עבור לתוכן

האם קיים מעבד כפול ליבה בתושבת 939

Featured Replies

פורסם

ככה חברים לוח האם שלי בסוקט 939 עם מעבד AMD 3200 אטלון עכשיו אני רוצה לשדרג למעבד כפול ליבה הבחור שמימנו אני קונה את כל מוצרי המיחשוב כבר שנים .טוען שאין מצב לשים בלוח אם הזה כאילו בתושבת 939 מעבד כפול ליבה ומה שלא ברור לי זה איך בפנדה כן נימכרים מעבדי AMD כפולי ליבה בתושבת 939 מי פה טועה ? לא הייתי רוצה להזמין מוצר ב1600 שקל ולגלות שבאמת הוא לא יכול לשבת על הלוח שלי אגב הלוח אם שלי הוא ASUS A8N SLI DELUX

זה הקישור למעבד בפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1702&products_id=10487

בברכה יוסי

ולנמסיס חוץ מהערה לגבי הכותרת שלא הייתה כל כך גרועה אתה יכול לתת לי תשובה ? אם לא אז ממש מיותרת התגובה שלך נכון אני לא מגיב פה הרבה אבל הכל זאת הזילזול שלך לא במקום קח את זה לתשומת ליבך חבר יקר

פורסם

אנחנו מבולבלים מהכותרת שלך.

אנא ערוך את הכותרת לפי חוקי הפורום כדי שנוכל לעזור לך.

פורסם

ככה חברים לוח האם שלי בסוקט 939 עם מעבד AMD 3200 אטלון עכשיו אני רוצה לשדרג למעבד כפול ליבה הבחור שמימנו אני קונה את כל מוצרי המיחשוב כבר שנים .טוען שאין מצב לשים בלוח אם הזה כאילו בתושבת 939 מעבד כפול ליבה ומה שלא ברור לי זה איך בפנדה כן נימכרים מעבדי AMD כפולי ליבה בתושבת 939 מי פה טועה ? לא הייתי רוצה להזמין מוצר ב1600 שקל ולגלות שבאמת הוא לא יכול לשבת על הלוח שלי אגב הלוח אם שלי הוא ASUS A8N SLI DELUX

זה הקישור למעבד בפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1702&products_id=10487

בברכה יוסי

אתה יכול לקנות בשקט! סוקט 939 תומך כמו גדול בכפולי ליבה.

רק תבדוק שאכן מדובר בסוקט 939 ולא AM2.

פורסם

בברכה יוסי

ולנמסיס חוץ מהערה לגבי הכותרת שלא הייתה כל כך גרועה אתה יכול לתת לי תשובה ? אם לא אז ממש מיותרת התגובה שלך נכון אני לא מגיב פה הרבה אבל הכל זאת הזילזול שלך לא במקום קח את זה לתשומת ליבך חבר יקר

הזלזול הוא שלך, בכך שאינך טורח לקרוא את החוקים של המקום בו הנך מתארח, ובו הנך מבקש עזרה.

החוקים נורא פשוטים, ובאמת קלים ליישום.

בנוגע לשאלתך, התשובה היא כן - יש כפולי ליבה לסוקט 939, Athlon 64 X2 רגילים וגם Opteron למיניהם.

בכלאופן לא הייתי קונה את הגרסה ב-1,600 ש"ח, אלא 3800 X2 מספיק בהחלט.

אם ה-3800 X2 לא מספיק לך, ב-1,600 ש"ח כבר אפשר לקנות גם לוח חדש וגם Core 2 Duo שיהיו טובים יותר.

פורסם
  • מחבר

אווו תודה רבה נמסיס זו תשובה שראויה להרבה תודות עזרת לי מאוד ישר כח

בברכה יוסי

פורסם

אני גם חושב ש 3800 X2 אמור להספיק.

רק לציין שהמעבר לקונרו הוא קצת יותר יקר כי בנוסף ל 1600 של מעבד ולוח צריך לקחת בחשבון גם 500-600 ש"ח לזכרון DDR2 שהרי ה 939 תומך ב DDR בלבד.

הבעיה המרכזית היא למצוא X2 3800 לסוקט 939.

פורסם

לדעתי ממש לא כדאי לך לעבור ל-3800 X2, מכיוון שהשיפור מהמעבד הנוכחי שלך יהיה

למרבה הפלא די זניח. שקלתי מעבר דומה וויתרתי על הרעיון, לאחר שהסתכלתי בבנ'צים שונים,

כמו למשל כאן: http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=471&model2=490&chart=181.

לדעתי שווה לך לחסוך עוד קצת ובאפריל, או מאוחר יותר, לאחר ירידת מחירי הC2D לשדרג אליו.

אם אתה חושב אחרת, שווה לך אולי לנסות למצוא מעבד מתאים משומש ולחסוך הרבה כסף.

פורסם

יש לך את האופטרון 165 במהירות שעון 1800.אפשר להשיג אותו ממש בזול

ולהאיץ אותו אם אתה יודע איך.הלוח שלך יתמוך באופטרון עם עידכון ביוס אחרון.

פורסם

לדעתי ממש לא כדאי לך לעבור ל-3800 X2, מכיוון שהשיפור מהמעבד הנוכחי שלך יהיה

למרבה הפלא די זניח. שקלתי מעבר דומה וויתרתי על הרעיון, לאחר שהסתכלתי בבנ'צים שונים,

כמו למשל כאן: http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=471&model2=490&chart=181.

לדעתי שווה לך לחסוך עוד קצת ובאפריל, או מאוחר יותר, לאחר ירידת מחירי הC2D לשדרג אליו.

אם אתה חושב אחרת, שווה לך אולי לנסות למצוא מעבד מתאים משומש ולחסוך הרבה כסף.

רצית אולי להגיד שמספר הפעמים שאין הבדל הוא זניח לא?

ה-2X3800 אוכל את ה-3200 ברוב רובם של הישומים,ובשאר ה-3200 מזדחל אחריו.

הוא ירגיש הבדל,ועוד איזה הבדל.

פורסם

האם שמתם לב שאתם מבלבלים פה מעבדים וטכנולוגיות ???????

ה 3200 שאתם כל כך לא אוהבים בסקר המצורף עובד עם אנפורס 4 ואני מניח סוקט 939....

ה 3800 כפול הליבה עובד עם אנפורד 5 ומין הסתם סוקט AM2.הבחור ביקש מפורש 939.....שעובד רק עם אנפורס 4 !!.

כדאי לשים לב לפרטים הקטנים.... :P

אין מה להשוות בינהם.למרות שההבדל היחיד הוא הזיכרון היותר מהיר.

פורסם

רצית אולי להגיד שמספר הפעמים שאין הבדל הוא זניח לא?

ה-2X3800 אוכל את ה-3200 ברוב רובם של הישומים,ובשאר ה-3200 מזדחל אחריו.

הוא ירגיש הבדל,ועוד איזה הבדל.

תסתכל בהשוואה המאוד מקיפה שנתתי ותראה שהאוכל אותו בלי מלח שלך זה הבדלים מאוד לא משמעותיים.

זה בד"כ מתבטא בכמה FPS בודדים, או שפעולה שה-3800 עושה ב-02:30 המעבד הנוכחי שלו יעשה ב-10 שניות

יותר שזה ממש לא נורא, וממש לא שווה את מחיר השדרוג.

כמו כן, יש שם באתר השוואה של המעבדים הנ"ל גם בטכנולוגיית NFORCE 4.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם אבל נישארתי עדיין מבולבל ניראה לי אני באמת אחליף לוח אם זה יפתור לי הרבה בעיות אשמח לקבל פה המלצה לגבי לוח ומעבד אציין גם שצריך ליהיות חזק שידגיש את איכות הכרטיס מסך שזה החלק הכי חשוב בשבילי אני עם 8800 GTS

כי כרגע אני ממש לא מסופק מהתיפקוד של המחשב מעבד

פורסם

האם שמתם לב שאתם מבלבלים פה מעבדים וטכנולוגיות ???????

ה 3200 שאתם כל כך לא אוהבים בסקר המצורף עובד עם אנפורס 4 ואני מניח סוקט 939....

ה 3800 כפול הליבה עובד עם אנפורד 5 ומין הסתם סוקט AM2.הבחור ביקש מפורש 939.....שעובד רק עם אנפורס 4 !!.

כדאי לשים לב לפרטים הקטנים.... :P

אין מה להשוות בינהם.למרות שההבדל היחיד הוא הזיכרון היותר מהיר.

יש X2 3800 לסוקט 939

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים