עבור לתוכן

Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007

Featured Replies

פורסם

Game Features

- International Challenge mode, allowing you to take a side through qualifications for a World Cup.

- Passing, shooting and through balls all become 'simpler' allowing more fluid gameplay.

- Referee's are less likely to give free-kicks for niggly fouls.

- Quick free-kicks can be performed using R1+L1.

- New "Random Selection" match mode.

- More responsive manual player switching.

- Players making off-the ball runs and identifying where they want the ball playing by pointing.

- Defenders jockey for position and strikers work to turn their opponent as they receive the ball.

New Licenses and Teams

Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007 will have various new licenses and teams introduced. National Teams who will be licensed in the game are Argentina, Australia, England, Italy, Netherlands, Spain and Sweden. New club licenses include Bayern Munich. South Africa, Morocco and Brugges are amongst the sides who have been removed from the game. They make way for the likes of Trinidad and Tobago, Ghana and Togo.

WEPES 2007 Shop Information

In the Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007 shop you will have the opportunity to unlock the following items:

- Players

- Teams

- Stadiums

- Ball Types

- Player Info Display Boxes

- Costumes

- Edit Parts

- Goal Celebrations

- Camera Types

- Ball Effect

- Music Playback

- Notalgic Music Playback

- View Stadiums

- Double Speed

- Master League Points

http://www.pes2007.com/

נשמע מעניין, התחשק לי לשתף :xyxthumbs:

אולי מחר אני יראה את השינויים מקרוב.

פורסם

יהיה שיפור בגרפיקה לעומת פרו 6?

פורסם

לא...

זה אותו משחק כמו PES6 חוץ משינויים ממש קטנים... זו פשוט הגרסא של PES6 באמריקה.

יש בהתחלה גרסא שמופצת ביפן באוגוסט בערך, אחר כך גרסא שמופצת באירופה וגם בארץ (PES6 כמובן), ואז בחורף משחררים את הגרסא שמופצת באמריקה...

ככה זה כל שנה.

פורסם
  • מחבר

ובגלל שההפצה האירופאית (Winning Eleven) תמיד מגיעה מאוחר יותר, היא כבר כוללת מס' שיפורים (או שינויים) .

אל תשכח שהשינויים ה"ממש קטנים" כוללים שינויים ל-Gameplay ויכולים להיות מאוד משמעותיים.

לא ידוע לי על 3 גרסאות, זה תמיד 2 לא? PES/WE

פורסם

המנוע הגרפי האחרון היה זוועתי, הרגשתי כאילו אני משחק במגאסון..

פורסם
  • מחבר

גראפיקה? שחק כמוני 1600x1200 עם AA ו-AF עד הסוף ... מה אני יגיד לך, זה כולה כדורגל, איפה יש מקום ליותר מדי גראפיקה? אני בהגדרות האלה בזווית "WIDE" לא מסוגל לראות שום בעייה בגראפיקה... מה אתה צריך קהל תלת מימדי או דשא מתנופף ברוח ? אני לא מבין :nixweiss:

האנימציה וה-gameplay כל כך טובים שקשה להתייחס בכלל לדשא ושטויות כאלה. תראה את המחשב שלי, ואני לא מתלונן.

ד"א, שיחקתי עכשיו ב-WE על NORMAL ... ניצחתי את manchester united 7-0 .. אני חושב שהמשחק קצת יותר קל עכשיו, אולי בגלל השיפורים לטובת השחקן, או שסתם הורידו את הרמה... מה שבטוח המשחק אכן נותן תחושה של זרימה טובה יותר (מבחינת מסירות וכדו'.)

אבל צריך לשחק עוד בכדי להיות בטוח..

פורסם

גם היה שיפור כזה ב PES5 ל WE9...

אבל תאכלס זה היה יותר פסיכולוגי חח... בקושי היו שינויים.

ומה אתה מצפה? תעלה את הרמה. אולי שיפרו דברים קטנים כמו נבדלים או מתי שהשופט יוציא כרטיס אדום... אבל בינינו - זה שטויות.

ויש 3 גרסאות, כמו שאמרתי אחת ביפן, אחת באירופה ואחת באמריקה. השחקנים של הסוני למשל יכלו לשחק בגרסא היפנית כבר באוגוסט... (חבל שזה לא יצא גם למחשב)

פורסם

ובגלל שההפצה האירופאית (Winning Eleven) תמיד מגיעה מאוחר יותר, היא כבר כוללת מס' שיפורים (או שינויים) .

אל תשכח שהשינויים ה"ממש קטנים" כוללים שינויים ל-Gameplay ויכולים להיות מאוד משמעותיים.

לא ידוע לי על 3 גרסאות, זה תמיד 2 לא? PES/WE

אמורים להיות שיפורים אך למעשה לא הורגש שום שינוי, אותה גברת בשינוי אדרת(כלומר שינוי שם).

פורסם

גראפיקה? שחק כמוני 1600x1200 עם AA ו-AF עד הסוף ... מה אני יגיד לך, זה כולה כדורגל, איפה יש מקום ליותר מדי גראפיקה? אני בהגדרות האלה בזווית "WIDE" לא מסוגל לראות שום בעייה בגראפיקה... מה אתה צריך קהל תלת מימדי או דשא מתנופף ברוח ? אני לא מבין :nixweiss:

האנימציה וה-gameplay כל כך טובים שקשה להתייחס בכלל לדשא ושטויות כאלה. תראה את המחשב שלי, ואני לא מתלונן.

ד"א, שיחקתי עכשיו ב-WE על NORMAL ... ניצחתי את manchester united 7-0 .. אני חושב שהמשחק קצת יותר קל עכשיו, אולי בגלל השיפורים לטובת השחקן, או שסתם הורידו את הרמה... מה שבטוח המשחק אכן נותן תחושה של זרימה טובה יותר (מבחינת מסירות וכדו'.)

אבל צריך לשחק עוד בכדי להיות בטוח..

איך אתה מגדיר AA ו- AF במשחק?

פורסם
  • מחבר

שיחקתי עוד קצת, שמע, אני מרגיש שינוי. אם אתה משחק המון אתה אמור להרגיש, אם לא אין סיכוי שתרגיש.

באמת זה לא רק פסיכולוגי, אך עדיין קשה לנקוב בשינויים בדיוק מבלי לקרוא את מה שפורסם.

תאמין לי שאת זה אני מרגיש:

- Passing, shooting and through balls all become 'simpler' allowing more fluid gameplay.

- More responsive manual player switching.

- Defenders jockey for position and strikers work to turn their opponent as they receive the ball.

silky, אתה מגדיר את הפילטרים מחוץ למשחק, דרך הדריבר, או יותר פשוט - בעזרת התוכנה הזאת - www.nHancer.com

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים