עבור לתוכן

צריך עזרה בהרצת קומפיילר BORLAND C...לא פועל על XP

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני אספר בקצרה..אני צריך לעשות פרוייקט בשפת C ואנחנו משתמשים בכיתה בקומפיילר BORLANDC.

בכיתה אנחנו עובדים תחת חלונות XP והכל פועל כרגיל.

יש לציין שהעברת הקומפיילר לא הייתה כרוכה כלל וכלל בהתקנה, אלא רק העברנו את הקומפיילר ברשת בין כל המחשבים.

הבעיה היא שבבית שלי, שגם בו אני בXP הקומפיילר מסרב לרוץ.

שזה לא שהוא עושה בעיות או משהו, פשוט כשאני פותח אותו יש חלון שחור וסמן מהבהב וכלום לא קורה...לפעמים אחרי 5 דקות בערך הוא רושם איזה AX= BX וכל מיני דברים באסמבלר ובסוף רושם ש"המערת לא יציבה" ויש ללחוץ T כדי לעשות TERMINATE.

אצל כמה חברים שלי שגם להם יש XP התוכנה פועלת חלק.

אצלי ניסיתי על שני מחשבים בבית, אחד חדש והשני ישן אולם על שניהם יש XP ואותה בעיה.

ניסיתי להריץ מהCMD אך לא עוזר...כמו כן ניסיתי מדיסקט של DOS אך שם כשהרצתי את זה כל פעם זה עשה ריסט למחשב.

אני ממש מיואש...אולי תגידו לי תחליף קומפיילר אבל אני צריך קומפיילר שיודע להציג גרפיקה...לפני זה השתמשנו בDEV אבל הוא לא ידע להציג...ואני מחוייב להשתמש בקומפיילר זה.

למישהו קרה דבר כזה? אין לי מושג למה זה אצלי ואצל עוד חבר ככה..

ואצל רוב האנשים זה דווקא פועל מצוין על המחשב בלי סיבוכים מיותרים.

אשמח לשמוע הצעות...אני ממש מיואש )-:

תודה ולילה טוב.

פורסם

כנראה שצריך לסדר ב-shortcut כל מני אופציות תאימות (compatibility) לאחור. תיצור קיצור דרך ל-borlandc ותשחק עם המאפיינים שלו.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להוריד את הDOSBOX אבל הקישור להורדה באתר הזה לא פעיל.

לגבי הcompability, ניסיתי גם את זה...אבל יש שם ווינדוס 2000 או ווינדוס 98\ME...ניסיתי את שתי האפשריות האלו ועדיין מסרב להעלות את התוכנה.

יש לציין שוב שעל XP אחרים זה פועל חלק בלי לשנות כלום, ואילו עכשיו הורדתי קומפיילר אחר שהוא דומה קצת לזה והוא כן פועל אני אשתמש בו אבל עדיין הוא עושה לי קצת בעיות כי הוא שונה מהקומפיילר האחר....ולכן אני אהיה חייב לחזור לקומפיילר של BORLAND בסופו של דבר כי עליו יבדק הפרוייקט.

אשמח לשמוע עוד הצעות.

עריכה: לאחר זה מה שהתוכנה פועלת במסך שחור עם סממן מהבהב, זוהי השגיאה שמופיעה (אם זה יעזור למצוא את התקלה):

http://img230.imageshack.us/img230/7733/errortg5.jpg

פורסם

תריץ סריקות לוירוסים ורגולות.

http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost.aspx?PostID=647726&SiteID=1

יש שם כמה דברים, לא בטוח שהם יעזרו (ואני לא יודע כמה כולם בטוחים), בכל מקרה, אתה יכול לנסות להריץ חיפוש על ntvdm cpu.

פורסם

אולי יש לך אנטיוירוס שלא מאפשר לזה לפעול?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים