פורסם 2007 במרץ 1718 שנים טוב אז ככה הייתי הרבה זמן בhead-fi והם עזרו לי להגיע לדאה מגובשת על האוזניות הבאות:ue-10 pro יתרון:מותאמות אישית ולכן הן מאוד נוחות וגם מאוד קלות (אני לא מתייחס לאיכות כי אין כל כך מה לחדש עליהן חחח)חיסרון:זה שהן מותאמות אישית זה החיסרון הכי גדול שלהן כי אין אפשרות למחירה שלהן ובנוסף הן לא מגיאות לתדרים שיותר גבוהים מ16KHz w5000יתרונות:מגיעות לתדרים הרבה יותר גבוהים (עד ל45KHz שזה הרבה יותר מהue-10 pro אך את רובם בני אדם נורמליים לא מסוגלים לשמוע)בס הרבה יותר טוב (לפי מה שאומרים שם)נותן למחירה בקלותיותר זולות מהue-10 proחסרונות:גדולות וכבדות בהרבה מהue-10 pro וסגורות (שזה חיסרון בשבילי כי כניראה הן גם לוחצות)אזז אלה הבחירות שלי אני ישמח לייעוץ נוסף
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים אזז אלה הבחירות שלי אני ישמח לייעוץ נוסףאני בספק אם יש כאן אנשים ששמעו את שניהם ויכולים לחוות דעה מקצועית!ושוב אתה נופל כאן למלכודת קניה, כי אין לך מושג איך הן ישמעו ואם בכלל הן יתאימו לך מבחינת ההעדפות שמיעה!!ולעזעזל בן אדם 1000$ על אוזניה?? אודיופילים מטורפים בקושי מבזבזים סכומים כאלה על אוזניות וכל הציוד מסביב!וגם רק שתדע כדי שתוכל לממש פוטנציאל של אוזניה בתקציב כזה אתה צריך מקור איכותי או הגברה איכותית
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר יש לי זה בסדר ואני יודע שזה המון כסף בגלל זה אני בודק שוב ושוב עם אנשים שונים ומשונים בפורומים שונים כדי להיות 100% בטוח בזה והבעיה הגדולה כפי שאמרתה זה שאני לא שומע אותן, ואני לא שומע אותן כי אין לי איך, יש רק מקום אחד בארץ שמאפשר לישמוע ו100% אין לו את הUE 10 PRO לשמיעה ולכן אני לא יכל להשוות בניהם אזז זה לא יכל לעזור לי כל כך אפילו אם יש שם את הw5000 כי אני יודע שהן מאוד איכותיות ולפי head-fi (לפי המון אנשים שם חחח) הם דיי יתאימו לרוק ואני מאמין להם (גם כי אין לי ברירה וגם כי אני סומך על האנשים בפורום הזה)
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים יש לי זה בסדר איזה אם יותר לי לשאול? ולמה שלא תקפוץ למקום "הזה" בארץ סתם כדי לשמוע סוגים שונים של אוזניות, כדי שיהי לך מדד מסויים? אני חייב לציין שאני מת לקפוץ לחנות הזו כבר די הרבה זמן, אבל יש בחינות ואין זמן בהצלחה ותעדכן לגבי התפתחויות שונות.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר אמממ אז ככה יש לי מגבר חדש וline out שבדרך (לIPOD) שם המגבר הוא rsa Hornet והשם של הline out זה "Cryo Micro Line Out Dock" (שגם בדרך ) נ.ב הIPOD עבר IMOD
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים ipod בתור מקור לאוזניה ב1000 דולר? GIVE ME A BREAK...לפחות אבל לפחוותתת איזה מוזיקה בפורמט Loseless, ומומלץ דיסקים מקוריים (או תקליטים עם פטיפון טוב)
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר שוב זה IPOD שעבר IMOD שזה מוסיף המון לאיכות שלו זה ממש לא כמו IPOD רגיל ובנוסף מגבר איכותי וline out איכותי מאוד וכן רוב השירים בLOSSLES או בWAV
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים ipod בתור מקור לאוזניה ב1000 דולר? GIVE ME A BREAK... הוצאת לי את המילים מהאצבעות... ומה זה IMOD ואיך זה מוסיף לאיכות...?
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר אין צורך להוסיף יותר ממה שהאתר מתאר http://www.redwineaudio.com/iMod.html ועכשיו אני חושב שתבינו מה ההבדל בין IPOD בלי IMOD לאחד עם
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים אוי אחי איך יצאת טמבל בהייד פיי,עם האנגלית הקלוקלת שלך ,והשאלות ניוביות שלך,חח ,ממש כאב לי לקרוא הבחורים בהייד פיי קדושים כמעט לא מאבדים סבלנות אפילו איתך. אז מה מתי הספקת כבר להעביר את האייפוד שלך איימוד?(אתה יודע שזה רק לדור רביעי ולך יש חמישי) החלטת שאתה קונה הורנט ,ואתה חושב לקנות אוזניות w5000 כמה שאלות? האם שמעת אי פעם אוזניה איכותית? (תיודע כדי לקבל סדר גודל של מה אתה אוהב) אתה באמת מתכוון להתנייד עם אוזניות ענקיות כמו ה- w5000 שעולים איזה 800 דולר?.(ואני חשבתי שאני דפוק שאני מתנייד עם 81dj ) ועכשיו לשאלת השאלות ,אתה רציני או שאתה סתם ילד חובב פוקימונים שמשגע לנו תשכל? חוצמזה נראה שכבר חרגת מהתקציב,200 דולר עולה איי מוד(בלי משלוח) קריו דוק אין מושג,אבל בטוח מופקע לחלוטין. וכמובן ההורנט 350 דולר(עוד אחד מהמגברים הסופר יקרים,ללא הצדקה ) כל זה משום מקום? מאוזניות איפוד סטוק זבל?
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים מחבר א. באיזו זכות אתה מדבר אלי ככהב. כן יש ליניסיון עם אוזניות רבותג. כן יש לי שגיעות כתיב באנגלית (כמו הרבה אנשים)ד. מתי הספקתי? לא הספקתי יש לבן דוד שלי את זה ואני מחליף איתו את הIPOD שלי בשלו (כי הוא רוצה לראות שם סרטים (כן דיי אידיוטי) וגם כי הוא רוצה עוד 10 ג'יגה זיכרון (שלי ממש מספיק ה20))ה. אני כבר קניתי את זה מחוץ לתקציב (הצלחתי להסיג לי עוד 500$ ככה)ו. 730$ (בלי משלוח, אם אני יצליח ליתפוס את דודה שלי מחר (אם אני יגיע לבחירה סופית של אוזניות מחר))ז. ושוב זה לא משום מקום וממש לא מהאוזניות של הIPOD, אני התחלתי עם הICANS שיצאו ליפני שנה ככה ואז התחלתי להיכנס לזה וליקנות עוד אוזניות (כמו הPXC-250 והSHURE E5C)
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים גבר איך הPXC-250 אני חושב לקנות אותם ואני מתלבט אם שווה את ה+50 דולר בשבילם או לקנות את הPMX-200 זה עובד על אותו רמקול? :
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים אחי דבר ראשון לי יש את TRIPLE 10 שזה הכי גבוהה לפני הקוסטום.דבר שני אני לא חושב ש W5000 זו אוזניה בשבילך.דבר שלישי לא כדי לריב אם שי הוא באמת שואל שאלות נכונות.אני לא חושב שהרבה אנשים יכולים לעזור לך פה, אחד מאלה שכן יכול זה שי.
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים מחבר זה טוב שהוא שואל אבל הוא לא צריך סתם לרדת פה על אנשים כאילו שהוא יודע הכל מהכל
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים אחי לא התכוונתי להעליב,בחיי ,זה פשוט הרושם שהתקבל מה לעשות אני עצמי חובב אוזניות מושבע ,כך שמי שמרים ציוד ברמה כזואתי זה רק עושה לי טוב. רוב האנשים פשוט הולכים בצעדים,ולא בקפיצות בתחום הזה ,זה חלק גדול מהכיף,המסע הגילויים,ואולי בעצם עם הדילוגים שלך את תהנה פחות. אתה עד לפני מספר ימים לא ידעת על כל העולם הזה ופתאום קפץ הרצון הזה? זה נראה קצת מוזר,אבל סבבה למה לא,אם יש תקציב להנות ממוסיקה כמו צריך ,אז למה לא. בכל מקרה אני ממליץ לך קצת להרגע ולקרוא קצת יותר ,אחר כך לשאול כאן ,בכיף נענה,ואלי גם לקפוץ לאיזה מפגש אוזניות אחד ,או לפחות לחנות שיש מבחר טוב של אוזניות,ורק לאחר מכן לקנות. כי בהחלט יש מצב שלא תאהב בכלל את חתימת הצליל של ה- w5000 ואו של אודיו טכניקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.