עבור לתוכן

עוד הפעם שאלות על BF2 :P

Featured Replies

פורסם

:hi: חלקכם זוכרים אותי.. זה לא הדיון הראשון שלי על המשחק מכיוון שיש לי הרבה שאלות ואני רוצה להיות בטוח שאני מוצא בזבוז נכון לכספי.

1. יש לי פינגים יחסית גבוהים בדמו, איך אני מטפל בזה?

2. מה זה PUNKBUSTER [או איך שלא כותבים את זה] ומה זה עושה? כל פעם שמוציאים אותי מסרבר זה רושם לי..

3. מדיי פעם המשחק פשוט יוצא, פשוט יוצא לגמריי לחלונות אפילו בלי הודעת השגיאה של קובץ הEXE ולעשות אל תשלח

פורסם

1) תבדוק שלא רצות לך תוכנות שמשתמשות ברוחב הפס (תוכנות שיתוף קבצים לדוגמא) למרות שיש סיכוי מאוד גבוה שזה פשוט אשמת הספק שלך.

2) תוכנה שאמורה למנוע CHEATING במשחקי MP

פורסם

למה לפתוח עוד דיון??? יכולת לשאול את השאלות האלה בדיום הראשון שפתחת. והיינו עונים לך באותה מידה.

לגבי הפינגים זה גם תלוי לאילו סרברים אתה נכנס...יענו אתה יכול לעשות פילטר ושיתן לך סרברים עם פינג של 100 +/-

ואם זה נשאר אותם פינגים תבדוק את מה שFLAW אמר

פורסם

אם יש לך פינג בסביבות 150+- אז זה בסדר, הפינגים אפילו שם יותר גבוהים כי אלה סרברים גרמניים (לרוב)...

בסרברים הישראלים במלא יש בערך 20 פינג

פורסם

למה אתה מתכוון פינג גבוהה יחסית?

עד 200 זה עוד נורמלי אבל אם אתה עובר את זה הביצועים יורדים משמעותית... כעקרון שחקנים ישראליים שמשחקים בשרתים אירופאים אמורים לקבל פינג 160+-

פורסם

לגבי הבעיה השניה שזה קורס לך לדסקטופ, גם לי היה את הבעיה הזאת... מישהו אמר לי לבטל את ה Hyper-Threading בביוס. ביטלתי - ונעלמה הבעיה.

אבל לך יש מעבד אחר אז זה לא הפיתרון...

פורסם
  • מחבר

למה אתה מתכוון פינג גבוהה יחסית?

עד 200 זה עוד נורמלי אבל אם אתה עובר את זה הביצועים יורדים משמעותית... כעקרון שחקנים ישראליים שמשחקים בשרתים אירופאים אמורים לקבל פינג 160+-

300-500

ואני עשיתי דיון חדש כדיי שלא יקרא לדיון הקודם הקפצה וגם נראה לי שהגבתי שם אחרון אז היה נקרא גם דאבל פוסט

פורסם

או שזה במקרה סרבר לא אירופאי או שיש לך באותורגע בפינג גבוה

פורסם

300-500

ואני עשיתי דיון חדש כדיי שלא יקרא לדיון הקודם הקפצה וגם נראה לי שהגבתי שם אחרון אז היה נקרא גם דאבל פוסט

במקרה ואתה עושה דאבל פוסט יש כפתור שמכניס את ההודעה החדשה לתוך ההודעה הקודמת ועדיין מקפיץ את הדיון...

פורסם

300-500

עם פינג 300 אי אפשר לשחק.. תנסה לירות על הקיר ותראה שאתה לוחץ ורק אחרי 3 שניות אתה רואה את הירייה פוגעת

מה המהירות אינטרנט שלך? אתה מחובר דרך כבלים או ADSL?

פורסם
  • מחבר

עם פינג 300 אי אפשר לשחק.. תנסה לירות על הקיר ותראה שאתה לוחץ ורק אחרי 3 שניות אתה רואה את הירייה פוגעת

מה המהירות אינטרנט שלך? אתה מחובר דרך כבלים או ADSL?

כבלים ו1.5MB

פורסם

בורר השרתים של המשחק הזה הוא על הפנים, עם זה אי אפשר להתווכח.

קח בחשבון שהוא "מעגל" מספרים, בערך..., אפשר לומר (אצלי לפחות) שהפינגים הרבה יותר נמוכים בתוך השרת מאשר מחוצה לו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים