פורסם 2007 באפריל 218 שנים חבר שלי נתקע בשלב של קוראטיה שלב 4תראו מה הוא אומר"אני עכשיו ליד הבסיס עם המכונה הזאת שבונה את הבסיסויש מלא חיילים בבסיס ואין לי מספיק חיילים להרוג אותםוכל פעם הם שולחים לשם עוד ועוד"
פורסם 2007 באפריל 218 שנים חבר שלי נתקע בשלב של קוראטיה שלב 4 תראו מה הוא אומר " אני עכשיו ליד הבסיס עם המכונה הזאת שבונה את הבסיס ויש מלא חיילים בבסיס ואין לי מספיק חיילים להרוג אותם וכל פעם הם שולחים לשם עוד ועוד " משחקים חכם ובסובלנות, חזרתי עכשיו לSP בסטרוטגארד איזה שלב, אין כמו vet commando וכמה vet טרייפודס שלוחקים מהאוייב וזה שלב בלי בסיס ובלי Harvesters ווט פור ספיקס אנד סיילוס [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מישהו סיים תמשחק מבלי להשתמש בפצצת הטריביום?האם יש שני סופים שונים?ודרך אגב TheReaper זהו לא השלב האחרון
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מישהו סיים תמשחק מבלי להשתמש בפצצת הטריביום?האם יש שני סופים שונים?ודרך אגב TheReaper זהו לא השלב האחרוןאוקי אבל זה עדיין שלב מאוד מבאס
פורסם 2007 באפריל 318 שנים גם לי יש הודעה דומה, אין לי מושג איזה כרטיס מסך יש לך וגרסאת דריברים, לי יש R9550 ואומגה 3.2.291, אני אנסה לשדרג גרסא ולבדוקבכל מקרה, ממה שראיתי בהודעה שלך כתוב שנגמר הזיכרון (שורה ראשונה), זאת כנראה הבעיה שלך :-\אחרי העידכון, נראה לי זה הסתדר. תעדכן גם אתהעידכון מה ? דרייברים ? קיבלת הודעה זהה ?וקשה לי להאמין שזה זכרון באמת, COH כבד פי כמה ולא מביא הודעות כאלה...
פורסם 2007 באפריל 318 שנים אז מה בעצם ההבדל בין הגירסה הרגילה ל- Kane edition?לפי מה שהבנתי ההבדל הוא יופי היחידות, הפירוט שלהן וכ'ו ועוד מספר מפות(לי יש KANE EDITION ;D
פורסם 2007 באפריל 318 שנים לפי מה שהבנתי ההבדל הוא יופי היחידות, הפירוט שלהן וכ'ו ועוד מספר מפות(לי יש KANE EDITION ;Dלא, אותו דבר עוד 4 מפות וBonus DVD עם סרטים שזה עוד DVD נפרד.ההפרש בגודל הוא בגלל שDVD המשחק של הKE מכיל את כל חבילות השפות כל שפה זה עוד 1GB~ תוסיף 3-4 כאלה וזה ההבדל בגודל.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים לא עובד אצלך? למה? זה עובד אפילו אצל המחשב הגרוע של אחי. זה בטח קשור לכך שרשמת "תקול" ליד כרטיס המסך במפרט שלך :
פורסם 2007 באפריל 318 שנים זה משחק מהירררררר עשיתי mcvrush שלוש דקות ונגמר המשחק, וזה רק בגלל שרציתי לכבוש לו את הבניינים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.