פורסם 2007 באפריל 1418 שנים שחקנים מס' 5 ו-6, יש לכם בדיוק עוד 50 דקות להביע עניין, אחרת אנחנו סוגרים את זה ב 2V2
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים כל מי שהיה בחדר, סורי, אין לי מושג מה קרה, אבל זה לא מתחבר לי עכשיו משום מה, כבר כמה וכמה נסיונות אני עושה restart קטן וחוזר, תרגישו חופשי לפתוח בינתיים בלעדי (את החדר, לא את המשחק ) באותם תנאים - לובי 27 עם השם והססמא שקבענו.
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים כבר עשיתי אנאינסטול לקודם, ובכל מקרה הבנתי שמי שרכש עותק אמיתי של המשחק לא יכול לעשות את זה, רק מי שקנה דרך EALINK
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים נו מה אני אעשה.. משלוח לוקח הרבה זמן (ולא אני עדיין לא מוכן להפצה דיגטלית לחלוטין ג'סט ייט. אם אני מוציא 200 ש"ח אני רוצה קופסא)רק שעכשיו זה עושה בעיות בהתקנה... מעיקהותקן, מתי משחקים?
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים בעקרון עדיין אפשר להצטרףאנחנו כבר שעה בחדר הזה , מחכים שכולם יסדרו את החיבור שלהםבסוף המשחק יהיה בדיוק 10 דקותנדב, אנחנו 6 אנשים בינתיים, יש מצב שאחד ייפול ואז יהיה מקום , או שתצטרף אתה ועוד מישהו ונהיה 8
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים כמה המשחק עולה דרך EA לינק?ואם "קניתי" כבר את המשחק אני יכול לקנות רק cd key מאיפהשהו?
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים 50 דולר בEALINK תקף לא משנה איזה גירסא יש לךעכשיו יש לי בעיה מוזרה, ברגע שאני לוחץ על אונליין המשחק נתקע.. מדוע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.