יש את גרסת ה sonic ואצלו המחשק rainbow six vegas נראה יותר טוב מאשר אצלי- אין מה לעשות זאת עובדה..

פורסם

מממ תשמע בדרך כלל אני לא חולק דעת עם משתמשים ותיקים פה בפורום.. אך הפעם אני חייב, אתה מדבר שטויות לדעתי רק בישביל לצאת צודק.. מה זה המשפט הדפוק הזה "נכון והוא לא מתכנן לעשות oc בדיוק כמו שהוא לא הולך לשחק ב -Oblivion על ultra" ..

הבן אדם אומר שהוא לא הולך לעשות oc אז צריכים לקחת את זה בחשבון !!! וההפרש ביצועים בין שני הגרסאות לא זניחים, לי יש את הרגיל לצערי ולחבר שלי יש את גרסת ה sonic ואצלו המחשק rainbow six vegas נראה יותר טוב מאשר אצלי- אין מה לעשות זאת עובדה..

תראה בחור צעיר תשתדל להיות פחות חצוף, אם המחיר של הגירסה של הOC עולה כמו הכרטיס ששמתי אין סיבה לא לקחת יותר באותו מחיר.

ואין בעיה לחלוק על דענ של חבר'ה יותר וותיקים כל עוד אתה בטוח במה שאתה אומר ולא מנחש, ומקסימום תטעה ויתקנו אותך.

בכל מקרה זה באמת זניח משום שפותח התראד כמעט ולא משחק במחשב שלו (וספק רב בליבי אם הוא רוצה יותר מהמשחק שירוץ), לכן זה לא ממש עקרוני.

פורסם

גם אם אני לא טועה רק לפאליט יש GDDR3 ;)

פורסם

באופן אישי אני מאשר לך לחלוק על מי שנראה לך שלא צודק בלי שום הבחנה אם הוא וותיק או לא.

דבר שני אני לא אומר דברים רק כדי לצאת צודק זה נשמע לי קצת אידיוטי.

אתה לא באמת חושב שמוכרים לך 7600GT בכל גרסא שהיא עם קלוקים שמשתווים ל7900GT נכון?

כולה העלאה של כמה MHZ כדי שיוכלו למכור את הכרטיס שלהם בתור כרטיס חזק יותר, אתה לא מצפה ממנו לפלאים נכון?

דבר שלישי המשפט שלי התכוון לזה שפותח הת'ראד רצה כרטיס שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה ו7600GT עושה את זה בצורה מצויינת המשפט בא לייצג השוואה שכמו שהוא לא מתכנן לעשות OC ככה הוא לא צריך כרטיס עם כמה MHZים נוספים כי ככה וככה הוא לא הולך להרגיש בהבדל.

גם אם אני לא טועה רק לפאליט יש GDDR3 ;)

זה נכון לגבי 7300GT ו7600GS.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל המגיבים.

כמו שרובכם אמרתם - אני בהחלט לא הולך לשחק על המחשב הזה - אני לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה ששיחקתי משחק כלשהו - זה לא התחום שלי כיום.

אני מחפש רק תחנת עבודה שבעיקרה יצירת מוזיקה והורדות.

שוב תודה.

במידה ויש עוד תגובות אשמח לשמוע.

פורסם

זה מפרט קצת יותר טוב ממה שלקחת לעצמך וגם יותר זול

מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX

מחיר: ¤661

אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי.

לוח אם: ASUS M2N-E

מחיר: ¤527

כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O - RETAIL DVI - RETAIL

מחיר: ¤728

דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS

מחיר: ¤547

אחריות: חמש שנים יבואן רשמי.

צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA

מחיר: ¤219

אחריות: שנתיים.

זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5

מחיר: ¤760

אחריות: ללא הגבלת זמן.

מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN

מחיר: ¤414

אחריות: שנה.

מחיר סופי: ¤3898

אין טעם בזיכרונות 800MHZ אתה לא תרגיש בהבדל (אלא אם היית עושה OC) כנ"ל לגבי הE6300 בזבוז של כסף.

שמתי לך כרטיס מסך סבבה לגמרי למשחקים קלילים.

בקיצור זו מערכת עדיפה על מה שהרכבת וגם עולה פחות מ400 שקל.

שים הארד דיסק של 250 GB.

אה כן ואיך הוא יחבר את הכרטיס קול? הוא הרי אמר שזה PCI EXPRESS ולא זכור לי שלM2N-E יש ני חריצי PCI EXPRESS.

יש את הלוח הזה: ASUS M2N4-SLI שבו בטוח יש שניים, בכל מקרה אם טעיתי (צרכים מיוחדים זה בעיה בשבילי) תקנו אותי.

וחוץ מזה מתי כרטיסי קול משתמשים בPCIE ולא בPCI?

פורסם

הוא גם אמר שהוא לא צריך צורב, אז ב'עודף' תחליף את המארז לפוסידון של Gigabyte, ואת הספק לליברטי 400.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים