עבור לתוכן

Test Drive Unlimited - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אם לא תשיג מפה אי אפשר יהיה לעזור לך..

המוסך של מקלרן נימצא ב H-8 המוסך העליון שמופיע בריבוע הזה.

בקשר לשיא.. עם הkoenigsegg הגעתי ל266 מייל.. כ426 קמ"ש ל 460 היא לא תגיע בחיים :-\

• תגובות 726
  • צפיות 117.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אם לא תשיג מפה אי אפשר יהיה לעזור לך..

המוסך של מקלרן נימצא ב H-8 המוסך העליון שמופיע בריבוע הזה.

בקשר לשיא.. עם הkoenigsegg הגעתי ל266 מייל.. כ426 קמ"ש ל 460 היא לא תגיע בחיים :-\

וואלה, איך לא חשבתי על הקונינגזג ? :kopfpatsch:

אני אבדוק את הנושא..

בנתיים, וידאו שלי על ה McLaren F1 מגיע ל 424 קמ"ש .. אעדכן בעתיד..

פורסם

about the top speed. there was a bug in the beta and by the looks of it, it exists in the full game too. the bug allows you to pass the top speed. with the F1 once it got to 425 +/- it started accelerating fast, got to 460+km/h and crashed. in the full game I got with a stock XJ220 to 380km/h (XJ220 S3 top speed) even though the top speed of the stock is 355km/h.

edit: oh, btw, I only came across that bug during a race, so it might have something to do with it...

פורסם

יש כמה כבישים שבהם עברתי את המהירות המקסימלית של הרכב.. זה היה עם האוסטין מרטין V8 שאמורה להגיע ל190 והגעתי איתה ל 205 (מייל) לא שום שיפור.

אגב הינה ה 266.. עם כל הכביש שעוד נישאר לי היא לא עלתה מייל אחד.. כניראה שהיא פשוט לא יכול יותר בכביש הזה.

TDU4.PNG.xs.jpg

פורסם

כמה זה יוצא 266 ?? זה כפול 1.6 לא ? (426 קמ"ש).. למה אתה משחק בכלל במייל ?

קניתי אותה גם עכשיו ושיפרתי ל STAGE 3 .. לא שונה מה MCLAREN F1 בהרבה רק שהיא הרבה יותר שקטה מכל השאר.. בקושי שומעים את המנוע מתאמץ..

RTR , איזה מסך יש לך? אתה משחק על WIDE SCREEN ? משום מה התמונה אצלך נראית ממש טוב.. רחבה כזאת..

והנה זאת התמונה שלי , 428 קמ"ש :

[attachment deleted by admin]

פורסם

מסך 19 רגיל.. 12X10 :-\

יש לך כרטיס כמו שלי +- על כמה AA אתה ?

פורסם

התמונה ששמת היא על 1230X984.. פורמט חריג..

שחקתי המון עם AAX2.. אבל העדפתי לוותר על התענוג בגלל כמה סיבות :

1) לא כזה מפריע לי לשחק בלי

2) אני מקבל תוספת של עוד כמה FPS אשר במהירות גבוהה תורמים המון לשליטה..

3) הרבה מיני לאגים קטנטנים שהיו קורים לי פעם ב.. נעלמו כמעט לחלוטין..

תגיד יש לך (או למישהו אחר..) מושג איך אפשר לשפר את הקטע של ה DRAW DISTANCE במשחק ? כשנוסעים מהר זה נראה ממש גרוע ! עצים ומבנים נוצרים פתאום משום מקום ! אולי זה תלוי במעבד המאעפן שלי ?

*המשחק הזה ממש מעורר אצלי קנאה לכל בעלי כרטיסי המסך החדשים שיכולים להפעיל HDR + FSAA .. היה מתאים לי פה איזה 8800GTX + E6600

פורסם

בהתחלה מתלהבים מזה אבל אחרכך זה סתם רגיל...(הHDR) איזה כיף זה אוברקלוק תאמין לי... אני מפעיל את המשחק על 1280X1024 ב4XAA והוא לא יורד מ40FPS... אפילו לא בתוך הבית...

לעומת זאת HDR עם 1280 דווקא הופך את המשחק ל25FPS בממוצע... HDR זה חרא! :P

פורסם

בהתחלה מתלהבים מזה אבל אחרכך זה סתם רגיל...(הHDR) איזה כיף זה אוברקלוק תאמין לי... אני מפעיל את המשחק על 1280X1024 ב4XAA והוא לא יורד מ40FPS... אפילו לא בתוך הבית...

לעומת זאת HDR עם 1280 דווקא הופך את המשחק ל25FPS בממוצע... HDR זה חרא! :P

א- HDR זה לא חרא. פשוט אין לנו כרטיסים שחזקים מספיק בשביל להפעיל אותו סבבה..

ב- לא הבנתי את הקטע של "אפילו בתוך הבית.." = הבית אמור להיות מאתגר גרפית ?? יותר משטח פתוח ?..

ג- AAX4 זה מיותר לגמרי לדעתי.. מקסימום X2.. בהחלט מספיק לטעמי..( ביחס לירידה בביצועים כמובן..אחרת ברור שX4..)

פורסם

לי יש תופעה מוזרה..

אם אני עושה ריסט וניכנס למישחק אני מקבל 40FPS עם AAX4. מספיק שאני סוגר תמישחק (ולא מפעיל שום דבר אחר) ניכנס אליו חזרה (בהפרש של שניות) אני אקבל גג 20FPS.. אם אני אחרי ריסט והמחשב פעל יום שלם עם ים תוכנות (אבל לא הפעלה של המישחק) ואני אכנס למישחק זה יהיה 40FPS..

פשוט :bash: :bash:

פורסם

אני מפעיל

AA 4X

HDR

lelvel of detail = HIGH

ה- 8800 סוחב כמו קטר

לא מזיז לו כלום.

פורסם

אפשר לעשות מירוץ בעיר עם יותר ממכונית אחת?

פורסם

בכל מקרה, מה המכונית המומלצת ל-E ול-D?

פורסם

E לא יודע.. עם כל רכב אפשר לנצח בלי בעיה..

לג יש לי כמה והאוסטין מרטין V8 (זו שעולה 100K) פשוט ממושמעת ברומות ודיי מהירה.. פשוט כיף לינהוג עליה..

בעמוד 24 תוכל ליראות מה עשיתי איתה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים