עבור לתוכן

מה ההבדל בין E6400 ? ? ל E660 גם מבחינת מגה קאש?

Featured Replies

פורסם

היי לכולם רציתי לדעת מה ההבדל באחוזים בין ה E6400 לבין ה E6600? הבנתי שלאחד יש 2 מגה קאש,לעומת האחר עם 4 מגה קאש.מה זה אומר?האם זה יותר טוב בביצועים?המעבד מיועד לאולפן הקלטות.תמליצו לי מה לקחת.

פורסם

יש ביניהם גם הבדל בתדר

פורסם

גם הבדל בביצועים (סתם יצאתי שמן עכשיו ;D ). :P

פורסם
  • מחבר

מה אומר המגה קאש?על מה זה משפיע?

פורסם

מבחני ביצועים הראו כאן עולה שיש הבדל של 3.5 אחוז בין מעבדים עם קאש שונה באותו תדר

כלומר אם תיקח 6400 ותעלה אותו באובר קלוק קל לתדר של 6600 (2394 מגה הרץ)

ההבדל היחידי שיהיה הוא של הקאש והוא יתבטא ב 3.5 אחוז בביצועים

פורסם

ב 22 באפריל אמורים לצאת ה E6320 וה E6420 בעלי 4MB של L2, ואז ההבדל יהיה רק בתדר. אז גם תהיה ירידת מחירים, אז אם אפשר לחכות עוד בערך חודש וחצי, תוכל לקבל מעבד יותר טוב בפחות כסף.

פורסם

אם אתה יכול לקחת את ה6600 בלי ליפגוע בחלקים האחרים במיפרט אז קח אותו

אם לו גם ה6400 מצויין

פורסם

אם אתה יכול לקחת את ה6600 בלי ליפגוע בחלקים האחרים במיפרט אז קח אותו

אם לו גם ה6400 מצויין

אני איתו ^

בכל מקרה, תסתכל כאן: http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=433&model2=432&chart=183

בישומים דומים למה שאתה מחפש ותראה אם ההבדל מצדיק לדעתך את המחיר.

פורסם

ב 22 באפריל אמורים לצאת ה E6320 וה E6420 בעלי 4MB של L2, ואז ההבדל יהיה רק בתדר. אז גם תהיה ירידת מחירים, אז אם אפשר לחכות עוד בערך חודש וחצי, תוכל לקבל מעבד יותר טוב בפחות כסף.

סליחה על ההקפצה, אבל ב22 הוא יהיה בארץ או שזה התאריך השקה העולמי?

פורסם

אני לא יודע אם בדיוק ב 22 באפריל תוכל למצוא מעבדים כאלו בארץ, אבל אני בטוח שאחרי התאריך הזה, אם תתעקש, תוכל לקבל מעבד כזה. העניין הוא מתי בדיוק המעבדים האלו נשלחים מהמפעל (האם לפני התאריך כדי שיהיה מלאי בחנויות, או שרק בתאריך הזה מתחילים לשלוח לחנויות), ומתי היבואנים מתחילים לייבא אותם (הם מעדיפים להיפטר מהמלאי הקיים לפני שהם מזמינים מלאי חדש). שוב - צריך להתעקש על העניין הזה, כי יכולים לתת לך מעבדים מהדגם הקודם, בדיוק כמו שיש חנויות שעד היום מוכרות פנטיום D מסידרת 8XX...

הערה - ה 22 באפריל הוא תאריך משוער, ואני לא יודע אם הוא תאריך רישמי של אינטל, אז הכל עוד יכול להישתנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים