פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מישהו מוכן להסביר לי מה ההיגיון לקבוע NR ל5 דקות? הרי בכל מקרה גם שחקן שעושה rush צריך כמה דקות כדי להתארגן על עצמו, אז מה ה5 דקות האלו עוזרות???
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים יש מקרים שה-5 דקות האלה כן יגבילו מספר סוגי rush כמו:MCV Rush או Shadow Team Rush שלוקחים בדיוק 2 דקות לביצוע.לדעתי במשחקים של 1Vs1 חמש דקות זה בדיוק הזמן שצריך להתארגן בו, בסה"כ אנחנו מדברים על מקרה שהזמן הממוצע בו הוא 8 דקות...
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים זה מעצבן שאומרים No Rush, התותחים בTOP 10 עושים Rush בדקה. _______________________________________________ מי שרוצה לשחק איתי שישלח לי הודעה פרטית אני זמין מעכשיו עד 2:00 PM
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מישהו רוצה לשחק עכשיו? אגב אנשים מישהו יכול להגיד לי איך אני יוצר איתכם פה קשר כדי לשחק איתכם? אני לא הולך לקרוא את כל ה30 דפים כדי להבין את זה
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים אם משהו רוצה להוריד 10 שנייות של EA לוגו, מתי שהמשחק מתחיל יכול להוריד מכאן טלאי: http://www.tibed.net/editing/cnc3/nologo
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים ^^ אני יכול לנשק אותך! כבר שאלתי פה כמה פעמים איך להיפטר מהלוגו מטיפשי הזה ואף אחד לא ידע.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים Pure Gold אחי בא לך לשחק איתי? בן דוד שלי גם יוכל לשחק איתנו או חבר שלי ונעשה 3 נגד המחשב על HARD או BRUTAL (למרות שזה בלתי אפשרי) אם אתה רוצה :> רק שלח לי הודעה בפרטי ואני אדבר איתך.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים טוב, הגעתי למסקנה שBRUTAL מקבל/אוסף פי שניים כסף לכל Harvester. סתם שתדעו איך לא נגמר לו הכסף.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים כי... לא יודע.בכל מקרה מספיק היה לראות את כמות המקצרות והבנקים שהוא בונה + income rate per min כדי להבין את זה.
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים ולא סיפרת לנו כי?.. בדיוק בגלל הסיבה הפשוטה שזה רשום בחוברת המשחק... : The Brutal AI gets double income as its only cheat.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.