עבור לתוכן

:מפהק: - וויסטה כ"כ משעממת...

Featured Replies

פורסם

קודם כל כל MAC OS על פיסי זה פשוט גרוע, אין מה לעשות חצי היופי של מקים מגיע מהעובדה שהחומרה והתוכנה באו מאותה חברה והכל פשוט עובד.

שנית כל אם אתה מתייאש ממערכת הפעלה תוך כמה דקות אז מגיע לך להיות שבוי של MS.

הכל עבד, אין בעיות תאימות עם החומרה. לא התייאשתי, פשוט לא ראיתי משהו שמצדיק את המעבר / למידה. אני גם לא ממש שבוי של MS, אני משתמש בכלי הנכון למשימה הנכונה.

• תגובות 115
  • צפיות 11k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה זה השטויות האלה לקמפל זה דקה סכה 3 פקודום אני משתמש ב DEBIAN בעיה אחת אין לי ואני משתמש בזה ביום יום לא חסר לי כלום יש לי מנהל שהוא מתקין הכל + פקודה שמורידה עידקונים זה ממש פשוט ונוח.

אולי מי שעצלן אז לא מתאים לו כל דבר לחפש ב GOOGLE אז הוא נכנע וחוזר ל WIN

העניין הוא שאפילו לא צריך את זה. משתמש פשוט לא צריך לקמפל כלום, חד וחלק. אפשר לסדר הכל עם כלים גראפיים.

פורסם

בקיצור לינוקס זה ביזבוז זמן, היא טובה למי שרוצה לשחק עם המערכת הפעלה וללמוד.

לשימוש אישי במחשב רק WIN, לטוב ולרע.

פורסם

זה נחמד שהגעת לקיצור הזה על דעת עצמך... :)

פורסם

היום ההפצות המודרניות לא דורשות הרבה ...

פורסם

זה נחמד שהגעת לקיצור הזה על דעת עצמך... :)

עברתי בחיים עשרות מערכות הפעלה, והגעתי למסקנה WIN XP המערכת הטובה ביותר לשימוש במחשב האישי.

לינוקס, מק, סולאריס, איריקס, איקס, דוס, סי.פי.אם... הכל אותו החרא שמדובר בשימוש אישי על המחשב.

פורסם

מה שחרא זה שבווינדווס יש הכי הרבה וירוסים :P

פורסם

עברתי בחיים עשרות מערכות הפעלה, והגעתי למסקנה WIN XP המערכת הטובה ביותר לשימוש במחשב האישי.

לינוקס, מק, סולאריס, איריקס, איקס, דוס, סי.פי.אם... הכל אותו החרא שמדובר בשימוש אישי על המחשב.

איקס?

נראה לי שבדקת את לינוקס לפני 4-5 שנים. תחזור שוב, תעלה הפצה מLiveCD ותתחיל לשחק. הקלות של התקנת התוכנות פה היא כמעט בלתי-נסבלת. ;)

פורסם

איקס?

os x

פורסם

וירוסים שמעלים לי במחשב אתרי סקס בחינם, מה רע בזה? ;D

פורסם

X-Windows :)

מה לעשות שיותר מ 90% מהמחשבים משתמשים בך (במיוחד במחשבים הביתיים של אנשים של מבינים איך לאבטח את המחשב).

פורסם

יש לי מחשב Desktop בבית שמריץ XP ,הוא עובד כבר שנתיים וחצי וקיבל רק 2 ווירוסים, לעומת מחשבים של אנשים

שאחרי חודשיים המחשב שלהם כמעט ולא מתפקד בגלל malware .

זה הכל תלוי במשתמש ובעיקר באיזה דפדפן הוא משתמש וכמה תוכנות פיראטיות הוא מוריד.

פורסם

איקס?

IBM AIX

נראה לי שבדקת את לינוקס לפני 4-5 שנים. תחזור שוב, תעלה הפצה מLiveCD ותתחיל לשחק. הקלות של התקנת התוכנות פה היא כמעט בלתי-נסבלת. ;)

על איזה תוכנות אתה מדבר? גימפ שרימפ, אינטרנט עילג, אופיס נכה, משחקים מימי מתושלח.

תעשה טובה לעצמך, עזוב את האגו ותחזור הביתה ל- XP. ;)

פורסם

יש לי מחשב Desktop בבית שמריץ XP ,הוא עובד כבר שנתיים וחצי וקיבל רק 2 ווירוסים, לעומת מחשבים של אנשים

שאחרי חודשיים המחשב שלהם כמעט ולא מתפקד בגלל malware .

זה הכל תלוי במשתמש ובעיקר באיזה דפדפן הוא משתמש וכמה תוכנות פיראטיות הוא מוריד.

צודק , תלוי במשתמש ... אבל אני מדבר על חברות גדולות שמשתמשות בווינדווס ובווינדווס רמת אבטחה נמוכה ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים